Mamici de martie-Aprilie 2008!! (142)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nico, eu am avut 5 zile, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, cate 1 gr....eu m-am ales cu candidoza dupa tratament....

cris, cum ti-a zis si naty, perfuzie cu antibiotic in travaliu si sa ceri analize la bb imediat dupa nastere! daca e posibil acolo unde nasti tu, sa iti dea rezultatul cat mai repede, ca la mine a lalait-o dr. neonatalog, ca ea pleca in rep. moldova si a lasat cazul altcuiva...eu am cerut sa-i faca tratament preventiv lui alex si tare inspirata am fost, pt ca era infectata, dar mie au UITAT sa-mi puna antibiotic in perfuzia din travaliu....nu ar strica sa intrebi atunci, chiar daca se ofenseaza asistentele. eu eram convinsa ca mi-au facut antibioticul, dar ....am aflat a 2 a zi ca nu...

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

10 zile pana vine TEO mic.oare???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Felicitari Ramo_Cata!! Sa traiasca bebe Andrei si sa fie sanatos!!

Ursule imi pare rau de tatal tau, multa sanatate ii doresc..

Gecko tu esti o misterioasa secsoasa,de ce nu te-ai aratat pana acum fato?

Ali ma bucur ca ai venit acasa; la fel am facut si eu weekendul trecut,am plecat acasa la cerere,dar fara externare facuta...mi-era tare dor de Alexuta

Am vazut si pozici secsoase de bebe David si de Rebecuta care sunt niste scumpi;si am mai vazut si ieri filmulet cu Movalinda Iulia pe care o si alti bebici dar nu-i mai tin minte ca nu mi-am luat notite si nu am putut sa scriu imediat...

Salutari si pupici lui Sovi, Mami_P, Olgutika,Mihutza,Violeta, Adriuta,Criss, Nicoleta, Ariel (bagam agitatele?), Bubu,Bitza, Mihatp, Mihos, Luny, Lyvy....si nu mai stiu, iertati-ma daca am sarit pe cineva..nu mai pot de somn....

Stela-recuperare cat mai rapida iti doresc !

Eu sunt binisor, azi am tras o tura cu randunoiul pana la Sinaia ca ne-a venit mobila la apartament si pur si simplu faceam depresie daca ramaneam acasa...am zis ce-o fi o fi, doar nu plecam in jungla; ne-am intors destul de tarziu si sunt foarte obosita acum. Astept sa treaca si ziua de maine ca sa se termine cu summitul asta, sa fac si eu 37 sapt, ca sa pot sa-mi fac de cap fara greturi,ca tot mai avem cate ceva de cumparat si vreau sa fiu omniprezenta...

Va pup pe toate fara exceptie

Ps: Ce-o fi cu Zoze?Chiar nici un semn?

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol36+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, e pe bune! o sa vezi ca o sa-i treaca! ii tamponezi cu violet si usuci cu feonul, o lasi 5 min fara pampers si gata. Si repeti de cateva ori pe zi, in rest, doar o speli si usuci cu feonul. Cu ceaiul de musetel acolo eu nu sunt de acord...adica sa fie umed mereu funduletzul, in nici un caz!

Sanatate la puisorii mai mari care sunt raciti!

Cred ca ma duc si eu sa butonez la teveu putin...

Aaaa, apropo de summit!
Kya, iti era frica sa nu te apuce nascarea si sa nu ajungi la spital! Pai stii cum e drumul? super, extra liber! Am facut 20 de minute pana la Elias! iar cand e traficul intens fac o ora jumate!!
Sa tot nasti in plin summit sau da doamne sa fie summit si cand 'oi naste eu!

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

kya, am inteles ca poate fi si albicios si galbui si maroniu si rosietic. cu cat e mai intensa nuanta, cu atat e mai aproape momentul...si de la pierderea dopului pana la declansarea nasterii poate dura de la 1 ora pana la 2 saptamani....
eu tot pierd din dop de vreo 2-3 saptamani, am inteles ca se poate reface...de ieri, la mine e o chestie rosietica, vascoasa si cu aspect de albus de ou...acum nu stiu daca culoarea e data de bb ctrl...vad ca d evreo 2 ore s-a "mai calmat". relaxeaza-te....mie nu mi se pare un semn chiar atat de infricosator:))

naty, sa ai o noapte buna si linistita!

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

quote:
Originally posted by Kya

cred ca am inceput sa pierd din dop!

Trebuie neaparat sa fie maro sau cu firicele de sange, sau poate sa fie si albicios?!?

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 5 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mie mi-a zis doctora ca nu e musai sa fie cu sange,poate sa fie si curat. Oricum poate sa mai dureze cateva zile pana nasti...vrei, totusi sa scoatem agitatele?

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol36+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Kya
Gand la gand! Hai ca ajungi repede la spital, doamne ajuta, daca e sa fie!

Oana 37+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

nicol, nu stiu daca e cazul de agitate...vad ca se cam joaca cu mine barza asta...la cat am ras de ea, acum rade ea de mine!!! se face ca vine, imi da cu penele pe la nas si apoi pleaca...dar nu stie cu cine are de-a face! ea crede ca ma oftica!!! s-o creada ea! nu a reusit decat sa-mi dea o mare stare de sictir, de chiar ca nu-mi mai pasa de nimeni si nimic acum....de nascut tot o sa nasc eu la un moment dat! numai ca imi da cu dureri d-alea nasoale, dar poate ma oftic si eu si-i dau cu un algocalmin si un no spa la cap si o calmez!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cred ca scoatem maine agitatele
Asa e, Kya, mai mare dragul sa conduci acum, am vazut si eu mergand la Giuelsti, la o ora la care in vremea cand era Iulia acolo mergeam numai cu a intaia...Giugiuc! Hai, curaj!!

CAPITOL NOU!!!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

kya, ai grija, ca nicol e pusa pe fapte mari!!! vrea sa agite ceva pe aici:))) pai dupa plimbarica la sinaia cred si eu ca s-a intors fata relaxata si cu chef de lobby!

POZE

Mergi la inceput

Cris, si eu am o neliniste cu streptococul...adica mie mi-a iesit negativ acum, dar prima data era si sa fi trecut el de la ampicilina??? ori n-a fost recoltat ca lumea prima data, ori acum sa fi fost ceva...si stau in dubii...Tutu a zis ca e ok daca nu mai e...parca mi-as mai face o data o analiza...nici nu stiu...
Daca Mendez stie ca e streptococ, nu te lasa asa, stai linistita! cum a zis si Ariel, baga atunci o perfuzie.

Oana 37+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput