Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 5
slippers76 spune:
Buna dimineata si de la noi.
Piciule, bine ai revenit. Brava pentru concediu. Iti doresc refacere in tihna. Michael e de-a dreptul superb. Pupam ursuletzul care sta pe cale sa se iepureasca stereo.
Nana, vezi, vezi?!? Numai vesti bune! Ma bucur tare pentru voi. Fiecare zi care trece va aduce ceva nou si minunat si un progres. Va pupam mult, mult. (Inclusiv Mirunica nebunica, ca bine zici).
Betty, ce scump si zambaret e Mario! E un dulce cu compresa aia pe frunte! Frumos, frumos, frumos! Eu am luat figurine din alea de cauciuc din Cora, de la raionul de bebei, intre biberoane si articole de baie.
Andreea, felicitari pentru Mister Rontzi.
Cecilia, si voua felicitari, pentru Rontzi la dublu.
Maria, spor la munci astazi. Sa nu te extenuezi
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
veroboroda spune:
Buna dimineata, la fete!
Eu am lipsit motivat cateva saptamani. O amica de-a a mea , avea un audit de urmarire si era disperata ca avea toate documentele varza ,asa ca m-a rugat sa i le pun la punct. Timp de 2 saptamani am refacut proceduri, instructiuni, manualul calitatii, fise tehnologice, etc.
Nu am mai avut timp de nimic.Treaba asta m-a pus pe ganduri, nu cred ca ma voi duce prea devreme la job, ar insemna sa nu mai am timp deloc pentru printesa mea.Cat am ajutat-o pe amica mea, am fost mai tot timpul plecata, iar cand eram acasa lucram la calc, iar printesa mea mea mi-a simtit lipsa tare mult.Era disperata cand ma vedea, vroia sa stea numai la mine in brate si cum ma vede ca ieseam din camera incepea sa planga ingrozitor... ce mai.. m-a facut varza, m-am simtit vinovata ca am neglijat-o.
In alta ordine de idei, avem 7 luni si 7,300, papam binisor, acum cateva zile i-am introdus si ousor , se pare ca ii place, papam si babanuta si asta ne place, mai prost stam cu carnita nu prea o agream. Ma surprinde, ca mami si tati sunt carnivori, rau de tot.
Ce mai facem? Stam in fundulet, ne bataim pe picioruse, ne sugem degetele de la picioruse si la fel ca si fetita Bebekai, nu suportam sosetele, le scoate si le mozolim de zor si in curand vom mai avea 2 dintisori.
Cam atat despre noi.
Aaa, am vazut niste poze superbe cu Adeluta lui greyeras. Vai cat poate fi de frumoasa, nu-mi mai putea lua ochii de la ea. Si ce de par are... Eu sunt super stresata ca Bianca este cheliuta si avea asa de mult par cand am nascut-o....
Betty, sper ca ochiosul tau este bine. Am citit ca ai avut multe probleme cu el. Imi pare tare rau. Multi pupici de la noi.
Mami, de bebe Bianca Elena(29.08.2007)
ANDREEA11 spune:
Neata! saracul Cris am raportat grewsit aseara nu-i iese un dintisor II IES 2 DINTISORI!
Mi-e asa mila de el! Ar rontai tot!
danyelle cum se numea praful acela am niste rude in State si in Spania si poate gasesc.
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
Neata! saracul Cris am raportat grewsit aseara nu-i iese un dintisor II IES 2 DINTISORI!
Mi-e asa mila de el! Ar rontai tot!
danyelle cum se numea praful acela am niste rude in State si in Spania si poate gasesc.
andreea
ASHTON & PARSONS se numeste,iti trimit eu daca vrei,nu-i problema,mi se pare ca e un produs facut aici si nu cred ca o sa il gasesti in America sau Spania, micutului tau!
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Aseara nu am mai reusit sa intru, mergea asa greu net-ul( doar aici pe DC)ca am renuntat si am mers sa dorm langa printul meu....ma rog am incercat sa adorm....
Betty am luat personajele din magazinul Titan a parter, am mai vazut in parcul Tuneretului la intrarea dinspre metrou Brancoveanu(erau mai mari si aveai de unde alege)
Andreea si la noi ies cei 2 dintisori de sus, ma rog unul a iesit bine si al 2-lea doar un colt, de data asta parca nu a mai plans ca si la cei 2 dintisori de jos, oricum aseara i=-am dat 2,5ml de nurofen, erab cam agitat si m-am gandit ca-l linisteste, asa a fost a dormit de la 21.30 pana la 2-2.30, apoi a recuperat( din 2 in 2 ore) sa nu cumva sa cred ca s-a razgandit in privinta tatzicii noaptea....hihi
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
Pinacolada spune:
Buna dimineata! va spun dupa o noapte la fel de fierbinte!
cu toate medicamnetele luca are 39....frectii cu otet aromatic la 2 noaptea, o placere!
abia astept sa sun la dr sa-mi spuna rez de la exudat, mai mult ca sigur imi tb anitibiotic!!!! e infectie in gat, deci ce ma freaca cu nurofen, care nu face decat sa-mi tina temp la 39, si nevralginul ii scade putin, daupa care iar ii creste!
rares inca nu are nimic, sper din tot sufletul sa nu ia.... daca nu e viroza, atunci poate nu va lua!
sunt varza:(((
fetelor multumim pt urari!
ANDREEA11 spune:
Danielle ti-as fi recunoscatoare! Insa cum facem cu banii? Iti trimit eu inainte sau dupa? Am incercat cu geluri insa nu merge!
Cecilia mai grav e ca ii dau amandoi in acelasi timp!!!!!. Voiam sa te intreb ce s-a mai auzit la tine la scoala cu bonurile cadou? pe mine tb sa ma sune saptamana asta dar vad ca nu m-au sunat si daca nu se lucreaza cred ca abia saptamana viitore primesc raspuns! la alte scoli incep sa se dea de la Paste, insa tb sa le dea si pe cele din urma!!!!
andreea
sim_stoian spune:
Neatza! Eu mai greu cu cititul si scrisul, am o gramada de munca.
Piciule, wilkommen . M-am delectat cu pozele, superbe. Mi-au placut tare mult cele cu Michael si Eliza . Felicitari pentru revizie. Si imi pare bine ca ai reusit sa iti mai iei concediu, sa stii ca in pozele de la Basel se vedea oboseala pe fatza ta.
Ana, pup zulufata sa ii treaca. Si pup si mamica ocupata.
Am vazut si pozele cu Mario si Aduta, sunt tare, tare dragalasi.
Dupa ce am stat aseara pana pe la 1 sa muncesc, pe la 3 s-a trezit Stefan in urlete si nu a mai vrut sa adoarma la el in patut, asa ca l-am luat cu noi in pat si ne tinea de mana - cu stanga pe tati, cu dreapta pe mine . Cred ca iar il supara gingia, dar de vina sunt dintii de sus pe care ii vad ca vor sa iasa.
Ma duc la treaba
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
Danielle ti-as fi recunoscatoare! Insa cum facem cu banii? Iti trimit eu inainte sau dupa? Am incercat cu geluri insa nu merge!
Cecilia mai grav e ca ii dau amandoi in acelasi timp!!!!!. Voiam sa te intreb ce s-a mai auzit la tine la scoala cu bonurile cadou? pe mine tb sa ma sune saptamana asta dar vad ca nu m-au sunat si daca nu se lucreaza cred ca abia saptamana viitore primesc raspuns! la alte scoli incep sa se dea de la Paste, insa tb sa le dea si pe cele din urma!!!!
andreea
dragutza,activeazatzi PM si mai vb,
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
gabitz78 spune:
neatza...
si eu acum am nitel timp. am hranit fata, am bagat rufe la spalat, acum supica e pe foc si eu am cateva minute libere.
pinacolada - of, multa sanatate lui luca!
mama...de ce dintisori p-aici!toti posesorii de rontaitori si pe cei in devenire!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/