Mamici de martie-Aprilie 2008!! (142)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna, fetelor !
Intram si noi pe fuga cu noutati. Georgios a inceput de vreo saptamana sa ia un pic in greutate, dar la limita minima de 20g pe zi. Noi inca ne incapatanam sa nu-i dam biberon ci doar tzitzi. Pediatrul mai are putin si ne bate din cauza asta.
Ioanna are un pic de febra de cateva zile si cum e o epidemie de viroza incerc sa stau mai mult cu bebe in dormitor si nu o mai lasam pe Ioanna sa intre la el deloc.
I-am vazut pe bebeii vostri asa de rotunjori si frumusei, iar bebele nostru are niste manute si picioruse f subtirele, rosii si zbarcite, desi astazi implineste 3 saptamani.
De aseara e si Georgios agitat. Aseara l-am tinut o ora jumate la san si am crezut ca nu ii ajunge laptele. I-am dat un pic la biberon, dar a mancat doar 10 ml si tot nu s-a linistit. Astazi il pun cam din ora in ora la san. Cum ia tzitzi adoarme si cum il scot de la san se trezeste si cauta tzitzi.
Acum doarme Ioanna la ea in dormitor, am aerisit in sufragerie si apoi l-am adus pe bebe ca sa aerisim si in dormitor. Se pare ca in sufragerie doarme mai bine.
Mi-e un somn de mor, dar cum ma culc cum incepe sa miorlaie

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Gecko inca nu l-am tuns , daca voi ziceti ca ii cade parul il mai lasam, numai ca mii mila de el ca transpira macar ca , caciulita ii punem doar cand iesim afara.

In legatura cu nasterea mea indusa natural ---- am facut si noi cam taraneste dupa cum m-am putut misca inchipuieti eu la o inaltime de 1.54 si cu o burtoaica cu un bebe de aproape 4 kg. iti mai vine a ,,,,,,,,,,pozitii''''', dar am simtit ca anume asta mi-a declansat contractiile.

AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Rami, felicitari pt bebe Andrei!!! Sa fie sanatos si sa creasca repede!!Dar parca tu nu trebuia sa nasti acum....ce s-a intamplat?

Gecko, ce silueta ai tu, randunico!! Ce i-ai dat sa pape lui bebe Patrick? Iarba de mare?! Ce cald e la tine acolo!!!

Mussara, nu e obligatoriu sa-i cada parul... Probabil ca fiind asa pletos o sa-i cada doar la spate... Lui David i-a cazut deja pe toata calota...la spate deloc, deci nu e o regula... Poti sa-l tunzi, ca nu e nicio problema. Probabil daca erai in Romania era, caci te trageau toate "babele" de maneca...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am si eu net, dar nu prea pot sta sa va scriu... ma cam doare spatele.

Ariel, Cefort mi-a dat si mie, desi minunea era sensibila la vreo 10 antibiotice. In vena...

Sanatate si nasteri usoare. Azi am facut tns in maternitate, dar s-deconectat aparatul si il repet sambata la Eva :D.

Nicoleta 37+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 18 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu fug sa-i dau sa pape ca trebuie sa ma duc la dentist!!

Raluca, imi pare rau ca Ioanna e bolnavioara!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ioana, ma tem sa nu fie chiar o infectie fungica, are niste "bobite" rosii pe tot fundicul si acum s-au extins si spre pasa...Mi-e o mila de ea! Cat despre ginere...nu ti-am spus ca am pus ochii pe David?! i l-as arata si Iuliei, dar nu cred ca ar prea pricepe.
Hai, mai, Ralucaspm ca nu ramane zbarcit bebe! Ia adu poze sa vedem!
Mussara, babele in Rom te-ar pune sa-l tii pe Iulian cu pleata lunga pana la 2 ani cand se taie motzu...Dar parul asta prim cade. Iulia mai are doar un puf minuscul pe ceafa, in rest e bec-si la nastere, se vede si din poze, avea perisor!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty si Ioana, va multumesc de raspunsuri. Se pare ca doar Rebecca plange la imbracat si afara! Si pe ea o ia somnul dupa 5 minute dar daca se trezeste cand suntem inca afara nu ne mai intelegem om cu persoana! Poate ca nu-i place sa stea in carucior...

Ioana, chiar ca e cuminte bebe David. Asa era si Razvanel ca bebelus si in continuare este la fel. Este un copil tare bun ,ne intelegem foarte bine.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cine intreba de scutece, noi folosim Happy Newborn, dar decupajul ala pt buric, ii vine si acum peste lui Mufa al meu..in rest sunt ok!
ralucaspm, si bebele meu face la fel ziua!! de cate ori cere ii dau, de multe ori adoarme repede, se trezeste la fel de repede si cere iar..noaptea doarme bine in schimb..eu zic sa insisti cu sanul, sa fii relaxata, sa papi tu bine si sa nu treci pe biberon, trebuie sa ai rabdare!..o sa ia si in greutate!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Ursuleata, imi pare rau de tatal tau, se prea poate sa fie din spital luat; am un prieten care in urma unei interventii mici chirurgicale s-a facut cu un TBC ganglionar, de am facut toata gasca analize dupa aia...a trebuit sa-si declare "contactele" si ne-am trezit cu carte postala de la spital sa ne prezentam la analize. nici unul dintre noi, nici familia lui nu a luat

Saracutul fundulet de Iulia! greu la noi cu cate o iritatie, dar la un copilas asa dragalas!

Salut si eu venirea pe lume a lui Andrei, sa-i fie doar bine de acum incolo, si lui si mamicii!

40s+2z
Scor: Miha 0 - Luca 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

raportez nimica nou pe frontul de nord-vest!
am fost prin oras, cu masina. sunt un mic pericol ca nu tare reusesc sa ma intorc. dar asta numai cand am de dat cu spatele si ma pot ghida numai in oglinzi. dar mi-a prins bine iesirea.

am citit din urma si am ras de eram convinsa ca o sa ma prinda contractiile la cat mi-am scuturat burta. n-a fost sa fie...mai asteptam.

Ariel, simpatica foc Alex a ta cu replica data!

Gecko arati mortal pentru o burtica de 9 luni, te invidiez! suuuuper

multumesc valentina_c, se pare ca strangem randurile, poate gasim ca un dans al ploii, dar ceva ce sa mearga la barza
cand si-o da drumul la cate suntem, n-o vad bine! mai ales ca trebuie sa acopere tot mapamondul.

40s+2z
Scor: Miha 0 - Luca 2

Mergi la inceput