Mamici de martie-Aprilie 2008!! (142)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, Ioana mea e iritata la fund de trei zile. Nu rau, nu cat sa planga de usturime, dar Bepanthene-ul nu face decat sa ii tina pe loc, probabil, evolutia iritatiei, deci nu a vindecat nimic. Am aflat ieri doua ponturi, le incerc pe ambele: crema Dermocare ( a mers la un bebe, cand multe leacuri au dat gres ) sau comprese inmuiate in ceai de musetzel fffff concentrat. Puse compresele astea direct pe fund, in pampers, si inlocuite constant.

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

m-am adunat si eu de pe drumuri, am devvorat o pizza delicoasa si juma de sticla de pepsi , i-am luat cadou lui alex o trusa medicala, pt ca a fost cel mai cuminte si curajos copil din lume care a mers sa faca analize, asa ca a meritat din plin cadoul!!! acum ea va fi dr. si va consulta pacientii papusele:)) a zis ca se baga la ursuleti si catelusi, ca ea tot veterinar se va face:)) sa o manance mama pe ea!
am mai cautat cadou pt cumnata mea ca sambata e ziua ei, dar nu am gasit nimic care sa imi placa si in cora nu prea am curaj sa merg...ma luase o contractie ucigatoare in mijlocul drumului, asa ca m-am indreptat spre casa, vb. lui gecko, sa nu ma apuce "chestia" aia in public:) ma oprisem sa respir si sa incerc sa ma indrept, la care alex i-a zis mamei mele: "hai sa o lasam aici, ca-i trece ei si stie sa ajunga acasa! noi hai sa mergem sa ma joc cu trusa!!!"....mi-am zis ca am un copil numai dupa interes:))) m-au dus acasa pana la urma, dar m-am abandonat in fata usii:))

so, naty, eu mai doream ca teo sa mai stea cateva zile, dar daca e cu treburi d-astea false, prefer sa vina acum, in liniste si pace, sa nu ma mai doara atat!!! e tare nasol...practic eu nasc in fiecare zi!!!

gecko, ia barza de coada si explica-i cum se face treaba!!! e cam pafarista barza asta!!! si dupa ce i-ai explicat, trimite-o la mine!

luny, mai avem pana la inducere "d-aia":)))

ursule, Doamne fereste!!! imi pare rau de tatal tau, sanatate maxima, tu sa ai mare grija!!!

ramo, felicitari!!!! sa va intoarceti repede si sanatosi acasa!

sovi, ce faci??? unde esti? ai ciufulit hormonu'??? hai ca azi ma bantuie pe mine, ca "am muscat" din toti care au trecut pe langa mine:)

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

10 zile pana vine TEO mic.oare???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

naty, hai ca uitam ce era mai important...raspunsul la intrebare. alex a fost foarte iritata cand a iesit din spital....era rosie la fund ca o maimuta:))) a zis dr. sa o spal cu comprese inmuiate in apa cu bicarbonat (1 lingurita la un pahar de apa), dupa fiecare pipi si kk, sa o tamponez cu albastru de metil....se lasa cu mazgaleala, dar efectul este foarte bun!

aaaa, am uitat sa va mai zic, ca ieri am sangerat toata ziua dupa ctrl, azi noapte s-a oprit, nu mai curgea sange , iar azi de la ora 12, mi-a aparut o secretie mucoasa, vascoasa, sangerie....e oare de la ctrl sau dop?....fatza de ieri cand era sange sange, acum e o chestie gelatinoasa sangerie....ufffff, ce rau e cand habar nu ai!!!

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel, bag seama ca barza planeaza deasupra ta...Multumesc pt sfaturi, la fel Olgutzei
Ursuleato, in primul rand sorry-dar se trateaza si se vindeca. In al doilea rand, tuberculoza nu se ia asa usor, sa stii, m-as mira sa aiba si mama ta, daramite sa fi luat si tu sau Vlad...exclus!!! Ideea e ca trebuie sa se puna rapid pe tratament iar in casa sa fie aerisit bine in permanenta. OK? Si nu te speria, nu e varicela, nu se ia cu una cu doua!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Naty, Ariel , merci...stiu ca se trateu ca se ia foarte usor din aer. Iar mama a stat cu el in casa. Sper sa nu..Doamne fereste. Dar nu suntem vaccinati ? parca asa stiam. Sau de cand se face vaccinul asta?

Alina 36+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 14 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Asaaa, am culcat-o pe Rebecca, dar parca n-aveam stare sa stau si eu in pat!

Ursuleata, imi pare tare rau, dar ai vazut ce-a zis Naty, asa ca incearca sa te linistesti.

Ariel, cred ca tu esti foarte aproape cu nascarea! Mai stam putin cu agitatele, ne spui tu, da?

CA tot voiam sa va zic si uitam mereu, Rebecca mea cand se trezeste afara in carucior o apuca plansul mereu de trebuie sa vin repede acasa! Ca sa nu zic ce scandal avem la iesire afara. Nu suporta cand mai pun ceva pe ea, iar la caciula e teroare. Caciula la noi e marul discordiei, dar nu pot deocamdata sa o las afara fara! Mai pateste cineva asa? Eu practic trebuie sa stau putin afara ca o apuca scandalul...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Gecko, Mihos si Mihatp, haideti sa ne luam de mana si sa chemam barza!!!

nici eu nu mai am rabdare!!!Si ne rugam de barza in fiecare zi, sa vina odata, dar are ea planurile ei!!!

Maine se implinesc 40 de saptamani si nimic..nici un semn asa mic, macar de sperietura!!

Doctorita mea mi-a spus ca daca nu nasc pana luni, sa merg la control, sa vedem ce facem. Mie una mi-e cam frica de inducerea cu oxitocina a nasterii. Am inteles ca da contractii mult mai dureroase decat cele din travaliul declansat natural. CE STITI DE ACEST SUBIECT???

Valentina, 39s+6z, cu Matei

Mergi la inceput

da fetele, va anunt! daca nu pot eu personal, trimit sms:)) mi-am adus aminte data trecuta, cu alex, eram pe strada cand m-a sunat dr. sa ma intrebe daca vin la inducere, sa nasc....m-am dus la mama, am mancat calma si i-am zis ca nu mai stau ca plec sa nasc....a iesit o agitatie!!! facea mama 13-14 prin casa:)) i-am zis acum ca daca face la fel, ne certam:)) eu sunt genul de om care nu poate sa gandeasca logic cand e agitatie in jur:))....eeee, si am ajuns acasa la mine, am facut dus, m-am cremuit, m-am machiat, m-am facut mumoasa, sa nu se sperie copilu' cand o vede pe ma-sa:))) am intrat pe forum si am anuntat ca plec la nascare, apoi pe chat-ul forumului, care acum e varza... si le-am zis fetelor ca le pup si ca plec sa nasc....a inceput mobilul sa sune in continuu:))) erau cateva fete dragi atated emotionate, incat m-au amotionat si pe mine....am plecat si eu sa nasc si a 2 a zis raportam din spital...cand m-am intros acasa, am ramas surprinsa, cum juma de forum imi trimisese mesaje de felicitari!!! wow! mi-a placut:))) sunt fete dragi, cu care si acum tin legatura, la fel cum sper ca si noi sa ramanem prietene "pana la adanci batraneti"! sunt convinsa ca asa va fi:) ne unesc lucruri atat de frumoase, 9 luni pline de emotii si trairi de tot felul:)
va pup,hehehhee, am tendinta de a deveni sentimentala! ce ti-e si cu instinctul asta matern....pana si acriturile (io, adica) se apuca de dulcegarii, hahahha.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, offf, nu stiu ce sa zic de iritatia Iuliei...si Matei are niste bubite mici, rosii pe buca, apar si dispar...si cateodata e ma irosu funduletul..eu ii dau cu crema de galbenele, sau cu cea de la Mustela pt fund!..dar nu il ustura asa, sa planga la apa..
ursulica, imi pare rau pt tati tau..cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu medicul tau...eu nu cred sa ai tu vreo problema, nu te speria!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Dragi mamici de randunici, am 2 nelamuriri:
1. pampersii Newborn ( adica nr 1) de la Pampers au toti taietura aia ca sa nu acopere buricul?

2. are efect in inducerea nasterii? Ati incercat varianta asta? Daca da, v-a sfatuit medicul ?

Va pup,

Valentina , 39s6z, cu Matei

Mergi la inceput