Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Sabinelu, am gasit warrioru original, vine maine la 10 fara 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Rayu, te pup si ma gindesc la tine si la Cata. Din greseala, am vorbit cu Catalin acum 2 zile: el m-a sunat, n-a vrut sa zica despre ce e vorba, dar dialogul a fost foarte vesel. M-am mirat putin ca suna din Ro, dar nici prin minte nu mi-a trecut de ce o fi venit...

Dumnezeu sa-l odihneasca si musai sa-ti pastrezi tonusul asta si sa-i pastrezi amintirea asa... vesela... nah, nu prea stiu ce sa spun in momentele astea. E exact cum spuse itsme, ei ne-nvata tot, chiar si ca intr-o buna zi se duc...

Felicitari pt casa! tare ma bucur pt voi!

taticule, spune-mi si mie cum te-ai lasat tu de fumat, ca io ma chinui de vreo luna si ceva si tot mai aprind cite una pe-nserat, cind ma odihnesc dupa o zi de munca. Si nu pot sa-mi beau cafeaua fara tigara linga . Un lucru bun tot am realizat: fumez vreo 2 tigari/zi. Da aici m-am blocat.

Si votez si eu cu doua maini pt chestia aia cu viata e o c...a Am ajuns numa' sa-mi doresc sa-mi fie copilu' sanatos, ca altfel belele curg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Rayu, o floare pentru tine si pentru familia-curcubeu din care faci parte

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

rayu, ma gandesc la voi si va
pentru ghidushu' Didi. Dumnezeu sa-l odihneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

rayu si subscriu la afirmatia ca viata e de tot rahatul uneori, "desenul inteligent" gaseste (prea des) ocazia sa se faca de ras.

io sunt p'acia azi, de dimineata avusei o "revelatie" ca azi n-am chef de sedinte interminabile asa ca plecam acus sa ne dam in calusei

mai viu dupa aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Pegasis, varianta prescurtata ar fi cam asa :
- i-am promis lu' Toma (care ma ruga demult, starnit de Raluca) ca voi incerca sa ma las intr-o vacanta;
- m-am pregatit psihologic, pret de vreun an, ca trebuie sa-mi tin promisiunea;
- la jumatatea vacantei de anul trecut, in Grecia, am fumat ultima tigara;
Au trecut vreo 7 luni de atunci si n-am avut nicio problema. In primele zile mi-a lipsit uneori gestul de a aprinde tigara, gest asociat reflex cu anumite momente/obiceiuri (cand beam o bere sau cand ma asezam dimineata la birou) dar cam atat.
A fost incredibil de usor. Nu ma deranjeaza fumul, nu poftesc, nu m-am ingrasat, nu am inlocuit cu nimic, etc, etc.
E clar ca e de la cap. Succes !

v
ps.Fumam de 21 de ani dar in ultimul timp le redusesem destul de tare. Fumam un pachet la 2-3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Pregatiti pahare si paharute azi:-)
si
La multi ani, Uici tare m-as mai bucura sa semene fimea cu tine

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

:) Multumesc. Azi eu si macu implinim 2 ani. Adica Macu. Eu implinesc (3)2.
deci pregatiti paharele ca Irina mea a zis ca-mi face ea tort:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Uici, la multi ani fericiti si sanatosi! Sa ne traiesti mamica de fetita frumoasa!!
Papa, sa-ti traiasca Sofia cea delicata! Si da Doamne sa semene cu uici, nu cu fi-mea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Witch La Multi Ani fericiti si numai bucurii!!!

Papa sa-ti traiasca micutza!

Un we fain la toti si la toate, noi ne luam o pauza de we, o tulim la Stockholm. Mai vine cineva?
Pe saptamana viitoare!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput