Buna zina :D. STIRI din Summitostan

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

au aratat ieri la stiri ca se pregatisera sa le ofere ziaristilor cate un rucsac cadou, inscriptionat cu nato, evident, si care trebuia sa contina printre altele si cate un memory stick. si, surpriza, s-a constatat ca de fapt stickurile respective facusera piciorute si plecasera la plimbare.
mi-a mai ajuns la ureche ca cica ar fi doar 4 toalete pt ziaristi. numai bine, mai schimba impresii cat timp asteapta...

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Natasa
SI by the way, Bush stie vreo limba straina? :)

ohhhh ,daaa texana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:

PArintii vostri ar invata engleza sau o alta limba peste noapte daca ar ajunge intr-o functie importanta?

DA,de ce nu,orice se poate invata

Da' Basescu e presedinte de ieri??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

quote:

ohhhh ,daaa texana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by lunna27

quote:
Originally posted by desprecopii

papa :))

tantele de pe la blocuri care le arunca sarmale si cate o aripioara de pui la cuptor pe geam considerand ca in felul asta ajuta niste fiinte biete si nevinovate - sa ii ia temporar macar pe bietii patrupezi la ele acasa.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

eu cu asta nu sunt de acord,poate daca as sta la casa,as mai zice,dar sa iei la bloc un caine vagabond cu nush ce fel de boli ,una e cand sta in casa si alta cand il tii afara.Si apoi sa mai stai si intr-un apartament 4/4 ...

asociatiile care iubesc cainii vagabonzi ar fi trebuit sa se implice mai mult,parerea mea,asta ca sa nu existe surprize

mie mi se pare oarecum haios,dita-mai Sumitul international,vorba aia...oameni din intreaga lume,si vine Base si vorbeste in romaneste Eu una,sa fiu in locul lui,mi-as fi perfectionat lb engleza.Vorba aia,e presedinte

Lunna, pey interpretii nu tre' sa pape si ei o paine? Las' ca-i foarte bine asa!
In alta ordine de idei, papa, iar mi-ai "facut ziua"! Imi plac subiectele tale de nu mai pot[

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:

quote:

ohhhh ,daaa texana

Sa intelegem ca a terminat cu engleza? Da..a dat frun TOEFL, IELTS, Cambridge test, sau l-au trecut profii ca nu mai are timp sa repete clasa, ca i se termina mandatu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by dodo

quote:

quote:

ohhhh ,daaa texana

Sa intelegem ca a terminat cu engleza? Da..a dat frun TOEFL, IELTS, Cambridge test, sau l-au trecut profii ca nu mai are timp sa repete clasa, ca i se termina mandatu'?

Dodo, nimik nu-ntelegi A terminat texana. De engleza se va ocupa mai la vara

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
Originally posted by papadie

quote:
Originally posted by dodo

quote:

quote:

ohhhh ,daaa texana

Dodo, nimik nu-ntelegi A terminat texana. De engleza se va ocupa mai la vara

Aha, adek se duce la "summer schooling"..Bun si-ala, daca n-are timp omu...Poate il ia si pe Base', sa-nvete impreuna, mai schimba o birfa, o manea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mah, io am dormit pana acu', n-am vazut nimik la tv. S-o zis ceva de Sulaina Cienal sau am pierdut?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Dodolina da, da! Cred ca-l iau de-o aripa pe Putin si pun de-o scoala de vara pe Insula Serpilor.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput