Buna zina :D. STIRI din Summitostan
Raspunsuri - Pagina 6
sirimie spune:
Mai dar de ce sint asa multi suparati pe aici? Macedonenii sint suparati, ucrainienii declara ca Base a www.hotnews.ro/stiri-esential-2718305-boris-tarasiuk-fost-ministru-externe-ucrainei-comentariul-lui-basescu-dauneaza-relatiilor-bilaterale-timp-romanii-nu-stiu-tot-adevarul-despre-problemele-romano-ucrainene.htm" target="_blank">dat-o in bara (de parca noi nu stim ca o face mereu). Parca numai Bush e very very happy ..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Mmmaria spune:
E cel mai dulce si relaxant subiect de mult timp incoace…fara pic de incrancenare, mi-ati facut ziua frumoasa cu el...
papadie spune:
Multumim EvZ ca ati schimbat poza! Insa macedonenii is inca la Palatul Parlamentului
evz ul tasta iute,
cum te prinde cum te...minte
papadie, zen-sei
olguttza spune:
quote:
Originally posted by papadie
Multumim EvZ ca ati schimbat poza! Insa macedonenii is inca la Palatul Parlamentului
evz ul tasta iute,
cum te prinde cum te...minte
ba chiar se-ntalnesc www.realitatea.net/168546_NEWS-ALERT--Delegatia-Macedoniei-se-intalneste-cu-presedintele-George-W--Bush-.html" target="_blank">acush cu bush.
da de bomba www.ziare.com/Panica_NATOSticla_incendiara_din_Baneasa_eraun_fier_de_calcat-281106.html" target="_blank">asta stiati?
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
papadie spune:
Obsedatul de pe Otopeni loveste din nou!
ProTv moare dar nu se preda. Din nou acelasi reporter agitat si obsedat de erforsuan ne loveste sub centura. Astazi Rashianforsuan:)) Care cica- crede el din -atansion- SCAPARILE serviciilor secrete ruse!!!! (HAHAHHAAHAHAHA icon cu ne tavalim pe jos si ne tim de burta)- ca ar avea la bord o capsula. Pt ca Putin sa amerizeze in caz de ceva. In caz de ceva mai degraba americanizeaza, mei. Si data viitoare zi-ne stirea completa. Cica la bordu' lu' rashianuan se afla si Laika. Imbalsamata pe "principiul Lenin". Si cica o data la zece ani este tunsa si castrata. Iar o data in viata - recte in senzationala si nemaipomenita zi de 3 april 2008- scapa printre latraturi de dincolo si vesti in exclusivitate pt. reporterul cu pritzina. poi ori ne zici tot, ori ne lasi. Ori ne lasi!
papadie, zen-sei
LiliaToma spune:
pe mine va rog sa ma tineti la curent cu ce aberatii scoate Voronin, ca de cate ori deschide gura imi crapa obrazul de rusine...
stralucitor1 spune:
pe mine ma streseaza tanti ce face traducerea din fr la antena3 ("sa avansam map pentru Ucraina")e asa de afectata ca ti se face paru' maciuca..si pe de alta parte l-am pierdut si pe gabi molotov anarhistul-sef de ieri, nu mai stiu ce e cu el si pe unde o fi....ce neliniste
roxanaz spune:
eu nu mai zic nimic de dumele traducatorilor ca se mai lucreaza si sub presiune.... dar nu m-am putut abtine ieri cand chiar ono translatoarea sefa a lui Bush a tradus "am urmat consiliul presedintelui Basescu" ....'aide zau???
si ca pi es: ma enervati ca ati avut azi timp sa cititi toate stirile si le-ati dat pe tpate alea bune [:P].... io intre trei validari nu am apucat sa ma uit pe ziare. ntzzzz, nu ma mai joc!!!
iileana spune:
da, si pe mine ma enervati ca ati avut net tot timpul asta, spre deosebire de mine .
Si de azi dimineata tot vreau si io sa zic ca:
quote:
...imaginile de la fata locului aratau clar un protest impotriva igienei personale!
Aoleu. (Xeno, tu citi ani ai, maica, 80??? :)))
...Mie mi s-au parut haiosi muppets-ii ceia "anarhisti" si multicolori....
Nu le impartasesc deloc convingerile, da' parca nu m-as grabi sa calific drept "nespalat/a" orice pusti cu parul lung si pulovar pestrit sau orice fata cu par rosu si inel in nas...
Iar situatiunea a fost de un penibil absolut.
Militziiia romana, deasemenea.
Oricum, ca o reparatie morala :)))), azi militia s-a straduit www.realitatea.net/168467_Militantii-anti-NATO-s-au-intors-in-hala-din-zona-Timpuri-Noi-.html" target="_blank">sa-i bage inapoi in hala de unde-i scosesera ieri.
Nah, acuma ma pot duce linistita sa vaz ce-i cu Laika
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
papadie spune:
Parjoliti recoltele, otraviti fantanile, ascundeti femeile si copiii caci a venit ministrul de externe al...Rusiei
papadie, zen-sei