Buna zina :D. STIRI din Summitostan

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Mah, io am dormit pana acu', n-am vazut nimik la tv. S-o zis ceva de Sulaina Cienal sau am pierdut?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Tzuniko stii cum zisa Bush despre vize?
"E o dorinta normala. Va inteleg frustrarile."
za seim abaut Sulaina!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Io ma tot intreb: unde e breh bucureshtenii ? Ca azi mersei cu metroul la munca (mai pe la pranz, ce-i drept e drept) si eram in tot trenul ala maaaaaare 5 rataciti si 2 agenti de paza ...
Ca sa nu mai zic ca pe Magheru vazui cateva masini stinghere.
Daca m-am plans cumva de summit ... retrag, imi place. E super cand vezi ca-si poate face datoria si politia si firmele de curatenie si ratb-ul. Traiasca bush, putin si gashca de puternici.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput

IAaaaaaaa acu sa ne zica si fetele americance cam cum vuieste presa de peste balta despre subminato-ul asta. Sunt precisaaaaaaaaaaaaaa () ca nu mai au lok la teveu de frun soap din cauza transmisiunilor in direct de la noi. Cred ca coada pan la gara si bataie pe bilete care sa ztransmita primu'...nu ma luati in seama voiam sa zic ca sunt doar foarte ridicoli cu "intrerupem emisiunea cu o stire importanta pt. tara (cum ar fi bush a mincat inghetata, anti globalistii protesteaza vehement intr-o...hala!!!!, urgenta de gradul zero pe culoaru' unic- un batran are bronhopneumonieeeeeeeeeee)"...
alta caricatura si culoaru' unic:)))
Singura batalia castigata, pt. noi, ar fi ca macar un sfert dintre oaspeti sa ramana cu ideea cacapitala Romaniei se numeste Bucuresti, si nu.... (stiti voi)

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

De completat enumerarea:

quote:
Originally posted by papadie

..."intrerupem emisiunea cu o stire importanta pt. tara (cum ar fi ....[/i]

....www.ziare.com/Circulatie_intrerupta_pe_o_portiune_din_DN1din_cauza_unui_canal-280355.html" target="_blank">Circulatie intrerupta pe o portiune din DN1, din cauza unui canal informeaza Comandamentul National pentru Securitatea Summit-ului.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

ileana

ni se vb de "fascinanta si proaspata sotie" a lui Sarkozy. in lipsa. caci doamna S. a ramas acasa.
azi dim. ni se vb. despre "si mai frumoasa" (decat Carla) sotie a presedintelui Azerbaidjanului. (www.expres.ro/articole/detalii-articol/798114/Frumoasa-si-dictatorul/" target="_blank">POZA!)

dupa cum spuneam...www.expres.ro/articole/detalii-articol/798169/Agentia-Reuters-confunda-Bucurestiul-cu-Budapesta-/" target="_blank"> Bucharest, Budapest...tot un drac!. Beiiiiiiiiiiiiiiiiii www.expres.ro/articole/detalii-articol/798116/Jurnalistii-straini-dezamagiti-de-Romania/" target="_blank">acestiaaaa conditii dä munca si dä lukru cand ä-ti invata sa cititi pe litere: B-U-C-U-R-E-S-T-I!!!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

la tv din ciclul "Daca doriti sa revedeti" nici nu pot sa spun gafele sau aiurelile debitate, nuuuuuuuuuuuuu, zic raspicat: prostiile de azi dimineata. acu si "filtrate". zise de pe prompter: "pista fierbe", "ce n-a vazut Kogalniceanu" ETC. Ce nu vedem noi, limbile lor maro. Foarte maro

Edit(oi) ca de azi dimineata ma tin sa-i zic lu' ala. BRE cand Bush se intoarce din usa avionului sa-ti faca cu mana nu e un gest de curtoazie ci asa cere protocolul (si nu, nu putea sa mearga in drumu' lui ca sa te citez). Stii ce-i ala sofran?

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ralcat,ie plecati bucurestenii bre,ca fusera oferte kklau di pe la agentii,minivacanta nato!
Una peste alta,e absolut magnific ca la ora 17 sa treci podul grant in 5 min,n-am mai vaz't asa ceva..hahaaaat de pe vremea nemuritorului cand erau 20 de masini la mine pe strada!
Papa,am ras io,da sa mor ca nu mai pot cu nato!acasa nato,la tele nato,aci nato!Imi vine sa dau la boboci!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
Originally posted by iileana

De completat enumerarea:
quote:
Originally posted by papadie

..."intrerupem emisiunea cu o stire importanta pt. tara (cum ar fi ....[/i]

....www.ziare.com/Circulatie_intrerupta_pe_o_portiune_din_DN1din_cauza_unui_canal-280355.html" target="_blank">Circulatie intrerupta pe o portiune din DN1, din cauza unui canal informeaza Comandamentul National pentru Securitatea Summit-ului.

Cu atitea "canale" si "culoare", o sa ajunga si Bucale ca Venetia..Gondole au zis ca aduc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ma.. mie mi s-a parut ca tanti bush nu prea putea sa urce scarile la avion la plecare.. mi s-a parut ca se cam opintea.. se sprijinea de nenea.. care la un moment dat pur si simplu i-a aruncat mana lu laurica.. de era aia incurcata..
sau doar mi s-a parut ?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gata la noi e la loc trafic. mult si incet. cate o masina de politie ratacita urla in megafon azi noapte la masinile de interlopi oprite in fata barului de langa noi sa se uite la Champions League.. sa le ia de acolo. da, siiiiggguuurr
vorba Valentinei, ieri am ajuns acasa in 10 minute, nu imi venea sa cred unde-i lumea. da' a fost funny.
cat despre "La Bruni" cum ii zic inca italienii lu' doamna Sarkozy, ce dumnezeu sa caute aci? ca nu cred ca are doua vorbe de indurgat cu doamna Lora
mie cel mai tare mi-a placut ca Bush cand a vazut-o aseara la dineu a treia oara intr-o zi pe Maria Basescu a pupat-o cu asa drag.... de ziceai ca e european sadea, ca sa nu zic romanas.

saminato usor!

Mergi la inceput