Mamici de martie-Aprilie 2008!! (142)
Raspunsuri - Pagina 15
ariel_7000 spune:
gecko, eu usturoi mananc zilnic:))) asa ca ...va fi o nastere "taraneasca" cu iz de usturoi....mai nou m-am dat pe salate de leurda, care pute de 10 ori mai mult ca usturoiul:))
cat despre pepsi,...stiu eu de ce ma dau cu capul de pereti! 3 ani m-am hranit sanatos, am mancat numai chestii naturale, sucuri facute in casa si acum, cand am bb in burta, deci responsabilitatea ar trebui sa ma opreasca, acum bag in mine pepsi, ca disperata! asa am patit cu alex, cand o alaptam si mi-a zis dr, ca nu am voie cioco, cfea, pepsi, parca daduse damblaua in mine!!! muream de pofta de o gura, numai una!!! si intr-o zi am cedat, am mancat cioco amaruie (dragostea mea) si am baut un pahar de pepsi....mama, ce urlete!!!! ce nervi!!! am regretat amarnic...
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
10 zile pana vine TEO mic.oare???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
delphin spune:
fetili...pe fuga pana nu se trezeste maimutzica mea urlatoare!
Gecko...framoasa foc!
si curaj...o plimbare mai lunga, niste scari...alea, alea, poate ajuta! Si eu am stock mare la scutece..si daca e oferta buna, ia si tu marimea mai mare, spre ex. 4-9 kg, sigur le vei folosi. Eu folosesc huggies 2( 3-6kg) si am luat la o oferta buna nr.3(4-9kg). Am folosit deja 120 de huggies si 140 de bb cash. bb cash nu mai cumpar ca nu-i prea plac lui David si nici ca pretz nu sunt ok.
Naty, incearca si cu eozina. chiar daca ramane rosu apoi. David a avut putin si s-a vindecat imediat cu eozina...
Cory, refacere usoara!
Noi suntem ok! Am scos steperul de la naftalina, fata verde!
Am fugit...ma cheama datoria!
pozici
Ali_bia spune:

![]()
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
38+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.9 zile pana la 
ariel_7000 spune:
hei, ali, te-am vazut!!! iesi de acolo imediat si da raportul! te-am sunat ieri d epe un zapp, dar nu mi-ai raspuns :((
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
gecko spune:
mussara ai tuns flacaul flocos
? si zi asa ...la tine inducerea naturala
a avut efect...dar intrebare????...ce pozitie?
luny nu prea m-am tras in poze
...ca nu imi place...dar am zis ca vreo doua trebuie sa am...sa ii dau dovada la prunc ca eu l-am facut...Fratele meu cand era mic...ii spunea mamei...ca el i-a ales pe ai mei...ca i-a fost mila de ei cand i-a vazut plangand
pe banca la spital ca mai vor un bb
...ca parca era cineva tembel sa il vrea si pe al treilea bb
dupa ce avea 2 atomici acasa
.
ariel_7000 spune:
gecko, sa stii ce e ceva!!! ca si fiica-mea zicea ca ea ne-a ales pe noi, sa-i fim parinti!!!! si avea 3 ani cand spunea astea....si tot "nepoftita" a venit!!!! sa stii ca o avea dreptate frate-tau...
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
POZE
Ali_bia spune:
Am venit acasaaaaa....yupiiiiiiiiii dar fara bebelus ![]()
![]()
aaaa... ariel, nu am primit ieri nici un apel de pe zapp sau orice alt nr necunoscut......
Noi tot 2in1, am iesit din spitalul ala pe semnatura ca nu mai suportam sa stau acolo
, figurez tot ca internata dar dr m-a inteles si mi-a dat invoire, colul e inca sus, moale dar nu vrea bebelina sa vina... cred ca diseara ma pun eu pe
, ![]()
aaaa.bebelina mea are 3300gr acum si e fff bine...am contractii dar nu sunt deloc dureroase, asa ca asteptam..dar acasa
va pup pe toate 

...acum va rog sa ma scuzati dar ma duc sa ma culc un pic ca sunt fff obosita..........mai vb diseara sau maine...
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
38+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.9 zile pana la 
gecko spune:
delphin bine ai venit!
m-am lamurit cu pampersii...sunt in grafic. si la oferte nu ma mai bag...ca am tendinta la mana larga si buzunar spart cand scrie sale/clearance.
bey...dati-mi si mie o canapea din aia...ca nu am in casa. pun eu bota pe voi.
si mi-am amintit...una tare...o prietena draga cu gemeni
...incerca sa faca instructie cu olita...deja se lasase pagubasa ca va avea rezultate...ca unul din gemeni nu facea veci in pampers
...dar nici la olita
...ci intotdeauna isi dadea pampersul jos
si facea dupa canapea
....asa ca grija mare in ce calcati...poate va loveste norocul
.
ursuleata spune:
La sf Luca este acum. A fost operat intai la Fundeni, de Craciun la Militar si acum e la recuperare la Sf Luca.
Si azi a fost cu salvarea la filaret dar nu l-au primit ca cica nu sunt locuri.
Am.
Alina
36+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 14 zile!!!
numeioana spune:
Am fost si noi la plimbarica... Nici David al meu nu protesteaza cand il imbrac/ii pun caciulita ...ci... ce credeti? Adoarme imediat!!
In carut doarme dus si nu se trezeste oricat as sta cu el afara. Dar cand intram in casa simte si se trezeste. Nu protesteaza el nici cand il dezbrac... Am copil cuminte, asa-i?! Eeee, acum ca v-am spus si ati vazut si pozele nu-l vrea nimeni drept ginere?!![]()
Delphinutz, sunt bune Huggies? As incerca si eu... Sau Happy...care sunt mai bune? Sau Libero? Pampers sunt cam scumpe si nu mi se par atat de stralucite, mai ales ca mi-a iesit kk de cateva ori, oricat de strans le prind. Si nu e ca nu aranjez bine la pulpitze elasticul ala... Plus ca ii raman semne mereu pe picioare...
Despre iritatie... Bepanthen nu ai incercat, Naty? Si eu cred ca trebuie sa dai cu crema de galbenele. Dar e oparita sau ce?!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.