Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Magda, Anuta este dulce tare si are o mocuta asa expresiva, iti vine sa o pupacesti pe falcutele ei cele serioase.
Dar prajitura slippers in viziunea Magdaz ce cauta bre acolo? Vrei sa mor aici de pofta?
Bine ai revenit, felicitari ptr examen si multa sanatate tatalui tau!

Andrei doar m-a indus in eroare cu legumele de ieri. Bineinteles ca azi nu a mai vrut, e drept ca nu am mai avut aceeasi combinatie, ca cele de ieri trebuiau folosite in 24 de ore, asa ca am aruncat restul, iar azi i-am dat alta combinatie care avea si morcov si pe care se pare ca nu-l place. La masa de la 17 am incercat sa-i dau iaurt. A papat 2-3 lingurite, foarte mirat si contrariat, dupa care a inceput sa maraie si mai avea un pic si plangea. Nu mai zic ca ma facuse numai iaurt pe pantaloni si pe fata, tricou si el era la fel, ca se tot zbuciuma.
Cum trebuie procedat in continuare? Maine incerc cu aceleasi feluri sau trebuie schimbat? Nu stiu ce sa mai fac numai sa-i dau si altceva sa pape. Offf. Cand o veni ziua in care va papa si el normal, o sa zic ca l-am luat pe DD de amandoua picioarele.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andreea, bine ai revenit! papanasului Vladi.
Melania, eu folosesc lapte Milli sau Napolact pt branzica.

Ma retrag la nani, sunt obosita rau. Noapte buna.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru :
Vladi de Aniast
Gabriel Alexandru de Adrianaolimpia

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nana, Stefan are un 'set de baza de legume' la care mai adaug cate ceva. Setul asta de baza e format din: morcov, pastarnac, dovlecel, ceapa (doar la fiert) si unt. Ceva-ul ala adaugat facultativ e: conopida, broccoli, usturoi , carnitza, galbenus (am incercat o data, dar nu i-a placut, mai perseverez). Am incercat sa ii variez mai mult, dar nu ii place daca schimb setul de baza. I-am dat kefir sa incerce, prima data i-am dat cu lingurita si nu a fost prea incantat. Azi beam eu si mi-a furat cana, a apucat-o cu amandoua manutele si a baut direct din cana. Asa i-a placut mult de tot, nu vroia sa se mai opreasca.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sim, super faza cu taticul de Stefan. Asta ca sa vada si ei , sotii, ca nu e floare la ureche ce facem noi mamicile. Bine ca ai rezolvat si cu maseluta. Ti-ai mai facut anestezie? Iar nu a mai papat tzitzi Stefan? A mai facut scandal?
Maria, merci de pontul cu borcanele. M-am mai linistit.

Ma duc si eu la somn, ca parca vad ca se trezeste Adrei mai devreme. De fapt incepe sa se fatzaie si eu cred mereu ca se trezeste si zbang, un ochi in patut sa vad ce face, si el ingerasul mic doarme.
Va pup si va doresc somn usor!

P.S. Roxule, drum bun, distractie placuta si aveti grija de voi! Sa nu ratezi nici un moment fie el de relax, shopping sau dezlantuire. Te asteptam cu impresii si povestiri frumoase.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hop si eu la schimbul 3!Numai din 'cauza' lui Papanash...am citit din carte pana acum,am ajuns la pag.23...imi pare f. interesanta si educativa,mai ales pt. mamici la primul copil,cum sunt eu.Merci ca ne-ai trimis-o!

Betty si lui Mario 'basmaluta'..
Magda felicitari pt. examen!Multa sanatate tatalui tau!Am vazut pozele,Ana e tare maricica si frumusica,dar si Cristian e un frumos(parca e o fetita in unele poze)
Aniast si sper sa va refaceti cat mai repede!Sa stii ca nici Miru nu prea deschide gura mare sau sa vad ca mananca cu pofta,se intampla,dar rar,tot asa,e pasiva...Sa stii ca m-am amuzat incercand sa mi-l imaginez pe Vladi cum se leagana
Cat despre dr,am ajuns la concluzia ca e cam dusa saracuta,n-am mai stat sa analizez ce-a zis si ce-a facut,ca ma enervam mai tare...si-asa l-am disperat pe al meu,si m-am descarcat pe el,zicandu-i ca n-o sa ia carnetul de sofer...Ea oricum a incercat s-o dreaga, ca si-a dat seama ca a cam dat cu bata in balta,dar prea tarziu...
Melania noua ne place laptele Milli,asa ca si pt. Miru tot din asta o sa iau..
Nana eu zic sa-i dai tot combinatia care i-a placut...vad ca Miru a mea nu s-a plictisit de legume (aceleasi),maine ii bag si carnita,sunt curioasa ce mutrite mai face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Andreea11, felicitari pentru .
Piciulika, bine ai revenit si sa te bucuri de concediu.Frumoase foto, multumim. Sunteti o familie implinita.
Veroboroda, multumim de vestile bune despre voi.Asteptam foto noi cu dulceata Bianca.
Pinacolada, sanatate multa lui Luca si mamei tale.
Moldoveanca , sanatate multa papanasului.
Luy, sanatate multa.Sa nu ia si Maria raceala.
Teo, sanatate multa tie si lui Mihnutu.
Dana, felicitari pentru dulceata Miruna,sa treaca fara urmari vaccinul.
Valentina , sanatate multa copilasilor.
Roxana, weekend placut in Lisabona.Sa vii cu „bateriile” incarcate pentru copii si serviciu.
Magdaz, bine ai revenit.Felicitari pentru examen .Sanatate tatalui tau.Felicitari pentru .
Multumim de vestile legate de tatal Gemei-sanatate multa.
Prisi, felicitari pentru vorbareata Miruna.
Sim, bine ca ai scapat de o posibila cauza de durere.
Aniast, multumim de vestile despre voi. Refacere rapida la toata familia.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

gataaaa, a inceput distractia , maine dimi iar nu vad pe unde merg, nu stiu ce are fata mea, iar s-a trezit

Teo multa sanatate lui Mihutzu si tie, off bolile astea... cate un pt fiecare

Aniast sa ai pregatit si altfel de laptic (de consum) cand te apuci de branzica, La Dorna rosu e UHT si nu cred o sa-ti iasa

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!
Am intrat si eu mai devreme azi sa apuc sa citesc din urma, daca in ultimele 3 zile tati a fost cu noi acasa nu prea am intrat asa de des. Si al meu era cam intrigat la inceput de ce scriu eu aici, apoi a vazut ca nu e nimic rau in asta, din contra....
Am citit de mai multi bebei bolnaviori......... pe toti, insanatosire grabnica si mai ales Mihnutzu de Teo. Acum mi-e si frica sa mai ies din casa cu gaza, bine ca in ultimele saptamani am evitat zonele aglomerate, tot am amanat sa mergem la cumparaturi, desi nu stiu cat, ca e nevoie, deja pempersii sunt pe terminate.
Azi de dimineata m-am trezit si eu si sotul cu dureri de gat. Eu sunt ofticata rau mai ales ca n-a trecut nici o luna decand am terminat tratamentul cu augumentin, tot asa facusem puroi in gat. Totul cred ca se trage de la vremea asta ciudata. Sper ca pitica sa nu aiba nimic.
Ea e oricum tare vioaie si sta mai toata ziua singurica in fundulet, doar asa ii place. Daca o culc se trage de ce apuca ca sa se ridice. Mai nou cand ma apropii de ea vine spre mine si se agata de mainile mele sa o iau in brate. Iar daca o tin in picioruse e cea mai fericita, la fel si cand mimam mersul.
Melania eu incerc sa-i bag ceva nou cam la o saptamana distanta pt ca sunt patita. Asa ca prefer sa o iau incet. Oricum mai e putin pana incepem cu carnita.
Prisi sper sa treaca repede perioada asta. Am avut si noi asa o perioada, credeam ca sunt dintii, dar ne-am inselat. In privinta asta cred ca mai avem de asteptat, gingiile sunt inflamate de ceva timp, dar nu se vede nimic.
Magda vazut poze cu printesa ta.

Va invit la o si sa aveti o zi mai buna ca cea de ieri.
Ma duc la gaza ca s-a trezit.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
magdaz - bine ai revenit!vazut 2 bucati copii frumosi!
teo - multa sanatate si tie si lui mihnea!
sim - of, bine ca nu era nimik...lui stefan nazdravan!
azi dimineatza iar s-a intors de pe burta pe spate...si incearca sa se ridice, sta pe burta se ridica in maini si da din fund.nu pot sa spun cu ce seamana!e mortala...
azi mergem cu amandoi la oftalmo....sa vedem ce ne zice si acolo.
nu mai pot sta. ma cheama datoria!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput