Buna zina :D. STIRI din Summitostan

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Vizita lui Voronin a fost scurta si fara nici un rezultat, dupa cum spune un analist politic, cica a vorbit aiurea in tramvai ceea ce nu e nimic nou de fapt

Tot la tema zilei, cre'ca am dormit mai bine asta noapte stiind ca tarul Rusiei doarme si el prin vecinatate [:d]( eu stau aproape de marele hotel din Vitan), iar acuma toate fetele din birou, ascultam de zor un cantec dedicat luiwww.youtube.com/watch?v=_OFOPd6pgjI" target="_blank">cu titre in fr si www.youtube.com/watch?v=gncW1zqMFgs&feature=related" target="_blank">versiunea engleza... sper sa nu ma afle sefii, dar sunt un patriot, ma intereseaza tot ce e legat de summit, de...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Mie imi place ca Basescu anunta ce s-a hotarit la Summit. Sintem si noi vizibili

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Probabil ca si pe mine m-a marcat cumva acest summit, deoarece toata noaptea am fost numai printr-e politicieni ; ba le-am insotit chiar si pe doamne la Muzeul Satului! M-am trezit atat de obosita!!!

Acum serios: macar pentru ca numele Romania si Bucuresti, se afla pentru cateva zile pe prima pagina a ziarelor din numeroase tari importante, sau mai putin importante, si tot e ceva! Iar acest lucru ma bucura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Nicolas nu s-a putut stapani si a stat minute in sir de vorba cu frumoasa Mehriban Alyeva.
In poza aia cu cancelarita seamana cu un cetatean turmentat.Bine ca n-a cazut cu capu peste doamna.
Elena Udrea despre Summit:"M-am simtit mandra de tara mea,de Presedintele meu."Presedinte cu P bineinteles.Nu simtiti un fior prin tot corpul la asa cuvinte frumoase?
Si ni l-au ascuns pe Cioroianu.Cred ca nu vroiau sa-i faca pe oaspeti invidiosi pe talentele ministrului nostru de externe.Da tot a avut prilejul sa-i lase "siderati "pe oaspeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Nato ne baga sub scut. Nasol, asta inseamna ca ne-au facut un shortcut pana PE SCUT
CICA din cei zece caini nuntasi de la Marriot militistii si hingheristii au prins doar 4. Ceilalti au intrat prin proxy cu nick name-uri noi. Cin sa-i mai stie
Putin, ca de obicei, un fel de admin care da cu bann.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

GATA! S-a gatat cu curatenia in Bucuresti, cu linistea. cu culoarul unic, cu lunetistii. ()KIIIID am o veste buna: po sa pui rolele la lok pe fereastra AU PLECAT!
Ca de obicei ne-am ales cu praful de pe toba.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ei, si tu acuma.

Noi cu totii ne-am ales cu o piedica in calea uitarii, imaginea unei alaturari www.ziare.com/_files/Image/news/282/281838_0804_bushputinbasescu.jpg" target="_blank">de vis , numai buna de pus in rama, sa ne zgiim la ea si sa ne mai alungam amarul in duminicile ploioase.

Iar Papadie s-a ales (din partea mea si, cred, nu numai :)) cu titlul de cel mai intransigent, atent si plin de umor (negru :)) reporter de front.

De abia astept summitul urmator

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by iileana
www.ziare.com/_files/Image/news/282/281838_0804_bushputinbasescu.jpg" target="_blank">de vis , numai buna de pus in rama, sa ne zgiim la ea si sa ne mai alungam amarul in duminicile ploioase.

Poza asta poate provoaca ori o criza serioasa de bila ori o durere'n cot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

La ce impact electoral poa' sa aiba poza aia, precum si cea cu B&B pe "litoralele Romaniei", pe pariu ca ne vor fi vinturate prin fata ochilor pina vom da iama prin proviziile de colebil si fastum-gel (tu, cel cu crize de bila si dureri de/in articulatii :), de antiemetice (eu), in fine, care ce mai crede ca-i necesar.

...Aceste medicamente se elibereaza fara prescriptie medicala. Daca....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

io o sa iau un Vomex daca e pe-asa:)
tot fara prescriptie, dar...
Vad ca e Basescu reloaded pe antenaxshpe:)
va dats sama ca subminatto-ul a fost un succes, al PD, nu??? Peste 50 de ani cu ocazia dezvaluirilor vom afla ca de fapt creierurile din spatele acestei actiuni au fost cele doua Elene[icon cu creier in capu lor]

papadie, zen-sei

Mergi la inceput