Mamici de martie-Aprilie 2008!! (142)
Raspunsuri - Pagina 17
mihatp spune:
intrebare de lamurire: este vreo legatura intre agitatia bebe-ului si apropierea nasterii? de 2 zile ma termina, nu-mi dau seama cand mai si doarme ca parca se misca non-stop
40s+2z
Scor: Miha 0 - Luca 2
luny spune:
miha, la mine nu s-a agitat bebe rau asa inainte de nastere, parca chiar invers a fost...dar nu ne pui si noua niste poze sa te vedem si noi?![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
ali - bine ai venit acasa! mi-ai dat emotii cu telefonul, ma gandesc ca o fi din cauza summitului....ca mi-au mai zis si colegele ca m-au sunat in disperare si nimic...e bine ca esti bine! somn usor!
naty, zici ca e asa de cand ai luat-o din spital? sa nu fie vreo minune d-aia spitaliceasca. am o prietena si bb al ei a venit tot cu fundul rosu si dr. i-a zis ca e stafilococ auriu...ai und sa verifici?
ioana, eu tot happy am luat acum si la alex am schimbat toate marcile si in final m-am declarat multumita cu happy...
aaaa, iar nu mai stiu ce am vrut sa mai scriu...ma duc as recitesc si-mi aduc aminte:)
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
10 zile pana vine TEO mic.oare???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
nico, vezi ca cefort e ceva gen "bomba atomica", care rade totul in cale, chiar si flora buna. bea mult iaurt si kefir in perioada asta si ai grija sa te feresti de o eventuala candidoza!
miha, "dansul berzei" functiona....sovi ne-a dat un iutub cu el:)
mai fetelor, eu tot am chestie d-aia gelatinoasa si rosiatica!!! daca e dop, cat tine??? ca de la ora 12 pana acum....nu e cam ciudat?
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
ia uitati ce am gasit eu la "sa ne cunoastem":
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=7413&loc=/userphoto/gbutucica/3oct0718sapt1%2Ejpg
butucel, pe unde mai esti???
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
POZE
clauclau spune:
Naty, imi pare rau de funduletul Iuliei, cred ca sufera tare mult micuta! Daca-i pui un strat gros de crema de galbenele sau bepanthene nu e mai bine? Nu stiu, zic si eu...
Iulia sa se faca repede bine la fundic!
Razva o pazeste pe Rebecca cum doarme! M-a trimis sa-i sterilizez suzetele fetii ( pe care dealtfel nu le ia de nici -un fel ) si el sta cu ea in dormitor!
E tare bine asa! Ce bine este si cu un copil mai mare, chiar a inceput sa ma ajute , nu gluma. Si la schimbat si la baita si afara , e tot timpul langa mine saritor! Eu intru in magazin sa cumpar ce am nevoie si el ramane cu caruciorul langa usa si o leagana pana vin eu. 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mihatp spune:
Luny- am facut si eu cateva poze de dovada doar. M-am ingrasat cat am stat in State cu 12 kg pe care nu am apucat sa le dau jos ca ne doream un copil si nu am vrut sa-mi forjez corpul, si am mai pus 17 kg pe sarcina...asa ca sunt cu 29 de kg mai mult decat greutatea cu care m-am obisnuit si nu ma simt tare bine in pielea mea.
dar imi revin eu dupa ce se termina si cu alaptarea bineinteles.
asa ca o sa pun totusi niste poze...sa vedeti cu cine aveti de-a face, dar nu m-am putut rabda sa nu aleg si niste poze de la nunta, care a fost chiar inainte de a pleca spre State.
sper sa-mi iasa sa le pun ca inca nu am incercat
40s+2z
Scor: Miha 0 - Luca 2
VALENTINA C spune:
Mihatp, si al meu bebe se fataie foarte tare in ultimul timp, mai ales seara pe la 10-11, cad incep sa ma gandesc ca poate vrea sa iasa.
Nu se fataia asa pana acum vreo saptamana si stiam ca spre sfarsit nu prea ar mai avea loc de fataiala, dar la el e invers.![]()
Maine caut barza si o sechestrez pana isi face treaba, altfel...
!!
pupici,
Valentina, 39s6z, cu Matei
pucca spune:
Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri!
Clau la cat timp de la nastere a venit acasa dr de la Medlife sa vada bebelina?
Fetelor recomandati-mi si mie un medic pediatru bun, daca se poate aproape de Unirea.
Va pup, eu intru pe fuga sper sa ma iertati ca intru rar. O sa recuperez, va promit!
Bianca Maria
Minunea mea!
http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw
luny spune:
quote:
Originally posted by pucca
Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri!
Clau la cat timp de la nastere a venit acasa dr de la Medlife sa vada bebelina?
Fetelor recomandati-mi si mie un medic pediatru bun, daca se poate aproape de Unirea.
Va pup, eu intru pe fuga sper sa ma iertati ca intru rar. O sa recuperez, va promit!
Bianca Maria
Minunea mea!
http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw
la noi a fost vineri, la 10 zile de la externare...vine cam la o saptamana de obicei.
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!