Test de sarcina ambiguu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am avut si eu acum multi ani a 2-a liniuta palidaaaa,aparuta la fro' 20 min dupa ce-l facusem,n-am nici pana in ziua de azi bb!
Oricum,e de preferat sa faci testul dim la prima ora,atunci este pp concentrat!
Sa fie cum vrei tu!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

fetelor chiar ieri am citit pe prima pagina la DC un articol despre teste de sarcina si scria de ce nu e indicat sa citesti dupa mai mult decat timpul indicat: de la evaporare se mai poate forma o a doua liniuta (care de fapt, nu e )

Succes !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

A, si am uitat sa spun ca testul care da rezultatele cele mai rapide (se pare cu 4 zile inaintea celorlalte) este Barza Roz
Sure Check e la polul opus

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Inaioana, mie mi-a aparut a doua liniuta dupa mai mult de zece minute, test Barza facut cu trei zile inainte de CM. Si a fost pozitiv de-adevaratelea, pana la urma!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 7+

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

eu am facut 2 teste de sarcina, ambele cu a2a liniuta mult mai deschisa decolorata fata de linia de control...si totusi sunt insarcinata. testele le-am facut in prima zi de intarziere a CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

regula de aur ar fi ca dupa mai mult de 10 minute sa nu te mai uiti la test. pentru ca atunci pot reactiona chimic (reactie de culioare) alti componenti (in ahara de hcg) si apare liniuta iar rezultatul este fals.
ori mai faci un test ori faci unul de sange care e cea mai sigura solutie.
iti doresc sa iasa asa cum vrei!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Si la mine barza s-a pozitivat greeeeeu, dupa vreo 10 minute, tot cu liniutza foarte foarte pala, facut cu 3 zile inainte de termen, si a fost bine. barza slab pozitiv citit la oricat minute dupa termenul de 5 minute care sa nu fi fost sarcina nu am avut si nici nu am auzit pe cineva sa aiba. Shurecheck e intradevar bun numa din prima zi de intarziere... deci de pomana l-ai facut. Succes!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am facut sure check cu 3 zile inainte de ziua in care asteptam Cm si s-a pozitivat.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Mi-a venit ciclul!

Va multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari. Se pare ca , intr-adevar, Barza Gold face o a doua liniutza "de uscare" care poate fi interpretata drept pozitivare. Am facut in total 3 teste, un surecheck care a ramas negativ si doua Barza la doua zile diferenta care s-au comportat la fel : dupa 15 min o a doua liniutza foarte-foarte pala.
Macar am invatat ceva din asta.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina79 spune:

buna fetelor,

am facut ceva mai devreme testul barza, chiar 2 am facut si nici unul nu s-a validat, ma refer la faptul ca nu a aparut nici o liniuta, nici c-ar fi pozitiv nici c-ar fi negativ.

vi s-a intamplat asa ceva?

Mergi la inceput