Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

M-am enervat ca stiam ca mai avem sapunel, dar peurma m-a busit rasul cand am constatat ce l-a dus mintea pe cel care a facut schimbarea. Suntem tare inventivi, noi romanii.
Noroc ca inca mai aveam din ala lichid, dar mi se parea mie ca asta solid face mai multa spuma si de-aia m-am dus sa il iau. Ca daca nu mai aveam deloc si ma apuca spalarea fluturasul noaptea, cred ca ma umpleam de nervi.

Vladi de mami Aniast! Sa cresti mare si frumos si sa-i bucuri pe mami si pe tati asa cum stii tu mai bine!

Referitor la borcanelele cu papa, chiar ma gandeam ce o sa facem si noi la vara ca sigur in Tgv nu da pe-afara oferta. Dati-mi si mie mai multe detalii, in ce supermarketuri se gasesc. As prefera Hipp.
Sa stiu din timp si daca e sa comand de pe internet. Cand ajungem acasa sa soseasca si pachetul, sa nu mai am un stres in plus.
Intrebarea mea este: la vara pe canicula care va fi, borcanelele vor fi ok la transport? Nu trebuie tinute mai la racoare? O trebui sa le pastram in frigider? Ma gandesc cu groaza si la asta. Nu stiu ce sa fac.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ana, mercim ult. Sambata sunt in cautari!
Pinacolada, pupam papanashul mic si bolnavior! Offf. Stiu ce inseamna sa il stii activ si sa fie dintr-o data altfel decat il stiai. Dar o sa vezi ca el e puternic si o sa isi revina repede.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi !

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Dupa un somnic de 2 ore s-a trezit bine-dispus, cu chef de joaca si de vorbit. i-am scos scutecelul plin si l-am lasat in funduletul gol sa se aeriseasca, pe mochetuta lui plina de jucarii, si eu m-am dus la bucatarie sa pregatesc papica.
Cand m-am intors, era cu o jucarie plina de kk in mana, cu mocheta plina de kk imprastiat peste jucarii......

Abia acum am terminat de curatat si plecam putin pe-afara, sa ne aerisim, ca e nevoie

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Andreea pupam baiatu sa nu sufere prea mult cu dintisorii!!M-ati innebunit cu dintisorii astia…Tudor nu da niciun semn…e puturos
Cecilia deci stai langa Titan…frumos vecina…acolo m-am nascut si am copilarit….vreau la mama!!!! Iar dintisor? Mai dar ce rapizi sunteti!!!
Multa sanatate Luca de Pinacolada!!
Stefan de Sim si tu esti dintat? Bravo baieti…Copii astia cred ca s-au vorbit sa va faca zile grele!! Sim m-ai convins si pe mine cu statul in fundulet…abia astept idee e ca de la o vreme vrea sa-l tin in fundulet in brate sau intre picioarele mele si sa-I pun jucarii in fata…mie imi e cam teama oare e safe??Il tin si apoi iar pe spate sau pe burta dar parca se cere sa stea in fundulet e cel mai fericit…
Luy cred ca intr-o viata anterioara ai fost un poet….iti alegi tu care…Hi,hi!!
Greyeras de ce asa tarziu carnita?Mie mi-a zis pediatra ca dupa 6 luni …bine eu iam dat cu cateva ziel inainte putin sa testam terenul…si i-a placut chiar f mult!!

Poze cu Tudorica fara frica(05.10.2007)
http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Pinacolada si mie imi vine sa-mi iau campii.Exact asa am patit eu cu Vladut.I-am dat augmentin ,am fost aseara la ecografie sa vada daca nu are ceva intern si totul a fost ok.Mi-au spsu sa continui cu augmentinul si antitermice inca doua zile.Eu simt ca innebunesc pt ca e moale nu se joaca nu rade,de papat asa si asa,si in plus mai are si scaun moale de azi.Vreau sa cred ca sunt dintii desi nu dau semne din cate ma pricep si eu.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna ziua si de la noi !
N-am mai intrat de vreo cateva zile, marti mi-a fost foarte rau, incat dupa-amiaza l-am sunat pe sot sa vina acasa sa stea cu Maria, eu nu mai eram in stare... Nu stiu ce a fost, se pare ca mi-au revenit migrenele alea nasoale cu care ma chinui de cativa ani
In plus, sunt si racita, imi curge nasul, ma jeneaza gatul ( seara ma doare, dar in cursul zilei e mai bine ), azi de dimineata nici nu puteam vorbi, de ragusita ce eram.
Maria e si ea mucioasa, dar doar atat. Ne-am intalnit luni cu Roxana la Medicover, noi mergsesem cu Maria sa o vada un dr, citind aici de atatia bebelusi bolnaviori am zis ca e mai bine s-o vada un dr, daca e sa fie ceva, Doamne fereste, sa tratam din timp. Insa dr care a vazut-o a zis ca n-are nimic , nu are rosu in gat si nu ne-a dat nici un tratament prin urmare. A zis sa iau eu vitamina C, o sa ajunga la ea prin laptic.
Oricum, sambata avem programare la dr Oros, la revizia ( intarziata ) de 7 luni.
Promit ca revin, acum ma duc sa scot printesa, nu am iesit azi inca. De fapt abia am papat de pranz, ca si pe noi ne-a dat peste cap schimbarea orei.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

danuta36, slippers, meliatud si moldoveanca- multumim!
acum sunt cu rares in brate care inca se tine bine, Luca e in continuare rau.... a vomitat tot ce abia reusisem sa-i dau....
i-am bagat un supozitor cu novocalmin......urlete!
pur si simplu imi vine sa o iau pe campii....maica-mea e bolnava, etc!
nu vrea sa bea nici ceai, sper sa nu ajung la perfuzii de hidratare!
nici macar nu stiu ce e! infectie in gat....viroza .... dar daca ar fi fost viroza i-ar fi scazut febra, naiba sa-i ia de dr, ca cica sa ma duc sambata sa-i ia si sange!!!!!sa vad cum evolueaza in noaptea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Nana,draga mea,ma bucur nespus de progresele fluturasului!Vezi,simte energia pozitiva transmisa de voi si se comporta ca atare
Uite www.weleda.ch/de/startseite/mutter_und_kind/produkte/calendula_babypflege/calendula_pflanzenseife/" target="_blank">Sapunul Weleda

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Pinacolada iti inteleg sentimentul asta de neliniste in sensul ca nu te lamureste domne un dr uite asta are asta ii dai si gata astepti sa-i treaca dar asa ca stai sa vedem cum evolueaza si apoi sa luam sange si tot asa...
Hai poate in trece pana diseara ...adica se mai amelioreaza starea si poate mai papa...Uf Uf imi pare rau!!

Mergi la inceput