Test de sarcina ambiguu

Test de sarcina ambiguu | Autor: inaioana

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

tocmai am facut un test de sarcina (Barza Gold) si a iesit initial negativ. L-am rasucit pe toate partile cateva minute si era evident negativ. Dupa vreo 10-15 minute am mai aruncat o privire si aparuse o a doua liniuta foarte-foarte vaga, dar existenta.
Eu stiu ca asta inseamna ca pot fi insarcinata (este exact cum am patit la ultima sarcina!) dar as vrea sa stiu daca a fost cineva in aceasta situatie FARA sa fi fost insarcinata de fapt.Exista posibilitatea ca el sa se pozitiveze in mod fals la mai mult de 10 minute de la efectuare, sau nu?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Eu cand am patit asa eram insarcinata. Stiu ca nu asta vrei sa auzi, altceva vroiam sa spun. Am citit pe instructiunile de la unul din nenumaratele feluri de teste pe care le-am folosit ca nu se citeste mai tarziu de 5 minute testul ca apar rezultate false.

Ce parere aveti? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Diana, mersi frumos! Pe testul asta nu scria asa ceva, scria doar ca se citeste dupa cel putin 3 minute. Nu exista un "cel mult".
Cum spuneam, si eu am mai patit aceeasi chestie la sarcina cu Serghei, identic.
Totusi ma gandeam ca poate exista si altcineva care o fi patit altfel. Intreb si eu...

(Nu intreb pentru ca nu vreau sa aud ca as fi insarcinata, desi ne programasem al treilea bebe cam prin 2010 incolo..daca e sa fie acuma..asta este, in nici un caz nu as renunta la sarcina sau ceva de genul asta.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si la mine testul barza s-a poztivat dupa vreo 8 minute....si dupa cum se vede in semnatura sunt cu bebe la purtator.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

ioana, din cate am auzit eu, fals negativ poate fi, dar fals pozitiv nu... deci daca'i pozitiv, e rost de pupici si felicitari...
dar mai bine fugi si fa un test de sange, ca sa fii sigura !!!

te pup si te astept cu vesti !!!!!

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana, si noi tot asa, dupa 2010 ne-am gandit la un al treilea bebe... No am avut ceva emotii luna asta ca a venit ciclul aiurea de tot, dar daca era sa fie nici noi n-am fi renuntat la sarcina!
Eu iti tin pumnii sa fie cum e mai bine . Sa ne tii la curent!

Ce parere aveti? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

inaioana eu sunt posesoarea unui test Barza fals pozitiv. Dupa 3 minute clar negativ, iar peste 20 de minute a doua liniutza slaba, dar existenta. Insa nu a fost bebe.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Tocmai mi-am luat alt test Surecheck, e identic cu Barza Gold (pipeta, caseta, etc) pe care scrie ca rezultatul pozitiv aparut la mai mult de 10 minute dupa efectuarea testului nu e valabil.Deocamdata au trecut 10 minute si inca nu e pozitiv. Deci?

Pe de alta parte tot acolo scrie ca trebuie facut din prima zi cand ar fi trebuit sa iti vina ciclul (eu sunt inainte de asta) si ca un consum mai mare de lichide poate denatura rezultatul!

Cred ca cel mai simplu e sa mai astept o saptamana si sa il fac apoi...
Va multumesc mult pentru ajutor! Ne vedem peste o saptamana!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ignatica

inaioana eu sunt posesoarea unui test Barza fals pozitiv. Dupa 3 minute clar negativ, iar peste 20 de minute a doua liniutza slaba, dar existenta. Insa nu a fost bebe.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mersi mult de tot!

Vad ca asta surecheck nu se pozitiveaza (au trecut mai mult de 20 min).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina21 spune:

[quote]Initial creeata de inaioana

Dragele mele,

tocmai am facut un test de sarcina (Barza Gold) si a iesit initial negativ. L-am rasucit pe toate partile cateva minute si era evident negativ. Dupa vreo 10-15 minute am mai aruncat o privire si aparuse o a doua liniuta foarte-foarte vaga, dar existenta.
Eu stiu ca asta inseamna ca pot fi insarcinata (este exact cum am patit la ultima sarcina!) dar as vrea sa stiu daca a fost cineva in aceasta situatie FARA sa fi fost insarcinata de fapt.Exista posibilitatea ca el sa se pozitiveze in mod fals la mai mult de 10 minute de la efectuare, sau nu?

Buna inaioana! Mie mi s-a intamplat sa ma pacaleasca testul barza gold...adica dupa 5 minute arata o linie iar dupa 15 minute arata 2 linii...subtirele tare... si... mi-a venit ciclul dupa cateva zile de la test! Asa ca se mai intampla...!
Sa imi zici daca esti sau nu insarcinata... pana atunci mai repeta un test sa fii sigura! Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

In cate minute scria sa verifici? Stii ca dupa acele minute testul poate insela... Ia mai bine un Sure Check si repeta!

Mergi la inceput