Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

rayu, amestecati-va gandurile, tu si dacu', si puneti de-o sala de forta CU bar, unde se pot umfla muschii tragand la halbere si combate febra musculara prin sticlism.

As cam frecMenta si eu subsolul vostru, ca n-am conditie fizica :D

sa aveti o noua saptamana!

Daca esti Pārācios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

nu te mai deranja cu tapet ca vin io cu cabina 3D

pt iubitorii de animale si istorie: www.catsthatlooklikehitler.com/cgi-bin/seigmiaow.pl" target="_blank">aici

noi ne facem vant spre bruges pt cateva zile... in afara de 'chocolate line' ce nu trebuie sa ratez?

pt cine mai e cazul - sa pasteti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bonjourica! Ce liniste......

Sa va dau un scurt raport: dat examene ieri si azi, zbarnait in suedeza. Daca e Ok, urmeaza tura mai grea, peste 2 saptamani.

Casele pline de plase, valize cutii...o parte duse, o parte asteapta un prieten cu masina incapatoare sa le transbordam. La noapte dormim in casa noastra.

Primit mobila Ikea, gauri destule si la fix, montat 2 paturi eu cu hazbandul intr-o dupamasa. Inca mai avem de zugravit. Restul mobilei in asteptare.

Azi ziua regelui, steagurile albastre cu galben flutura in vantul insular.

In rest e primavara, caldutz si soare. Ceea ce va doresc si voua!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bre, da' ce mai chefuiti de o saptamana incoace de nu va mai auziti deloc p'aci
rayu, io votez pentru baru din subsol, da-i incolo de muschi. Sa stapaniti sanatosi casoiu si sper sa ne vedem la festasnie sau cum i-o zice la chefu ala de inaugurare. Da' io vreau cu popa neaparat!
Apropos de popa, asta d'acilea din parohia mea venii aseara pe la 21h00 cica cu "pastele"? Ne treziram cu el peste noi, asta da buzna ca la el acasa peste tot fratilor. Alain il vazu primu si striga sa ma cheme cica "vezi ca intra un drag queen la noi in curte". Nu intelesei insa care fu ideea vizitei, cred ca de fapt veni sa stranga bani ca nu zise decat un doamne milueste pe la poarta si navali dupa aia la vecini, intr-o ora milui toata strada.

In rest noi ne amuzam cu cotidianu patriarhal , Aca si-a descoperit vocatia de pazitor de rate si gaini, de fapt e spaima lor ca se trezeste cu noaptea in cap si da iama in ele de zburatacesc alea ingrozite numai cand ii aud glasu prin curte!
A, si ca sa vedeti ce mica e romania, facuram si noi ieri dupa masa o excursie prin imprejurimi p'acilea si intr-unu din parcurile patriei deteram nas in nas (cu totul si cu totul intamplator!) cu.... xeno! asa cevaaaaaa

mai viu io ca acu sfaraie micii pe gratare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by doruletz
Alain il vazu primu si striga sa ma cheme cica "vezi ca intra un drag queen la noi in curte".

asta-i de milioane!

noi n-am chefuit decit duminica trecuta si nu ne-a mers prea bine apoi...jumatea mea s-a trezit cu un picior umflat a doua zi (???),iar micuta s-a virozat.eu mi-am luat liber de la munca 2 zile ca sa am grija de bolnaviori...in schimb avem "bank holiday weekend",adica luni e liber ))) si iar organizam un picnic/chef...sper sa se termine mai bine de data asta...

aseara am prins in fragment dintr-o stire la tv si nu mi-a venit sa cred ochilor dar se pare ca am vazut bine: http://news.sky.com/skynews/article/0,,30200-1314661,00.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Haha...cica azi ii ziua barbatilor Pentru un asa prilej imi scot nasu' din reflectiile despre tractoare si va ofer o bere receeee, ca tot venii vara pe-aci

super, super faza cu drag queen :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Uof,e greu sa ai casa,chiar daca locuiesti la apartament:)
io numa culori am in cap,as vopsi tot,n-as vopsi,as darima pereti,as construi usi glisante,as mai darima un etaj,sint pusa numa pe stricaciuni,vorba consortului:)
Ce evenimente mai sint asteptate prin poiana,altfel?
Nici o sindrofie,nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Lil' sa traiesti fericita, sanatoasa si la fel de plina de viata inca 100 de ani!!!!

multi multi!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

la multzi ani lilanda

hello la lume care mai este...

musai sa dau si io de baut ca tocmai ce mai adaugai o lalea la buchetul ala si asa cam barosan... barul e bine asortat incluzand cele ciocolati alcoholice de la belgieni dar si din cele cu tabac ...o fost frumos tare la bruges...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Multumesc frumos de urari, mai pusei si io o lalea la buchetu' gros al vietii mele
Voljena, La Multi Ani si tie ..acusi ne pregatim sa-l udam si pe Tatuc, tot cu lalele :-) Am auzit (si vazut din poze - ale altora) ca Brugesu' ii cel mai frumos oras belgian; de trei ori mi-am propus sa merg acolo si de trei ori am ratat startul, de la Bruxelles...asta ca sa vezi lene de lene!!

In alta ordine de idei, pe-aci e vara bine; adica temperaturi de 25-27 de grade si io tot cu tractoarele ma lupt, inca freo trei saptamini de-acu incolo. Dupa care, ma gindesc sa sterg si io geamurile, ca de la Craciun, ma tin

Mergi la inceput