Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
myral spune:
Gataaaa fug ca a venit sotul cu cea mare si micuta se smiorcaie si sper ca nu s-a ars supa.....Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
luy spune:
In parc, pe inserat
Am iesit la agatat
Si-am avut succes, sa stiti
Va puteti convinge aici
Am 7 luni si sunt voinic
Sa nu-mi spuneti ca sunt mic !
De-acuma am succes la fete,
Vreti sa va dau nume concrete ?
( Rebeca , Andra
, Diana
… )
Inclinati-va cu respect, papanashilor, in fata acestui Casanova din Ploiesti, astazi uram La multi ani ! seducatorului Vladi de aniast72
si papanashului dintzos Gabriel de adrianaolimpia
Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi, sa fiti fericiti si iubiti, iar succesul sa va insoteasca mereu !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielle02/danielle02.jpg)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Ati auzit de chestia aia ca daca primul copil zice mama prima data, al doilea va fi baiat si daca zice tata, va fi fata???
Al meu de doua zile zice incontinuu ma-ma, ma-ma.. Daca as sti sigur ca next va fi tot baiat, acum l-as chema pe al meu de la summit-ul lui peste prajit...
Micul Yannis creste mare
bunica-mea tocmai mi-a zis ca e invers,o auzea pe micutza mea strigand de zor tata-tata-tati si a zis ca al doilea va fi baiat,de striga mama cica era fata :)))
_
pozici
![](zana.gif)
Ebonee(02/10/2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Am uitat sa va spun ca, vara trecuta am cumparat din Ro tot ce imi trebuia din gama Sanosan. In dec cand am fost acasa, nu am mai luat sapunel ptr ca stiam ca mai am aici 1 lichid si 1 normal. Aseara cand deschid cutia de sapun solid, surpriza: in cutie un sapun tot de bebe dar Florena Teapa nene. Nu se lasa romanii pana nu sparlesc ei ceva, n-ai vazut asa ceva. Nu stiu care era diferenta de pret intre ele, dar e clar ca cineva a schimbat sapunurile intre ele, ca altfel nu imi explic. In weekend trebuie sa ma uit dupa sapunel de bebe.
O intrebare ptr. cine foloseste produsele Weleda: au si sapunel solid pentru bebe? Ca eu parca nu imi amintesc sa fi vazut iar pe aici, in materie de cosmetice ptr bebei sunt doar Johnson's si Nivea si nici una din marcile astea nu ma atrag.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Pinacolada spune:
Annisia- al meu a spus prima oara ma-ma.....si al doilea a fost tot baiat!!!!!
deci nu stiu ce e adevarat in chestia asta!
Gabitz- multam pt uarari!
am sunat la spital si in urma analizei nu a iesit nici un streptococ sau altceva....acum am trecut la augmentin! temp e 38,5...imi vine sa mor cand il vad zacand..........mai ales ca el nu e genul sa stea in pat si acum....
ma lasa sa-l chinui cu toate frectiile alea, i-a medicame ntele dar din pacate nu are pofta de mancare, ma chinui ca naiba sa-l fac sa manace cate ceva!
nu am iesit din casa de trei zile, imi vine sa-mi iau campii!!!
a sunat bona si a zis ca vine maine...slava cerului!
poate apuc sa fac si eu o baie ......ce lux!
melaniatud spune:
Nana - Florena e ieftin rau!!Ce tampiti...sa nu va mai intoarceti in tara stati acolo ca aici e locul pierzaniei...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
Myral da ce sot curios ai,tot nu te lasa sa pui poze cu micuta? Si Miru a mea a zis intai ba-ba,apoi ma-ma...da eu clar nu mai fac copii
Nana chiar ca teapa,Florena are pret cam ca si Nivea...apai aici te poti astepta la orice...
Melania,Celia
Pinacolada multa sanatate bebicului si putere mamicii obosite!
Noi dupa masa mergem la control si vaccin...parca o aud pe dr. "pregatiti-va..."...
danuta36 spune:
La multi ani papanasilor sarbatoriti azi:
Vladi de mami Aniast
Gabriel de mami adrianaolimpia !
danuta36 spune:
Melania,uitasem sa-ti spun ca ma bucur de vestile bune...a inceput Tudor sa pape bine,bravo lui,s-o tina tot asa!
Miruna mea a inceput sa faca 'figuri',intr-o zi nu prea mai papa fructele,intr-o zi legumele...Dar acum,ca am trecut si noi de 6 luni,o sa incercam si alte meniuri:carnita,branzica...vedem ce mai zice si dr.Ieri i-am dat piure de cartofi,dar nu l-a vrut,a iesit si cam cleios parca,dar avea gust bun...
Va las ca s-a trezit...pupici la toata lumea!
slippers76 spune:
Nana, au sapun la weleda. Si sapun solid pentru bebe si solutie de spalat. Pup.
Pinacolada, of, pupam sa treaca. E rau tare cand fac febra mare puii.
Myral, parca parca te bucuri ca pleaca sotul? Glumeam, evident. Si al meu era un pic circumspect la adresa activitatilor mele pe DC. Acum s-a dat pe brazda. Ma intreaba mereu de voi
. De citit nu citeste, ca n-are timp.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts