Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea11 nu am mai vb cu nimeni la scoala si nici la ISMB, chiar nu am mai avut cand.

Noi plecam la dr. la control si revizia de 7 luni( mai repede cu cateva zile)tot fac un drum, macar nu mai merg si sapt viitoare.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

O mare si tare de la noi!
Fluturasul scump nu a mai vrut sa doarma de la 6 asa ca m-am conformat. Acum astept ora de masa de la 9 dupa care incerc sa il adorm.
Revin.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetili!

Multumiri speciale si multi pt Cecilia, Roxana, Slippers, Melania, Danielle, Bikmaria, Betty78 (tare haios piticul tau), Andreea11, Nana, Sim. Va multumim pt aprecieri!

DE maine ma gandesc sa-i dau si eu putin para ca o vad ca s-a plictisit de meniu. Nu stiu ce sa-i mai dau sa manance.
Pana sapt viitoare la carnita mai avem. Eu o sa-i dau 4 zile carnita si trei zile branzica, o sa le alternez, carnea contine fier si rezervele lor de fier sunt pe terminate.
In rest voioase nevoie mare, nu sta un minut locului, dar se plictiseste foarte repede, tot timpul trebuie sa-i gasesc ceva nou de facut, sa-i dau o jucarie noua. Si cel mai mult ii place sa faca trrrrrrrrrrrrrrrrrr din gurita si sa scuipe tot. E tare nebunica.
Si la poze nimeni nu o intrece. Cand vede aparatul e toata numai un zambet.
Va dorim o zi superba. Ca si asa afara e super urat.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Uitasem sa spun ca ma bucur sa 'vad' ca sunt puiuti care se ridica singuri in fund, fara ajutor. Asta imi confirma teoria ca nu e nevoie de perne sau masaj pentru asta, cand sunt ei pregatiti se ridica singurei.

Am mai vazut si un bucatar mic si o domnisoara dragalasa de Gabitz.

Papanash, noi o sa ne ducem la Valea Doftanei de 1 mai . Mi s-a facut un dor cand m-am uitat pe site-ul lor si tati a bagat la cap si mi-a zis sa sun sa fac rezervare. Mergem de pe 1 pe 4 mai . Vazut montajul, e superb .

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

nu stiu cum sa activez PM. Ma ajuta cineva???????????????????

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Am reusit!!!!!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetelor, voi de unde mai comandati hrana pentru bebelusi? Stiu de babypoint si de astia -
http://www.newbabymilk.ro/index.php

Ati mai gasit ceva interesant? Ma enerveaza cxa la hipermarketuri nu gasesti nici 20% din produsele existente. Eu sunt fan Hipp si Humana. Pe site-urile astea gasesti o gramada de chestii, dar in magazine ioc... Vad ca astea doua site-uri au preturi asemanatoare. O sa incerc mai multe feluri si o sa ma opresc la cateva, in functie de preferintele lui Nanis Bananis.

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ati auzit de chestia aia ca daca primul copil zice mama prima data, al doilea va fi baiat si daca zice tata, va fi fata???

Al meu de doua zile zice incontinuu ma-ma, ma-ma.. Daca as sti sigur ca next va fi tot baiat, acum l-as chema pe al meu de la summit-ul lui peste prajit...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Aseara mi-a inchis sotul laptopul si in afara de asta e ffff curios ce scriu eu aici, vine in spatele meu si ma urmareste , mai zice dar nu scrii cam multe despre micuta pe aici/Parca am mai zis ca el nu prea intelege relatia asta prin internet, poate de asta e si asa curios cine stie ce isi inchipuieOricum 2 saptamani e plecat asa ca nu ma poate controlapoate doar sa citeasca de acolo ce mai scriu eu pe aici, din fericire nu prea are timp.Mai sa stiti ca si micuta mea se ridica in fundulet din carucior de la nivelul intermediar, dar nu e prea stabila si nu imi place mie sa o las asa nesustinuta desi ea e disperata sa stea in fundulet. Oricum parca pe zi ce trece e mai teapana in spate ma minunez si eu, am incercat si exercitiile pai ea numai asa ar face s-o ridic continuu rade in disperare.NANA ce ma bucur ca si fluturasul tau papa, a inceput odata cu a mea, nici mie parca nu imi venea sa cred ca deschide singurica gurita. Azi ii pun si carnita in supica sper sa manace. Nici ea nu papa mult, oricum nu am de gand sa cantaresc ce mananca, eu sunt multumita.Si noaptea nu s-a mai trezit decat o data deci cred ca era de la suculet, totusi azi i-am dat din nou cateva lingurite, deocamdata mi-e frica sa-l amestec cu ceva. Si scaunul de masa sta degeaba, mi-e frica sa-i schimb locul sa nu se rupa vrajaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Annisiaeu stiam invers, oricum nu cred in astea si cea mare a mea a zis prima data baba si bunica mea zicea ca asta inseamna ca nu mai fac copiiMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput