Mamici de martie-Aprilie 2008!! (142)
Raspunsuri - Pagina 21
Kya spune:
Uff, nu cred ca vreau inca agitate. Desi de pregatita sunt pregatita (cred).
Asa-zisul meu dop era albicios, si semana cu albusul de ou de la ovulatie. Vad ca a fost doar un pic, acum s-a potolit. Oricum dupa culoare inteleg ca e mai departe momentul.
Mai vad ce se intampla pana maine.
In orice caz, contractii ioc. Nici macar din alea nedureroase n-au mai fost.
Stau la panda.
Kya
38+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 5 zile
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihos spune:
Nicol_conte -
;
Cris_cris - sanatate si vezi ce zice maine dr. Mendez; lasa ca se rezolva cumva, nu te mai stresa si odihneste-te! a mai fost cazuri si stie el ce face..
sunt de acord cu Bubu - se circula super - sa tot fie summit ca ne place!!!
mihos spune:
Kya - daca esti pregatita, si bebe la fel.. sa vina cu drag!
Tinem pumnii sa fie totul in regula!
ccris_ccris spune:
Revin si eu cu scrisorica:
Blankar, bine ai revenit pe crengutza!
Gecko, mersi, e bine ca ai randunelu' calm si al meu e calm doar in aparenta, in interior fierbe in clocote, dar, in cele din urma s-a calmat si azi s-a simtit mai bine. Oau si ce graviduta sexoasa! 
Sovi, bine ai revenit, tot in asezari si aranjari?
Miha, nu stiu ce sa-ti zic, la fel si Kya, eu am inteles ca dopul nu trebuie sa fie musai cu sange sau maroniu, poate fi si ca albusul de ou. Eu de ce m-am speriat, dar vad ca s-a oprit, o fi fost doar o secretie, cine stie?!
Clau, ce Rebecutza dulce si puternica, isi tine ea capsorul singurica!
Ioana, ce pozici frumoase de bebe David 
. Nu vreau sa ma bag peste Naty, dar daca nu-l revendica Iulia, ma abonez eu pentru Andreea,ca Maria-Underqueen m-a ignorat total!
Ursulico, insanatosire grabnica tatalui tau!
Naty, felicitari c-a trecut Iulia testul si imi pare rau de poponet, nu stiu ce sa zic, tot galbenelele cred ca sunt bune.
Ali, bine ai venit acasica, m-ai speriat cand ai zis la inceput ca fara bebe
Naty, Ariel, cand l-am intrebat data trecuta pe Mndez ce facem daca nu trece streptococul, mi-a zis ca fac antibiotic in travaliu si apoi lui bebe, dar mie tot mi-e olecutza teama.
Bubu, eu zic sa repeti analiza totusi. Ca si eu am luat si Ampicilina (data de Tutu) si Augmentin (dat de Mendez).
Fetelor, ce sa fac eu cu BabyComfort, aveti vreun mail de la ei? Ca n-am primit nici o veste si doar Chiajna nu e la capatul pamantului!
Cristina
36+
Andreea
AMR doar 4 saptamani?!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE