Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

pt. Didi, un om!
Rayu te imbratisez.
mie, personal, poienita imi pare nu neaparat un loc de veselit cat un loc de simtire

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

of, Rayu, mi-au dat lacrimile. Didi a fost un om fericit sa va aiba in viata lui si voi la fel sa-l aveti in viata voastra. O sa ramana gandurile, amintirile, si dorul. Te imbratisez si ma gandesc la tine. Noi in familia mea am pierdut deja 3 din cei 4 Didi ai nostri si trebuie sa spun ca desi durerea se estompeaza in timp, ramane ceva din ea permanent, ca o batatura in talpa, pe care o ducem cu noi unde ne aflam....

va doresc tot binele din lume si succes cu noua casa, si gandeste-te ca parintii pana la urma ne invatat totul, inclusiv sa murim....toti trecem prin toate fazele astea ca n-avem de ales. Tot ce e important e sa nu uitam sa ne bucuram de clipele fericite, si sa avem puterea sa trecem demn si nezdrobiti prin cele triste....

te pup cu drag si ma gandesc la voi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

o imbratisare pt rayu si catalin
Un www.youtube.com/watch?v=iZON_cE8Cus" target="_blank">omagiu lui Didi, m-ai impresionat cand ai povestit despre opera.

(eu am lacrimat si la povestirea Rayuelei, dar si la cuvintele Itmenutzei )

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

vreau si eu un didi masculin ... n-am avut parte ... nu stiu sentimentul, dar mi-l imaginez un pic. si probabil ca durerera disparitiei unui did nu se vindeca vreodata.
Didi, bine ca ai existat!! si Dumnezeu sa te odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

ooof Rayu, asta-i poienita noastra cand cu bune cand cu rele ...
Uite, vars o picatura din pahar pentru Didi !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-i arate cum sunt nenorociti aia de politicieni la sapa !

va imbratisez cu drag,
v

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Rayu, pentru Didi!
Vreau sa va impartasesc o intamplare halucinanta:

Luni aveam de facut interviu cu Maia Morgenstern - care m-a anuntat senina ca ea e in Apania si nu poate vorbi, tot luni aranjasem un interviu cu un tip care ar fi trebuit sa imi vorbeasca despre una dintre cele trei echipe de fotbal american existente in Romania. Vazusem un articol in JN, mi s-a parut interesant si am apelat la amicul sprancenatul sa imi faca si mie rost de un nr de tel de la autorul articolului. El m-a sunat inapoi si mi-a dat un numar si de aci a fost ca in filme:
- Buna ziua, sunt A.D. de la RRI, am nr de la x de la JN.
- Da!
- Am citit articolul din jurnalul si mi s-a parut interesant si as vrea sa va invit la radio blablabla
- Da, sigur, ne vedem luni.
Luni ma suna sa-mi zica nu mai pot sa vin. Ok, no prob, ne vedem miercuri.
Ieri pe la 22.00 ma suna sa imi zica vin dar mai vin cu cineva. iar no problem. cu cat mai multe voci cu atat mai bine, dar sa aveti buletinele.
Azi la 10 ma suna sa imi zica: sunt jos.
Bun. Cobor. Ma asteptam sa vad doi jucatori de fotbal american. Da? Cu toate caracteristicile alora de-i mai vazusem eu prin filme. Cand colo...
Un el si o ea. Mici, slabi, pirpirii... Ea cu cercel in nas, el cu doua inele de cauciuc in lobii urechilor, tuns scurt dar cu codite pe spate.
- Buna ziua, eu sunt A.D. ma bucur sa va cunosc, dar imi inchipuiam ca o sa fiti ceva mai inalt.
- Da? De ce?
- Nu stiu, asa mi-am imaginat eu ca ar trebui sa fiti, mai inalt, mai masiv. Domnisoara joaca si dansa fotbal american sau e impresarul?
- Poftim?
- Domnisoara joaca fotbal?
- Nu, nu joc fotbal.
- A, deci doar dumneavoastra jucati fotbal, ii zic tipului.
- Glumiti?
- Nu glumesc. Fotbal american. Nu despre asta ne-am intalnit sa vorbim?
- Despre astaaaa?
Am aflat pe urma cu stupoare ca ei nu sunt de la Bucharest Warriors.
Moment penibil 1. Daca nu sunt de la Bucharest Warriors, cine sunt, cu ce se ocupa, de ce i-a dat la ziar?
Ei sunt doi dintre anarhistii de la timpuri noi, militanti antinato, doi dintre putinii care au scapat nebatuti.
Moment penibil 2. Ce sa fac eu acuma cu ei amandoi, si fara interviul pe care il asteptam ca pe aer, ca sa ma scot de absenta Maiei, programata pt duminica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

mai oameni buni...stiti voi ce minune e sa ai prieteni,asa ca voi?

Acum sint si singura,ca in nebunia care a fost am aruncat repede in avion numai pe Catalin si pe fratele lui,restul am ramas aici muti de uimire.
Noroc cu tehnologia asta,si noroc ca am avut suficient creier sa-l filmam ,ca acum mi-am pus niste casete cu el,am aprins si eu o luminare si incerc sa recuperez amintiri,stiti voi,cind sapi undeva adinc in constiinta,numai ca sa iti ramana bine intiparita imaginea.Si poate o sa credeti ca am innebunit,dar imi vine sa rid,cind ma gindesc la Didi.
Si sa va povestesc,ca sa ma intelegeti.
Imi povestea de exemplu cind a fugit primul fiu in Suedia,pe vremea lu Ceausescu.
Zice el:ee,si m-am intilnit cu cuscrul,ca ne fugisera copii si erau vremuri grele,si ne-am gindit noi sa stam de vorba despre asta,sa vedem cum facem cu securitatea,daca ne-or cauta,ce naiba le-om spune ,etc etc etc
Zic eu:Si ati ajuns la o concluzie cu cuscrul?
Zice el:da dragutzo,am ajuns.Am ajuns intr-o circiuma si am tras o betieeeee:))
Alta:
Se duc in Romania numai feciorii,acum citiva ani,sa le faca o surpriza parintilor,fara sa-i anunte.
Cind ajung acasa,ia-l pe Didi de unde nu-i.
Ies flacaii in cartier,sa-l caute....Didi nicaieri.
Se pun si ei la o terasa ca-i pirjolea setea,..cind dupa un colt,apare Didi,trece razant pe linga ei,cu valijoara de servici intr-o mina,ii vede,ridica o mina in aer,o flutura si le striga:SALVE SI MII DE BOMBE!
Dupa care dispare in treaba lui.
Cum naiba sa nu rizi cind iti aduci aminte?
Basca mi-a facut si mie una.
V-am zis ca avea un picior amputat.Intr-o dimineata,din cele cind ramaneam numai eu cu el,ma striga si ma roaga(Era extraordinar de politicos,de moda veche,eu ma simteam ca o scolaritza cu muci)
Te rog frumos dragutza,am nevoie de ciorapi albi,ca nevasta-mea a uitat sa-mi puna aici pe pat.Vezi ca sint in sifonier sus.
Ma duc si caut in sifonier,si in prostia mea,nu gasesc decit desperecheati,dar nu pricepeam de ce .Ma intorc la Didi si ii spun:
Didi,nu am gasit decit unul de un fel si altul de alt fel.Dar ma dus si mai caut o data,daca vreti la fel.
A izbucnit intr-un ris si mi-a replicat:
E bine si numa cu un ciorap....asta numa daca nu-mi creste picioru intre timp:))
Bai era ceva de groaza,ce poante scotea.Asta o sa-mi lipseasca teribil,ador oamenii care stiu sa rida si sa-i faca si pe cei din jurul lor sa rida.
Asa ca nu sint trista,probabil ca o sa am socul data viitoare cind merg in Romania si nu o sa-l mai gasesc acolo,la locul lui.
Ati fost grozavi si va multumesc pentru ginduri tuturor.
Stiam eu ca ma pot baza pe voi.

Mergi la inceput

Rayu
Sunt convinsa ca Bubu are ceva din el, acuma ca ai povestit mai mult .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

uici, lol.
nu gasesti la repezeala o personalitate? daca vrei iti dau nr de tel al lui Tomescu ,numa sa nu fie in turneu.

Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Si sa va povestesc,ca sa ma intelegeti.
Imi povestea de exemplu cind a fugit primul fiu in Suedia,pe vremea lu Ceausescu.
Zice el:ee,si m-am intilnit cu cuscrul,ca ne fugisera copii si erau vremuri grele,si ne-am gindit noi sa stam de vorba despre asta,sa vedem cum facem cu securitatea,daca ne-or cauta,ce naiba le-om spune ,etc etc etc
Zic eu:Si ati ajuns la o concluzie cu cuscrul?
Zice el:da dragutzo,am ajuns.Am ajuns intr-o circiuma si am tras o betieeeee:))

...daca-ti amintesti...noi doua pe balcon cu tigarile noastre si Didi in sufragerie pe scaunul lui. In dimineata aia cred ca vreo doua ore am stat la taclale si povesti de pe vremea cand era aradean. Genial om! Ma bucur ca l-am cunoscut!

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput