Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
moldoveanca spune:
Nu Luy, a plecat azi dimineta si era amarat tare ca nu i-am dat de capat cat a fost el aici de acum cand vine data viitoare ne ia si pe noi
teo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
moldoveanca spune:
Teodora si al meu a facut tot al doilea kaki azi si mai moale decat de obicei.Am sunat-o pe doctorita si mi-a spus ca sigur sunt dintii.Dar eu nu cred si asta ma ingrijoreaza cel mai tare.
teo
bikmaria spune:
buna seara dragele mele ,imi pare tare rau ca citesc despre atatia bebei bolnaviori .
CUSCRA offf,va urez multa sanatate ,atat tie cat si lui ginerica ,Teuta se gandeste la el si ii trimite un pupic dulce ,poate ii face bine .Iti multumesc pt complimente ,esti singura care imi spui ca TEO seamana cu mine ,raman datoare de cinste
NANA sa sti ca se gasesc borcanele de la hipp in Tgv ,nu este o gama foarte variata ,dar tot este bine ,se gasesc la Kaufland si la farm sensiblue si mamica si fluturasul .
moldoveanca spune:
I-am pus carpa rosie pe burtica mi-a zis mama ca daca e sa fie ceva ii apar bubite imediat.Incerc si eu de toate.Bine ca sunteti si voi pe aici si ma mai incurajati
teo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
Am revenit si noi de la revizie si vaccin,a plans un pic saracuta,dar apoi s-a mai linistit,ca i-am dat suzeta si ne-am grabit sa plecam.Nu va spun ca dr se uita de pe scaun cum o imbrac si a venit sa puna mana ea,caci eu ma miscam prea incet,cica...i-am zis ca asta-i felul meu,nu-s o agitata,am vitezele incet si f. incet,ma si grabesc,dar cand e cazul ..in fine,a reusit sa ma enerveze cu remarcile ei...Important ca Miru e sanatoasa,are 7,600 kg(a luat 500 de grame luna asta) 69 cm si perim. cranian 42.
Imi pare rau ca-s atatia bebei bolnaviori,dar si mamici.Va urez insanatosire cat mai grabnica!Sanatate puiului de moldoveanca si lui Teo si puiutului ei!
Maria si eu iti spusesem ca Teo seamana cu tine..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
Va urez multa sanatate mamicilor si bebeilor bolnaviori.
Va trimit o carte, n-am citit decat primele 6 pagini si vreau s-o parcurg in intregime, mi se pare utila.
Spor la citit :
http://documents.scribd.com/docs/mtz6ff1v7jyw0na9qaz.pdf
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
sim_stoian spune:
Teo, kaki mai moale poate sa fie de la siropelele antitermice.
Am revenit...cu o masea in minus. Dar nu a durut, ceea ce e bine.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
valentina_22 spune:
Buna dragelor,
Ma inscriu si eu in randul mamicilor cu puiuti bolnaviori!
Andrei are bronsiolita, asta dupa 2 rinofaringite acute si dupa o bronsita facute in lant. Acum face tratament cu antibiotic+ antitermice si de 2 zile facem si aerosoli la Budimex, iar Alexandra are gastroenterocolita virala. Cauza inca nu am descoperit-o si se pare ca este epidemie de asa ceva dupa spusele medicului de garda care ne-a vazut. La gradinita nu mai merge de 3 sapt de cand a racit.Tot de atunci a inceput si calvarul nostru .
Am obosit fetelor si simt ca nu mai rezist! Cum ii fac bine de ceva, iar se imbolnavesc si reincep drumurile la spital, cozile la farmacii si ce ma doare cel mai mult suferinta lor in lupta cu boala.
Acum suntem mai binisor. Andrei respira mult mai bine, iar Alexandra a inceput si ea sa manance dupa un post crunt de 3 zile.
Alexandra a facut pojarel la 4 luni, boala a debutat cu febra mare care nu scadea la nimic, lipsa poftei de mancare si agitatie. Dupa 4 zile de astfel de simptome a aparut eruptia pe tot corpul- mici bubite rosii care aratau ca o opareala. Roseata a durat cam o saptamana, timp in care nu am facut nici un tratament, iar pofta de mancare si buna dispozitie au aparut incet incet.
Multa sanatate la toti copilasii mai mari sau mai mici, sa se faca bine si sa ne incante iar cu poznele lor.de
Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si
Andrei - Gabriel (12.10.2007)
melaniatud spune:
Fetelor ce lapte folositi pt branza calcica?
Ce marca? stiu ac tb sa fie gras dar nu stiu care e mai bun pt bebici