Buna zina :D. STIRI din Summitostan

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ei, cu venitul e usor, mai complicat este cu www.realitatea.net/168741_Avionul-delegatiei-malteze-a-aterizat-de-urgenta-imediat-dupa-decolare-din-cauza-unei-probleme-la-motor-.html" target="_blank">plecatul.
Uite, maltezilor nu prea le-a reusit.
Le-o fi disparut vre-un surub de la avion, cit or fost ei prin sedinte....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Lilia ete ca Voronin fuse si se duse:) Cica vrea sa faca din Moldova o mica Elvetie.

EvZ o comite din nou. Stirea zice una. La TV s-a vazut un nene cu camesa pocnindu-i pe burti (de ce agentii americani arata ca-n filme si ai romani ca-n cosmare?!)care cu o logica imbatabila i-a racnit unui ziarist: Unul dintre voi a scris. Si ala baguia saracu : da vedeti ca e-ntr-o limba slava blabla. La care grasunu' cica : Tu ai citit vreo carte in vreo limba straina? Vezi d-aia nu stii! Deci securitatea romana pe langa ca pocneste de sanatate, pocneste si de intelepciune. Ai dä noooooooooooooooi!!! In fine de fapt scriitura de pe Palat zicea cam ashea:"Nato picke" si de fapt nu a fost stearsa ci acoperita prin scrijelire cu caramida

In toata adunataura asta stresata de intram sau nu in nato, intra sau nu in nato exista si o minte tare odihnita. I-au priit ultravioletele:)

Cica delegatia Malteza s-a intors pe aeroport ca vulturu dupa prada. Adica imediat ce a decolat. Speram ca Putin sa nu aibe probleme d-astea
Cf. cu EvZ Macedonia a creat tensiuni la summit. Adevaru' e ca vuiau ambulantele pe culoaru unic si zbarnaiau medicii cu tensiometrele pin Palat:)

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Busu despre Sarcozi:"este ultima incarnare a lui Elvis".
Si o alarma cu bomba pe Otopeni inainte de sosirea rusilor.Papadie ,romanii au inceput sa actioneze,da acum nu se mai poarta parjolirea,direct bomba.Teroristu va fi demascat in curand ,tot prin vigilenta oamenilor de bine.

Mergi la inceput

ba s-avem pardon. Primu terorist demascat pān vigilenta cetateanului romān fu, si anume, kid care voia sa arunce cu rotitele spre inaltii oaspeti.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

quote:
Originally posted by loryi1974

Si o alarma cu bomba pe Otopeni inainte de sosirea rusilor.
Teroristu va fi demascat in curand ,tot prin vigilenta oamenilor de bine.

hahaha dar parca a fost deja demascat, nu era un cetatean turmentat de vreo cinzeci de primaveri de prin slobozia?

www.youtube.com/watch?v=tuZhAELnp5M&feature=user" target="_blank">Pictures and sounds

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by buli

quote:
Originally posted by iileana
Io vreau sa va povestesc despre perioada pre-summit, joia trecuta, cind fiu-miu, care obisnuieste sa culeaga de pe strada saibe, suruburi, monede de 5 bani, a reusit sa se procopseasca ccc cu un trofeu inedit: o moneda de un eurocent. . Da da, pe Calea Victoriei, in fata unei farmacii.
Consider ca sintem pe calea cea buna!

o copeica n-a gasit?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

putia sa gaseasca daca venea putin mai inainte si putin! ati inteles?

chiar asa, or fi avut pe mana toti demnitarii astia leii romanesti? si cele 2 tipuri de preturi? ron si rol? s-or fi descurcat? sau au platit fiecare cu moneda lui ca si-asa in RO e un fel de turnu babel si cand vin strainii la noi, noi sunteti toti lesinati sa le intram in voie cum nu s-ar putea mai bine.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

quote:
Originally posted by papadie

ba s-avem pardon. Primu terorist demascat pān vigilenta cetateanului romān fu, si anume, kid care voia sa arunce cu rotitele spre inaltii oaspeti.

papadie, zen-sei

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

am ras: uitati=va aici cum trage cu ochiu elevul Nikolas la silitoarea lui colega eminenta: Angela.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7328879.stm

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Sarko se uita peste umar in oracolu' lu' tante Angela

Despre UN OM.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

quote:
Originally posted by lunna27

acum ma uit si eu la conferinta aia de la Neptun,dar am o intrebare:oare Basescu nu trebuia sa vorbeasca si el in engleza?

Eu stiu ca la asemenea intalniri se considera gafa diplomatica vorbirea in alta limba decat cea materna a presedintelui unei tari. De asta sunt folositi traducatori. Nici pe Sarkozy sau Merkel nu o sa-i auziti in engleza, va asigur. Cine mai tine minte cum e aia cu ratele care se vin din camioane aka "za dacs cam from za tracs"?

Foarte bun subiectul, eu habar n-aveam cu ce se mananca sumitul asta. Dar apreciez faptul ca s-a golit orasul si azi pe Magheru m-am simtit ca-ntro duminica.

Mergi la inceput