Strumfi de iulie-august 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Am uitat sa-l dragalesc pe Victor, sa-i treaca burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mah (scuzati 'espresia' ) care ati stins lumina?! nu mai vad nimic! de ce v-ati culcat odata cu gainile? gata ati terminat cu dependenta de DC? ia sa vedem ce-ati facut azi ca sa stim daca aveti motive sa fiti obosite...

plec repede ca o sa inceapa sa zboare cu botzulete de hartii...

dar nu inainte ca sa va zic ca mi-a placut cate ciupercutze stau sub frunzulitze... trimit si eu floricele de impacare tuturor ciupercutzelor suparate pe ceva/cineva!

hai gud nai!
zzzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi, fetele! Hai la cafea!
M-ia, foarte dulce mihai al tau! Are mutritza veselika si inteligenta Multa, multa sanatate!
Multa sanatate si pupici lui victor, sa se faca bine repede de tot!
Sa stiti ca am si eu de ceva vreme ganduri ascunse cam ca elena sau diana. E destul de frustrant sa te simti marginalizata, indiferent cat de activa ai fi. Pe de alta parte inteleg de ce se trece peste unele mesaje, asa ca am hotarat sa fac precum elena: astept sa intrebe altcineva.
Nu mai stiu cine zicea adineauri ca o sa ajungem doar sa ne spunem ofurile si sa ne laudam copilashii. Pai nu in asta consta esenta forumului? Sa ne povestim, sa intrebam, sa ne raspundem, sa ne cantarim, sa ne laudam noi si intre noi?
Eu inca ma simt bine aici, cu voi, chiar daca deseori am sentimentul (cu toate argumentele logice) ca, fata de alte forumiste, eu sunt, sa zicem, de cele mai multe ori cantitate neglijabila...No offense!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

Violeta, nu "dispera" ... eu sunt noua pe acest forum, nu ma pot pune cu "veteranele", poate si eu uneori ma simt "cantitate neglijabila" sau poate privita de sus dar nu ma supar, eu sunt perseverenta si ma bag in seama
chiar daca uneori pe forum apar doar laude la adresa copiilor nostri si discutiile stagneaza eu citesc in continuare, intervin din cand in cand (sa dau semne ca sunt aici, chiar daca nu intereseaza pe nimeni )

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Carla, ma bucur ca a fost bine la mare. Cit despre par, eu am trecut cu Miruna o data prin 'greseala' de a ii face breton; nu mi-a placut, plus ca de la 1 an racnea la tuns, deci statea cu bretonul in ochi. Acum e un bob, cu 2 elastice subtiri in fata, sper sa pun niste poze miine; si cu Sma urmez aceeasi moda.

Mie mi se par normale discutiile de aici, si n-as vrea sa facem alte reguli. Unii intreaba, unii raspund, unii se pling, unii se lauda... ca pe forum. Si tot normal mi se pare si ca mamicile nu mai au aceeasi disponibilitate de timp ca pe vremea . Si inca o parere personala: 'foamea' de informatii se diminueaza pe masura ce trece timpul, devenim si noi tot mai bune in meseria de mamica.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by violetan

Nu mai stiu cine zicea adineauri ca o sa ajungem doar sa ne spunem ofurile si sa ne laudam copilashii. Pai nu in asta consta esenta forumului? Sa ne povestim, sa intrebam, sa ne raspundem, sa ne cantarim, sa ne laudam noi si intre noi?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Eu ziceam. Da sunt de acord cu tine, dar eu as mai adauga ca la ofurile alea, ar trebui sa dam raspunsuri, sa gasim solutii, etc.
Eu prefer sa ma traga cineva de maneca, decat sa ma lase in plata mea si sa-mi spuna : "fiecare cu copilul lui"...

Sunt si de acord ca se creeaza si simpatii si unele dintre noi suntem mai mult in vizor, dar asta-i buba ficarei comunitati. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne spunem parerea, sau sa ne imaginam ca punem in zadar intrebari.

Eu nu vroiam sa mai scriu momentan, pentru ca nu mai aveam noutati, dar daca tot incepu "furtuna de idei"...

Fara suparare!

Mergi la inceput

CarlaV, noi ne uscam cu prosopul si la fel ne piptanam. Suntem un pic beculet, de coditem sigur vom vorbi dupa 2 ani. Calcam pe urmele surioarei mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Ioana75
Si inca o parere personala: 'foamea' de informatii se diminueaza pe masura ce trece timpul, devenim si noi tot mai bune in meseria de mamica.

...mi-a placut asta!

Si ca o completare, cred ca deja si-a trasat fiecare in linii mari ce metoda de as creste copilul abordeaza, asa ca tot interesul se directioneaza spre acele informatii. Nu mai e ca pe vremea cand era totul teoretic, acum am ajuns la examenul practic si multe realizam ca nu e chiar asa cum ziceam noi in teorie

P.S. Neatza!

Simo mami de Matei

Viata unei fetite de 4 ani - haideti sa o salvam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

buna dimineata

eu in continuare am sa pun intrebari cine vrea poate sa-mi raspunda :
1. intrebare pentru toate mamicile ce fel de "verificari" medicale ati facut copilului copilul este sanatos
2. intrebare pentru mamicile de baieti capitolul decalotarea ati reusit ceva ??

pentru ca nu am avut internet multe luni am lipsit de la foarte multe "lectii" importante pentru mine si e foarte greu cu recuperarea asa ca am sa-mi cer scuze daca reiau anumite subiecte

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza!
of da ce-mi place cand scrieti!
eu sincer recunosc ca uit,da uit rau frate de la mana la gura...adica citesc,imi zic stai sa termin de citit din urma si apoi raspund,si cam atat ca am uitat...si vreau sa o iau iar de la capat cu cititul si ma striga eli si uit ca mai am iar de recitit...
violeta tu esti pt mine una din cele mai vesele prezente de aici,te citesc cu placere,tot timpul ai o vorba buna pt fiecare si ca tine mai sunt multe fete dragi mie, si crede-ma ca nu din rea intentie nu se raspunde,eu as mai pune inca odata intrebarea si de 5 ori.eles astept intrebarile tale
mi_a imi pare rau ca ai trecut si treci prin asa ceva.este un topic deschis de o alta colega de odisee de-a noastra la "in unul sau doi...." trece prin aceeasi situatie ca si tine,am urmarit povestea ei si mi se pare revoltator ....ma bucur ca ai inceput sa-ti revii psihic si ca esti mai bine si felicitari pt nazdravan e adorabil.el e tot ce conteaza acum.
ioana ai fost tare de tot! gata am trecut si proba practica zic io desi am senzatia ca dureaza examenul asta toata viatza
lia.eu am fost exact opusul tau,cautam tot timpul prezenta copiilor si ma bagam in orice discutie cu mamicile lor.din pacate mi-am ridicat niste standarde prea inalte vizavi de idealul de mamica(sau poate ele nici macar nu exista)si asa am ajuns sa imi reprosez non-stop ceva in legatura cu cresterea elisei....in schimb eu am avantajul cu sotul meu care ma aduce cu picioarele pe pamant si-mi zice mereu ca sunt perfecta

si cu siguranta mai vroiam sa scriu ceva...a da ,eu am observat ca se "incinge" atmosfera aici numai cand sunt discutii aprinse si contradictorii,atunci scrie toata lumea!pai ce daca nu ne certam nu putem scrie lucruri utile?
de exemplu in fiecare dimineata am putea butona ce vrem sa facem de mancare la copilasi asa mai facem schimb de idei....dar iar ma bag io cu "schimbatul de tactica"

la toata lumea ca-mi sunteti simpatice toate!
ma duc sa-i fac papa lui eli dupa ce o pun la facut va zic si ce pana atunci va tin in suspans.....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput