Mamici norocoase de sept-oct 2008(34)
Raspunsuri - Pagina 5
a-rose spune:
fetelor ! laureta , july, delphi, felicic, ce sa mai, toate 
delphi, te felicit pentru mugurasi ! o sa cresteti voi si mai mari, fii fara frica !
anca81,
la multi ani ! sa fii fericita si sa stai cumintica...
in pat la caldurica !
se poate sarbatori si asa...
cat o priveste pe voicu bebi si eu ma gandeam cu speranta in suflet ca va fi alaturi de noi. imi pare rau sa aflu, acum, ca nu a fost asa ! ii doresc succes in viitor.
acum va tzuc pe toate si va voi citi maine. merg acasa. am prestat destul azi ! cred ca iar o sa-mi fac cartofi prajiti ! nu pot sa rezist tentatiei ! deci, nu pot ! ii prajesc in ulei de palmier, cica e mai sanatos...
hai ca acum chiar va pup !
14+
rose
nushulica spune:
vad ca de mine nu v-a fost dor
dar eu insist
salutare fetele!
sincer va invidiez cand vad ce spor aveti la scris si ce active sunteti...eu abia am reusit sa ma trezesc
adik sa ma dau jos din pat pe ziua de azi...de somn ce imi era dimineata nici nu m-am dus la serviciu
abia astept sa scap de somn, de fapt credeam ca am scapat dar vad ca m-a luat iar un val de ieri-alataieri, sper sa fie ultimul
anca81 la multi ani multa sanatate si un bebe sanatos sa ai!!!
eva si eu mananc multa salata dar nu pun si telemea de oaie
n-am incercat dar nici nu cred ca-mi place...am citit io prost sau ai zis ca ai luat deja 8 kile??
ca eu am cam 2 pana acum si stau calare in fiecare zi pe cantar sunt chiar stresata din pu9nctul asta de vedere ma feresc de paine paste cartofi dulciuri...etc
cat despre anca(voicu) si eu am mai vb cu ea pe mess si i-am zis si eu ca nu e normal sa-ti vina cm la 3 luni si tu sa stai linistita ca si cum totul ar fi ok si sa astepti sa ramai gravida, acum nu stiu daca s-a suparat dar eu in locul ei sigur n-as fi stat asa calma!!! drept dovada ea nici acum nu stie ce are(pur si simplu i-a venit cm) si s-a apucat iar de prestat
ca sa ramana gravidutza! pe de o parte e alegerea ei! acum cu faptul ca nu a venit aici sa ne zica ca nu era gravida eu nu o condamn , v-ati gandit ca poate a fost distrusa cand a aflat ca nu e
?? cand ea asta astepta si spera?? si intr-adevar a intrat si a zis ca i-a iesit bhcg negativ, ce mai trebuia sa zica fata mai mult de atat?
care nu s-a prins...
andreea and am auzit ca hemoroizii sunt f frecventi in sarcina si poate te-ai pricopsit si tu cu unul si de aici sangerarea , oricum ar trebui sa vb cu medicul tau sa vezi ce zice
alinush
ce bine de tine ca te-ao apucat poftele si foamea
si eu as vrea sa am dar inca mai am zile in care nu pot manca, dar si zile in care se bat turcii la gura mea
ai zis ca mergi sapt viitoare sa masori pliul nucal?nu e prea devreme?pe mine m-a chemat la 12 s dar mi-a zis sa le am implinite, acum nu stiu exact cum o fi corect
felicic
si eu cand pap pap carnita, uite am poftit la gratar intr-o zi si dupa ce l-am avut in fata am papat doar o pulpita mica de pui ca mi s-a facut rau de la miros, dar oricum in zilele in care mananc bine mananc clar carne cu salata![]()
laureta pofta mare la cremsnit

va pup si ma duc sa mai lenevesc pana vine sotul...oare ce3 sa-i cer sa-mi aduca bun??![]()
edit: boo acum am vazut felicitari pentru
alexandru!!frumos nume
si pe mine ma doare fundul pt ca la fel si eu stau mult pe scaun si acum am obs ca ma doare si cand stau in pat dar stau mai mult pe o parte si o sa treaca...cat despre ce ti-a zis dr de kg are saracul om dreptate acum sa vedem care o reusi performanta asta![]()
bebelushul
aly_c20 spune:
am incercat sa pun foto,dar cica is prea mari!
doar un kg in primele 3 luni?:))))oare este cineva care sa nu fi depasit kilogramul?:))
nushulica spune:
quote:
Originally posted by aly_c20
am incercat sa pun foto,dar cica is prea mari!
doar un kg in primele 3 luni?:))))oare este cineva care sa nu fi depasit kilogramul?:))
bebelushul
laureta spune:
quote:
Originally posted by nushulica
vad ca de mine nu v-a fost dordar eu insist
salutare fetele!
sincer va invidiez cand vad ce spor aveti la scris si ce active sunteti...eu abia am reusit sa ma trezescadik sa ma dau jos din pat pe ziua de azi...de somn ce imi era dimineata nici nu m-am dus la serviciu
abia astept sa scap de somn, de fapt credeam ca am scapat dar vad ca m-a luat iar un val de ieri-alataieri, sper sa fie ultimul
anca81 la multi ani multa sanatate si un bebe sanatos sa ai!!!
eva si eu mananc multa salata dar nu pun si telemea de oaien-am incercat dar nici nu cred ca-mi place...am citit io prost sau ai zis ca ai luat deja 8 kile??
ca eu am cam 2 pana acum si stau calare in fiecare zi pe cantar sunt chiar stresata din pu9nctul asta de vedere ma feresc de paine paste cartofi dulciuri...etc
cat despre anca(voicu) si eu am mai vb cu ea pe mess si i-am zis si eu ca nu e normal sa-ti vina cm la 3 luni si tu sa stai linistita ca si cum totul ar fi ok si sa astepti sa ramai gravida, acum nu stiu daca s-a suparat dar eu in locul ei sigur n-as fi stat asa calma!!! drept dovada ea nici acum nu stie ce are(pur si simplu i-a venit cm) si s-a apucat iar de prestatca sa ramana gravidutza! pe de o parte e alegerea ei! acum cu faptul ca nu a venit aici sa ne zica ca nu era gravida eu nu o condamn , v-ati gandit ca poate a fost distrusa cand a aflat ca nu e
?? cand ea asta astepta si spera?? si intr-adevar a intrat si a zis ca i-a iesit bhcg negativ, ce mai trebuia sa zica fata mai mult de atat?
care nu s-a prins...
andreea and am auzit ca hemoroizii sunt f frecventi in sarcina si poate te-ai pricopsit si tu cu unul si de aici sangerarea , oricum ar trebui sa vb cu medicul tau sa vezi ce zice
alinushce bine de tine ca te-ao apucat poftele si foamea
si eu as vrea sa am dar inca mai am zile in care nu pot manca, dar si zile in care se bat turcii la gura mea
ai zis ca mergi sapt viitoare sa masori pliul nucal?nu e prea devreme?pe mine m-a chemat la 12 s dar mi-a zis sa le am implinite, acum nu stiu exact cum o fi corect
felicicsi eu cand pap pap carnita, uite am poftit la gratar intr-o zi si dupa ce l-am avut in fata am papat doar o pulpita mica de pui ca mi s-a facut rau de la miros, dar oricum in zilele in care mananc bine mananc clar carne cu salata
laureta pofta mare la cremsnit
va pup si ma duc sa mai lenevesc pana vine sotul...oare ce3 sa-i cer sa-mi aduca bun??
edit: boo acum am vazut felicitari pentrualexandru!!frumos nume
si pe mine ma doare fundul pt ca la fel si eu stau mult pe scaun si acum am obs ca ma doare si cand stau in pat dar stau mai mult pe o parte si o sa treaca...cat despre ce ti-a zis dr de kg are saracul om dreptate acum sa vedem care o reusi performanta asta
bebelushul
Nushule io ma gandesc la tine dar nu vreau sa iti deranjez somnul
)

Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
nushulica spune:
laureta eu stiu ca tu te gandesti la mine cateodata cand adorm chiar ma gandesc si eu la tine ca de multe ori zici si tu ca ai dormi dar nu ai cum
cum fu cremsnitu' ala??![]()
bebelushul
monica_dicut spune:
Boo, si eu am mari probleme cu minunata noada a dosierului. Dar mi-a faut cineva o perna din burete, pe care am pus-o pe scaun, si parca e putin mai bine acum.
Fetele, si eu va las. Maine ma duc la eco si vineri la TT asa ca sa nu va speriati daca nu o sa mai am asa spor la scris
SI dupa vreau sa intru in medical (da va scriu de acasa)
pe toate fara exceptie
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
Boo spune:
Io stiu acum ??? Ce-i drept ca nici eu nu am luat prea mult pana acum, doar 2 kg. Dar ma gandesc ca eu aveam surplusuri dinainte sa raman gravida, eu si camilele. Le-am pastrat pentru zile negre cred
Sper acum ca am inceput sa iau elevit sa nu iau si proportii prea mari.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
aly_c20 spune:
nusha, si eu am slabit prin sapt 7-9, dar apoi, am pus.pana acum am aproaoe 3 kg in plus, numai ca nu se vad:d, la cat de schijoaba zice lumea ca sunt:d (eu nu ma vad slaba:))), dar sper ca dupa sarcina sa raman cu 2 kg pe mine:P
vad ca multe dintre voi inca mai aveti greturi.eu cred ca sunt una din gravidele fericite, fara greturi,ameteli,dureri:d.dar uneori mi e teama, zic ca poate e ceva in neregula cu bb de nu am nik, si apoi cand intr o zi mi se face greata iar ma gandesc ca e ceva in neregula:d
16+
Sebi
laureta spune:
quote:
Originally posted by nushulicalaureta eu stiu ca tu te gandesti la mine cateodata cand adorm chiar ma gandesc si eu la tine ca de multe ori zici si tu ca ai dormi dar nu ai cum
cum fu cremsnitu' ala??
bebelushul
Buuuun, uite poci sa i ceri sotului sa iti aduca cremsnit
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)