Mamici de martie-Aprilie 2008!! (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Olga, sa traiti am inteles!!!!!
Eu stau cumintica la rand pentru nascare.....nu vreau sa ma bag in fata nicicum

Naty unde esti??? am sentimentul ca tot supi esti....please come back!!!!!

Ma duc sa stau in pat ca azi nu stiu de ce ma doare capul....pana acum m-am simtit asa de bine...cu exceptia picioarelor umflate ...si acum nu stiu c el-a apucat si pe capatanoiul asta sa ma doara???

IRINA
+38
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna randunici!
sunt nasica lui ramocata si vreau sa va anunt ca s-a mai marit gasca cu un baietel.
a nascut aseara la 19:50 un baietel, prin cezariana, are greutatea de 2120, 46 de cm, cu scorul apgar vava povesti rami. au fost probleme dar acum sunt bine.
va doresc nasteri usoare si puiuti sanatosi.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gecko,...mai,dar ce slabuta esti!si ce burticuta maresi mumoasa ai...sigur iese ceva bun!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

multumim stefimic pentru ca ne-ai anuntat. pup-o pe ramo_cata de la noi si zii ca sunt alaturi de ea si printzisorul ei. Sa ne spui daca tot Andrei i-a ramas numele ca sa ii trecem in listuta.

pana ne confirmi...

Bine ai venit bb Andrei! sa fii puternic si luptator...si repede sa te faci dolofanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

da randunici tot ANDREI i-l cheama si este destul de voinicel acum, a inceput sa suga la mami lui, sunt niste scumpi.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gecko, tare bine arati!!! sper ca ti-ai tras mai multe poze de-a lungul sarcinii, nu doar ce ne-ai aratat noua, ca-i pacat de asa burtica frumoasa sa nu o ai amintire!!
FELICITARI, RAMO_CATA, SA-TI TRAIASCA BAIETELUL, SANATATE SI RECUPERARE RAPIDA!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bine ai venit, Andrei!!! Felicitari, Ramo!!! Sa fiti sanatosi! Te asteptam inapoi!!!

Prea liniste pe crengutza...si nici Gecko nu nasteeee...nici Miiiiha...

Irina, asa te vreau! Da' fara durere de cap!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am fost afara cu Rebecca si Razvanel, tare bine a fost! La intoarcere ne-am oprit la cofetarie si ne-am luat un platou de praji pentru acasa. Asa ca dupa masa de pranz, am papat praji bun, bun! Acum sunt ghiftuita si cred ca ma bag la culcare cu micuta!

Felicitari Ramo! Bebe Andrei bine ai venit pe lume, sa cresti mare si sanatos !

Gecko, dar ce bine arati bre!

Dar chiar ca e liniste pe crenguta...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Tocmai am aflat ca tata are tuberculoza .
Eu nu l-am mai vazut de 2 sapt dar mama a fost la mine luni si nu mai stiu ce sa fac.

Alina 36+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 14 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Prea liniste?? Pazea, am venit IO!
FELICITARI RAMO! mititel printisorul, dar sa vezi tu ce mare se va face si cate inimi va zdrobi!
Vazut poze de Gecko (care cred ca este si misterioasa randunica)
Vazut poze sexy de David-de-Ioana-ia vezi, ca acusi te cenzureaza astia de la webshots! Pup baiatul frumos foc!
Ariel, da-i bataie, falsul sa se transforme in real (daca vrei! daca nu, lasa barza la Mihatp si sa dea si o tura prin Australia )
-vai Gecko, cand te aud zicand ca marti e DPN-ul tau si-mi amintesc ca era si al meu ma apuca o nostalgie...Doamne, prin cate am trecut de la nastere pana la DPN...Si cum puneam eu pariuri cine va naste prima din stol si in vecii vecilor n-as fi crezut ca eu voi deschide drumul...
Apropo de filmuletul cu Teo de Stela care v-a socat...da, fetelor, imaginati-va ca eu am asistat pe viu, nu in film, cum mi-o manevrau asa pe Iulia imediat dupa nastere, cand avea mai putin de jumatate din greutatea Teodorei; si nu infasand-o, cu facandu-i clisma si prinzandu-i vena-ca stiti ca va povesteam ca era sa lesin, noroc de un scaun din preajma. Apoi am tot vazut, intr-o luna si jumatate, de nenumarate ori astfel de manevre APARENT brutale, cu copii prematuri, nu normali; e clar ca noi ii credem mai fragili decat sunt. Pe de alta parte-sa ma mai mir ca Iulia a crescut asa infloritor de cand e acasa si in loc de astfel de azvarlituri e pupata, mangaiata, i se canta, etc?...
Avem totusi o problema care ma necajeste tare: Iulia venise din spital cu o iritatie urata la fundulet; cu crema speciala Sanosan alternand cu Nidoflor, o vindecasem aproape complet. De cateva zile insa iritatia a reaparut si arata oribil si biata de ea plange cu foc cand o spal la fundulet, o ustura rau. Mai are cineva asa problema?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput