Mamici de martie-Aprilie 2008!! (142)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am citit putin...e din cauza forumului, vad...acum parca merge mai bine...

Am vazut film delicios cu Teo de Steluta!!

Cris, asa manevreaza asistentele bebicii, nu te speria!

Clau, am vazut gargarita scumpa!

Ioana, felicitari pt. grasunelul David!

Am vazut ca a nascut Ramo?? Felicitari mamico si refacere rapida!

Naty, pt. fundulet poti sa dai cu violet de gentiana si sa usuci cu feonul, s-o tii putin fara pampers! E experimentat garantat, trece mai bine si mai repede decat bepantene sau galbenele! Face fundu mov , dar merita!
Of, mama lor de dureri...zici ca mi se destrama bazinul! Culmea, daca merg, ma plimb, stau in picioare, n-am nimic! Cum stau jos sau culcata e horror!

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

A, si am vazut ca si Raluka a nascut,, 30 de ore travaliu??????

FELICITARI RALUKA!!!!BINE AI VENIT ANAIS!!!!

Livi Mamica de Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mai fetelor, eu nu pot sa vad filmuletul cu teo a stelei??? vad ca toate l-ati putut deschide, numai eu nu!!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

10 zile pana vine TEO mic.oare???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

http://www.youtube.com/watch?v=YlG0G5YgnfA

Alina 36+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 14 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gecko, am vazut si eu burtica la termen! Mamaaa, ce slaba esti si ce bine arati! Hai cu nascarea!

Ieri mi-am facut ditamai rucsacul pt. spital si tot mai am de pus cate ceva...m-au luat emotiile cand am pus toate alea in bagaj!

Ursulica, sanatate tatalui! Ma bucur ca ti-au iesit deserturile

Ali, bine ai revenit acasa, pai inseamna ca mai e putin si la tine!

Eu mai am 3 saptamani! Se apropie!

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ariel, stiu ca Cefortul asta e tare, ce era sa fac daca mi l-a dat? Tu cate zile de tratament ai avut? Eu, 8. Mai am 2 si gata... Si am una pe zi, intravenos. Cat despre candidoza, stiam, mi-adat medicul ovule. Cu iaurtul nu ma inteleg bine in perioada asa, inca nu simt ca m-as fi dereglat insa... doar ca m-a luat o raceala... e deja pe trecute.

In Brasov e frig si urat, Stefan tuseste, azi ne-am luat la revedere de la bona...

Am facut primul TNS din sarcina, insa in Maternitate si asistenta a plecat de langa mine... si a inceput ala sa bipaie de am crezut ca mor de frica sa nu se fi intamplat ceva... mama, ce stres!! Desi bebe misca... a venit madam asistenta si a zis ca s-a deconectat.... medicul a vazut hartia si a zis ca e de 2 bani si sa repet... Asa ca sambata ma duc la Eva :).

Sanatate mamicilor care vor vedea barza curand. MamiP ce o fi facand?

Nicoleta 37+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 16 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,
N-am citit nimic din urma, sunt suparata ca n-am scapat de steptococul B, off, , ce ma fac?
Am facut doua tratamente unul cu AMpicilina si unul cu AUgmentin, plus local ovule si degeaba.
Maine oricum ma duc pe seara la Mendez sa vedem ce zice.
Ma duc sa citesc si revin, daca va mai gasesc pe-aici.

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Frumos clipul, Ursule! Cred ca se regaseste oricine in versuri.
Cris, in ultima instanta faci antibiotic intravenos in travaliu si gata!
Lyvy, nu te necaji, eu ce sa mai zic ca Iulia nu a supt nici un strop de lapte de mama si uite, multumesc lui Dumneze, creste frumos si ca dezvoltare neuro-motorie e aproape ca un copil de 2 luni nascut la termen. Iris tot "champion from Toplitza" ramane! Ce ii dai completare?
Bubu, face fundul mov? GATA, aia e! Fix pt fata mea!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cu riscul sa ma critice Gecko ca ma grabesc ca mireasa la pat (si ce-o fi rau in asta? ), va fac capitol nou si ma culc, ca doarme mititica si e de profitat!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

cred ca am inceput sa pierd din dop!

Trebuie neaparat sa fie maro sau cu firicele de sange, sau poate sa fie si albicios?!?

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 5 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput