Mamici de martie-Aprilie 2008!! (142)
Raspunsuri - Pagina 14
natynic spune:
Clau, eu n-am mai scos-o de duminica pe Iulia din casa, e totusi frig si ea n-are nici 3 kg. Dar referitor la iesit, ea nu protesteaza decat f putin la imbracare, plange doar cand ne intoarcem si se opreste caruciorul. E clar ca e friguroasa, ca mine, detesta dezbracatul, nu imbracatul; cu caciulita nu are absolut nici o problema, in schimb daca o las in fundul gol (si are nevoie, cu iritatia aia) tipa ca din gura de sarpe.
Ursule, toti suntem vaccinati numai ca imunitatea scade in timp, de-aia e posibil sa iei-dar ff greu. Cei mai mari dusmani ai TBC sunt aerisirea si hranirea corespunzatoare; cine mananca bine nu prea e "vizitat" de bacilul Koch.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Valentina:
1. Nu scutecele Pampers ci Happy start au decupat la buric
2. Cica are efect...
. CE te costa sa incerci, e si placut, poate iese si bebe...Ia, hai!
3. Asa se pare si chiar si medical e cam logic-sa fie mai dureroase contractiile la inductia cu oxitocina
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ariel_7000 spune:
valentina, euam mai raspuns si in trecut la intrebarea care ai pus-o tu, dar cred ca l-ai ratat...se spune ca nasterea indusa este mai dureroasa decat cea naturala, datorita faptului ca organismul nu este pregatit....adica colul nu este inmuiat, sters, copilul este pe la nivelul -2, -1, nu la 0, 1 ...eu am avut inducere cu rupere de membrane si oxitocina si a fost urat! acum nu stiu daca din cauza inducerii sau asa a fost sa fie!
cat despre inducerea "naturala" cu folosire de
, este recomandata si cica ar fi mai cu succes daca este "totala", adica cu finalizare de ambele parti, pt ca mamei sa i se starneasca contractii uterine, iar sperma tatalui contine prostaglandine, niste substante care inmoaie colul si declanseaza travaliul...
se mai recomanda, pt inducere, bai calde, ceva efort, scari urcate, smotru prin casa:))), plimbari, ceaiul de frunze de zmeur, ulei de ricin...
acum, tu alege varianta care-ti place cel mai mult:)))
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
10 zile pana vine TEO mic.oare???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ursuleata spune:
Merci Naty
.
Tata a stat in ultimul an numai prin spital ca este operat la picior de 5 ori de artereoscleroza...asa ca inseamna ca de acolo are. offff....saracul, acum era si el la recuperare si a dat-o in alta.
Alina
36+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 14 zile!!!
ursuleata spune:
Iti dai seama ca acolo nu au aerisit cum trebuie si plus ca el nici nu prea mai manca...acum tot la spital este..dar nu la cel de boli infectioase ca cica nu au locuri
Alina
36+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 14 zile!!!
gecko spune:
ursuleata se trateaza...si importante in tratament sunt si masurile zise igieno-dietetice...caldura, camere aeresite, alimentare corespunzatoare. este cu adevarat o problema in mediile defavorizate...saracie, aglomeratie in casa, mucegai, frig, umiditate.
ariel nu mai bate barza pentru mine...ca tocmai am tras un tzatziki cu usturoi
...si parca nu as vrea sa nasc in noaptea asta...si la fiecare push...sa bag anestezie cu usturoi in medic si moasa. oricum lu' fiimiu i-a placut...daca e sa apreciem amplitudinea jocului lui de glezne
.
si tare ma distrezi tu pe mine...cum iti faci mea culpa la fiecare pahar de pepsi
. daca ar fi trebui sa dau eu cu capul de pereti
la cat pepsi beau...as fi avut capul damburi-damburi.
si zi asa naty...ma suspectezi de lucruri ascunse
...eu ti-am zis ca is desteptuca...si timp am berechet
.
si nu ma invidia pentru DPN ...ca si eu te invidiez pentru rezultatul acestor luni de stress. ai o mandra de fatuca...ce stii de acum ca va fi in stare sa depaseasca orice obstacol in viata. sigur ca pentru noptile pline de griji...si eventualele fire albe...nu te invidiez.
he, he...acu' vaz ca mai avem pe cineva in club. valentina c, eu daca o prind o indrept spre voi pe barza. dar intre timp...zic eu...hai sa facem
clubul gravidutelor cu colul cimentat
...si platim cotizatie la club...si din banii adunati...cumparam un pickamer si spargem colurile
. si zi asa...inducerea e dureroasa
...si eu care planuiam o nastere...DE VIS.
ariel_7000 spune:
ursule, mai auzisem la cineva ca a luat tbc de la lapte de vaca de la tara!!! m-a shocat, mai ales ca eu cumparam lapte pt alex de la un taran, ca spuneam ca e mai sanatos decat asta de gostat....bine, eu il cunosc pe om de ani de zile, dar cine stie unde a pascut vaca lui???
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
10 zile pana vine TEO mic.oare???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
mussara2000 spune:
Salutare si de la noi.
Ce frumoase poze am vazut. Ioana, David e un scump, dragalas si sexy.
Naty Iulian la fel cand l-am adus din maternitate avea fundicul rosu si la amandoua fese bubite , l-am dat cu crema de galbenele si nu exagerez dar in 3 zile nu s-a mai vazut nimic poate am si schimbat mediul, dar de atunci il dau in continuu cu crema de galbenele si nu mai are nimic pe noapte il dau cu crema cu zink, iar ziua dupa fiecare schimbat aplic crema de galbenele.
Valentina , eu am nascut la 41ssapt. + 5zile eram programata pt.inducerea nasterii chiar in ziua cand implineam 42 si de vineri ni-am apucat cu sotul de indus nasterea natural asa ca duminica noaptea la 3 mi s-a inceput travaliul, asa ca eu sunt 100% ca asta a provocat nasterea mea.
Ursuleata stai fara griji de tuberculoza, numai daca ai imunitatea scazuta si iesti in contact direct cu persoana atunci poti sa-ti faci griji dar nucred ca e cazul la tine. Oricum multa sanatate.
Va pupacim pe toate.
mergem ca deja vrea iaras in brate.

AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA !
IULIAN
ralucaspm spune:
FELICITARI RAMO_CATA, SA VA TRAIASCA BAIETELUL SI REFACERE USOARA !
Raluca
Georgios (13.03.2008) si
Ioanna (5.07.2006)
natynic spune:
Dar la ce spital e tatal tau, Ursule?
Ai PM activat?
Naty
Iulia mea