Mamici de martie-Aprilie 2008!! (142)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ariel, pe mine dopul m-a tinut de miercuri dimineata pana sambata cand am nascut...asa ca...mai ai putin!!

Naty, imi pare rau pt funduletz. Poate rezolvati. N-ai sunat pediatra? Lui David i-au aparut 3 bubitze pe fata... par niste cosulete mici...nu au punct alb sau altceva... Sper sa treaca.

Clau, ce noroc ai cu Razvanel!! Sa-l lauzi mereu, ca sa fie mandru de el! Ce n-as da si eu sa am un baietel asa! Daca ies cu carutul nu pot sa intru in niciun magazin, ca trebuie sa urc scari si nu pot sau pot, dar e f greu... Nu stiu daca ati fost in Campina vreodata dar sunt f multe scri... Daca vreu sa ma duc la Vodafone sa platesc telefonul sunt scari de urcat, la cofetarie la fel (norocul meu!!), la Domo la fel...Ufff... Noroc ca am o farmacie care are usi automate si un supermarket la fel, ca altfel nu stiu ce ma faceam!!
Aaaaa, si singura institutie care are rampa e BCR-ul!! Bravo lor!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Doamnelor...ma indrept spre pat...

Va doresc o seara placuta, fara colici si bb plangaciosi...la cele care tineti comorile in brate...iar cele care sunteti inca in pachet promotional pe cale sa expulzati (atentie nu ariel si nici ali_bia)...va doresc...sa prindeti barza, sa o jumuliti, sa ii taiati coada...sa ii faceti ce vreti voi...dar la mine sa nu o trimiteti...pentru ca pentru mine NOAPTEA ESTE SFANTA ... si somnul este somn.

Asa ca...
Hai cu nascarea!!!Hai cu membrana rupta!!!Hai cu contractia dureroasa!!!...dar doar dupa ora 8 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, am fost la Giulesti sa repetam testul auditiv pe care Iulia nu-l trecuse si acum l-a trecut, mititica. De funduletz mi s-a zis sa dau cu bepanthene in loc de crema Sanosan.
AM FOST PE LA STELA!!! (pe Teo n-am mai vazut-o ca Iulia scancea deja de foame si-si manca pumnisorul). Stela arata splendid desi tot are dureri mari, are laptic dar Teo, dupa ce dimineata i-a facut rani la san, restul zilei a dormit non-stop, va pupa pe toate.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by gecko

Doamnelor...ma indrept spre pat...

Va doresc o seara placuta, fara colici si bb plangaciosi...la cele care tineti comorile in brate...iar cele care sunteti inca in pachet promotional pe cale sa expulzati (atentie nu ariel si nici ali_bia)...va doresc...sa prindeti barza, sa o jumuliti, sa ii taiati coada...sa ii faceti ce vreti voi...dar la mine sa nu o trimiteti...pentru ca pentru mine NOAPTEA ESTE SFANTA ... si somnul este somn.

Asa ca...
Hai cu nascarea!!!Hai cu membrana rupta!!!Hai cu contractia dureroasa!!!...dar doar dupa ora 8 dimineata.

ca de obicei!!
naty uraaa, ce ma bucur ca a trecut Iuliutza si hopul asta, felicitari!!:))
cei speciali pt Stela si Teo!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hello, fetelor! v-a fost dor de mine sau nu??

Am probleme mari cu netul si abia merge, mor de ciuda...de ieri ma chinui...aseara m-am lasat pagubasa si n-am mai intrat, iar acum de juma de ora ma chinui sa va trimit un mesaj...

Aseara l-am sunat pe Tutu, ma dureau ingrozitor oasele, am plans de durere...mi-a zis ca n-am ce sa fac, e normal. M-am dus azi la cabinet la eco, bebe e bine, are 3 kg, nu mai are circulara de cordon, toate bune. Ma duc peste 10 zile la control, DPN 25-26 aprilie.

Nu pot sa pun emoticoane...nu merge nimic...sper sa se trimita mesajul asta si sa pot citi din urma.
Va pup, revin! Sper!!

Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, pun pe oase sa treaca durerea

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihos spune:

fetelor!

azi am fost la control si intr-adevar, vorba lui Gecko, putem crea clubul gravidutelor cu colul cimentat; bebelina mea isi sugea degetelul, e cald si bine la ea in burtica, are 3,5kg, lichid suficient si nici chip sa vrea sa ne cunoasca acum in sapt. 40... asa ca m-am resemnat..
cand am mai citit ca si lui Ariel i s-a indus nasterea lqa 42 sapt si 3 zile.. sunt si mai optimista!
asa ca si Gecko si Miha si Valentina - ne putem intalni sa plecam in vacanta .. ca nu e rost de surprize prea curand, se pare;

stolul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

merge groaznic forumul!!! ma enerveaza! eu am adormit cam 1 ora, asta in timp ce al meu dadea cu smirghel si batea cuie!!! wow! mi-am dat seama cat de rupta sunt de oboseala :) bb s-a ctivat si inceput sa se fatzaie in burtica , faza care a inceput sa starneasca contractziile! daca "nasc fals" si-n noaptea asta, o bag pe inducere, ca deja sunt daramata de somn si de dureri de burtzi!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

10 zile pana vine TEO mic.oare???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Iara am ramas in urma, tre sa intru in recuperari, dar chiar n-am avut timp de nimica.
Sunt si foarte necajita ca am constatat ca Iris nu se satura numai cu laptele meu, a si luat putin in greutate, si am inceput sa-i dau completare, ma simt usor tradata de laptele praf, dar e musai sa-l dau.
Am ajuns sa stau cu ea la san si cate 2 ore si ea tot nnu se satura, cred ca nu e suficient de consistent, si mananc bine, iau si Elevit, beau tone de lichide, nu stiu care e faza.

Si inainte de a ma apuca sa citesc din urma:

FELICITARI STELA, TI-AI INDEPLINIT MIRACOLUL, D-ZEU A FOST ALATURI DE TINE,TOT EFORTUL TI-A FOST RASPLATIT.BINE AI VENIT TEO!!!!!

Livi Mamica de Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihos spune:

am vazut falcutele moi si pufoase care se cer papate ale bebelinei Rebeca! sa-ti traiasca Clau!

deasemenea tot azi am vazut ce mult bine ii face masajul bebelusului David al Ioanei

bine ai venit pe lume pentru bebe Andrei! sa fii sanatos, cumintel si mancacios! felicirari mamica RamoCata!

fetele!

Mergi la inceput