Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Teo sanatate multa atat tie cat si lui Mihutu, of ce nenorocire, imi zicea dr azi ca e tare periculos sa mergem cu ei in aglomeratie, ca sunt tot felul de epidemii virale...........sa treac repede.

Noi suntem bine, am scapat de amigdalita( daca o fi fost, eu ma intreb daca nu era cumva de la dinti febra)...nu mai conteaza, important este ca e bine baiatul.
La revizie avem asa:8700g si 76cm a zis ca e bine 300g luna asta avand in vedere ca a fost bolnavior, eu sunt multumita.

Am fost si in vizita la prietena mea care are un bb mai mic decat Cris cu o luna, m-a socat bb a crescut atat de mult de cand l-am vazut ultima data........

revin

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Revin si eu cu problemele noastre.A facut febra din nou 38 cu 3 nu stiu ce sa mai zic.V aintreb si eu cand le ies dintisorii cate zile fac febra si cam cat de mare?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Cecilia,multumim!
De la dinti nu se face febra mare,maxim 38 si un puseu de maxim 2 ore.Eu am exclus dintii!
Cinstita sa fiu,sambata am fost la cumparaturi in Selgros si putin prin piata,dupa acea nu l-am mai scos deloc din casa ca batea vantul f rau.El a inceput sa se manifeste abia luni seara cand am sesizat ca nu maninca bine si era f marait,dar febra nu apucase sa faca!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by moldoveanca

Revin si eu cu problemele noastre.A facut febra din nou 38 cu 3 nu stiu ce sa mai zic.V aintreb si eu cand le ies dintisorii cate zile fac febra si cam cat de mare?

teo

Teo,ti-am raspuns mai sus!
Exclus dintii si de la voi,asta ti-o spun cu parere de rau!
Analize nu i-ati facut?

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

I-am dat Nurofen pt ca daca nu-i dadeam crestea mai mare .Tot asa am facut zilele astea.Tot sper sa-i treaca parca e mai vioi totusi azi.O fi roseola?Dintisorii?Dilema mare Am sa-i faca analizele cat de curand.Stiti cumva cate zile trebuie sa faca de la antibiotic pana poti sa-i faci analizele?

teo

Mergi la inceput

Scuza-ma nu vazusem deci e clar nu sunt dintii.Inca mai speram ca asta e.Off imi vine sa plang ca sunt singurica cu el si ma simt asa de neajutorataAlta ciudatenie e ca mananca si chiar foarte bine.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Pinacolada, Moldoveanca, Teodora urez multa sanatate puilor bolnaviori si insanatosire grabnica!!!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Multumim Andreea

teo

Mergi la inceput

Al meu a facut a 2-a oara kk pe ziua de azi si cam moale mi s-a parut,sper sa n-o dam in alta...
Andreea,multumim!

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Pinacolada, multa, multa sanatate lui Luca, iar pt tine un apasat, sa-i dati de cap febrei si sa va puna un diagnostic, ca sa puteti urma un tratament si sa scapati de probleme.
Teo, cand ma plimbam pe afara, ma gandeam la tine si mi-am amintit ce ne-ai povestit despre cantitatile industriale de eugenii pe care le-ai consumat in sarcina, asa ca mi s-a facut si mie pofta. Prin urmare am devorat si eu 2 pachete Insa nici prin cap nu mi-a trecut ca aveti asa probleme, offf, bietul Mihnea si saracuta de tine... Va trimit muuulte ganduri bune, sa va reveniti rapid ! Te inteleg cum e cu gatul plin de ace ( asa eram si eu luni seara, din fericire la mine s-a ameliorat situatia ) si sa nu poti bea nici apa... Sanatate multa !
Moldoveanca, si pentru voi aceleasi urari de sanatate, sa aflati ce este si sa puteti avea un tratament adecvat.
Intr-adevar, cel mai frustrant mi se pare ca nici doctorul sa nu poata pune un diagnostic... Si tu esti si singura, din pacate... Vine sotul in weekend ? Parca asa intelesesem...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput