Mamici norocoase de sept-oct 2008(34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

monica, tinem pumnii pt eco si TT!
16+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Va pup si eu dragutele mosului,

Mai tarziu astazi, ce-i drept, dar dupa 2 saptamani de absenta de la serviciu, e nebunie...

Ancutule, La Multi si Fericiti Ani! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de un bebelus sanatos, frumos, si norocos!

Fetelor, tineti-mi pumnii. Diseara la 7 am programare la dr. sper ca bub a trecut cu bine peste toate necazurile noastre!

toate burticile!

13+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by Codruta27

Va pup si eu dragutele mosului,

Mai tarziu astazi, ce-i drept, dar dupa 2 saptamani de absenta de la serviciu, e nebunie...

Ancutule, La Multi si Fericiti Ani! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de un bebelus sanatos, frumos, si norocos!

Fetelor, tineti-mi pumnii. Diseara la 7 am programare la dr. sper ca bub a trecut cu bine peste toate necazurile noastre!

toate burticile!

13+
Bebe mic

Condruta sa intri sa ne spui cum e bebelica

Monica bafta miine

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

quote:
Originally posted by EvaF

Fetelor, va invit la salata de rosii (cu multa ceapa si otet) cu telemea de oaie!! As manca in continuu salata, ca proasta!

In Franta am mancat zilnic ca entré foie gras, imi place de mor si aveam o pofta...cu paine prajita...wow. Stiu ca nu e bun ficatul, mai ales foie gras, in sarcina, dar nu mai puteam de pofta... Asadar, am luat 1kgjumatate intr-o saptamana. M-am reintors la Bucuresti la salatelele mele scumpe...Yum !!Yum!!

16+

Poze cu noi
BEBE

Buna fetelor, va pup pe toate.

EvaF, bine ai revenit! Am vazut pozele si ai o burtica tare draguta. Si la mine a inceput sa creasca incepand de weekend-ul trecut (13 saptamani) si am avut si o "explozie" de sani.
Amatoare de foie gras si eu sunt, imi place la nebunie, insa cel "crue" mi-a fost interzis, pot sa mananc doar daca e "poęlé".

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Va pup fetelor pe toate
Nici eu nu am mai reusit sa intru de cateva zile tot din motive de servici ziua si seara din motive de copil, dar sa stitica m-am gandit la voi si ma bucur sa citesc ca sunteti bine.
Ancala multi ani!!!cu multe bucurii si imlliniri si un bebe sanatos si cuminte
Evabine ai revenit din vacanta..ma bucur ca ti-a priit si a fost frumos...iar de kg sa stii ca arati tare, tare bine..esti o frumoasa
andreeasi eu zic sa suni doctorul, dar sa nu intri in panica...eu cred ca nu e nimic grav..tinem pumnii sa fi bine
monicabafta multa maine la eco si TT..sa vii cu vesti bune..te asteptam cu drag sa ne spui ca bebe e bine
Delphinasma bucur mult ca esti mai bine si ca sangerarea e pe terminate...Doamne ajuta sa fie bine si o sa fie..ai sa vezi
felicic, nushulica,laureta, Nocom,aly_c20si pe toate burticile va pup si va imbratisez cu drag!!
Despre noi mari noutati nu prea avem..abia in 10 aprilie ajung pentru eco si TT, dar ma simt bine iar la capitolul kg nu am luat chiar mult..aproximativ 2 kg pana acum.Sper sa fie bine
Va pup

+15+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Codruta, imi pare rau sa aud ca ai avut probleme. si tin pumnii strans pentru diseara! Sa vii cu vesti bune!

Monica, bafta la doctor!

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

codrutza, tinem pumnii pt diseara
daca i a cazut putzulica la bb?u stiai ca e baietel, sau speri la un baietel, ca e cam micuta sarcina.mie mi zis dr ac e mica sarcina pt a zice sexul si la 15 sapt:d, dar am fost norocoasa:P
toate burticile16+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

felicic, ma gandesc ca i-a fost rusine(sper ). Tu ai dreptate. DAr sunt oameni si oameni.
Si eu am constatat ca sunt multe fete care nu au mai intrat deloc sau foarte rar. Cel putin unele care s-au inscris cand s-a deschis odiseea, si ma intreb ce o fi cu ele... sper din suflet sa fie bine

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa

EL NINO

monica_dicut, e adevarat ca sunt fete care intra foarte rar dar care probabil va citesc zilnic. Un exemplu sunt eu.
Iar motivul pentru care nu scriu prea des e pentru ca ma simt timida in "prezenta" vostra si nu m-am integrat foarte bine in grupul care e format din fetele care au intrat foarte des de la inceput. Sunt fete care imi sunt foarte dragi insa asa simt eu ca nu pot sa dau buzna.
Sunt sigura ca fetele care au cerut un sfat candva au apreciat ca l-au si primit chiar daca nu au mai intrat foarte des dupa aceea.
Primul mesaj pe care l-am scris a fost special pentru a da un sfat lui zambetmic care avea scurgerii maronii ca si mine la inceput si pe care am vrut sa o incurajez.
Sa nu uitam ca mai e si lipsa de timp, nu cred ca toate fetele isi permit sa intre in fiecare zi pe Internet.
E foarte frumos sa ne impartasim experientele si sa nu cerem nimic in schimb.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Multumesc pentru incurajari!

Bebit al meu s-a vazut baietel la 11 sapt. si 2 zile. Si mie mi s-a parut cam devreme, dar... dr. parea super convins. Aparatul superperformant, echo endovaginala. Dar, daca i-a cazut cocoselul, o asteptama cu drag pe Dariuta! Chiar nu mai conteaza! Sanatos sa fie!

Delphinas, ma bucur e e bine mazarica! Ce bine!!!!

13+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Vad ca nu mai sangerez deocamdata, multumesc lui Dumnezeu! Sigur nu era din partea cealalta , am verificat. Problema cu doctorul meu este ca mi-a spus de la inceput ca daca am vreo problema de genul asta sa merg intai la camera de garda ca el prin telefon nu are ce sa imi faca..si sincer dupa discursul asta nu prea imi vine sa il deranjez..in rest e super ok ca doctor dar e si foarte solicitat si stresat de telefoane de la gravide care il suna pentru te miri ce..Daca imi revine sangerarea sigur il sun, deocamdata am luat un no-spa si astept sa vad ce se intampla. Cum sigur nu am hematom ma gandesc sa nu am si eu placenta puternic vascularizata si poate din cauza efortului sa fi sangerat..
Multumesc mult pentru sfaturi si incurajari Monica, Andy_galro, Laureta, Alinushca, Evaf, Denisa, Nushulica, Maria2004!
Monica bafta la eco si la TT!
Codruta iti tin pumnii sa fie totul bine la doctor!

16+

Poze

Mergi la inceput