Mamici norocoase de sept-oct 2008(34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

va pup dulce pe toate si multe imbratisari la fiecare pt suport si incurajari. nu am mai intrat aseara ca nu eram in stare de nimik. ma durea foarte tare mainile de la perfuzii, nu ca acum as fi mai bine. eu sunt ceva mai bine, sangerarea nu mai e asa abundenta si e rozalie acum. nu am mai facut doppler ieri ca era o alta tanti dr la el si era cu toate pacientele ei si tb sa astept vreo ora si ceva si nu mai puteam.
sangerarea mea e si de la faptu ca eu am racit. intr-adevar pana sa-mi pun si sarafanul de la pantaloni intr-o zi am simtit ca imi este mai frig la burtica. si plus de asta am si o circulatie periferica foarte proasta si cum imi este un pic frig la picioare, mi-e frig si la burtia.
nu mai stiu cine intreba, perfuziile le fac sa se opreasca sangerarea, iar acum mai imi pune ceva sa treaca si raceala. am facut totusi ieri un eco si mi-a zis ca apar mugurasii.
merg sa citesc din urma ca ati fost foarte harnicute si revin.

poze
9+
Doamne ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

laureta, aratai belea la o sapt dupa nastere. As vrea si eu sa arat asa. Nici macar burtica nu mai aveai

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by andreea_and

La multi ani Anca81!! Sanatate multa si tie si lui bebe cel frumos!!
Eva arati foarte bine si la 62kg! Mie doctorul mi-a spus ca mai mult de 12kg luate in sarcina pot crea probleme de sanatate mamei, cresterea tensiunii, etc. Dar la cum mananci tu nu cred ca ai sanse sa iei prea mult.
Fetelor eu sunt speriata rau..am fost la si cand m-am sters era sange rosu pe hartie si un cheag mic de sange.. Stiu ca utrogestan parca nu se mai poate lua dupa saptamana 14, corectati-ma daca gresesc ca nu stiu ce sa iau si ce sa fac. Acum vad ca nu imi curge pe chilot dar mi-e si frica sa ma mai misc sau sa ma duc la baie. Cand am avut sangerarile din sapt 11-13 am facut eco si mi-au spus clar ca nu am hematom si ca totul ar fi ok si nu vedeau de ce as avea sangerari dar era maro sangele, acum e rosu...

16+

Poze

Esti sigura ca sangerarea nu e din partea ailalta? E doar o ipoteza. Dupa constipatia de rigoare si diverse alte probleme pe acolo, pot apare sangerari usoare si din partea ailalta care pot fi confundate usor cu altceva. De utrogestan dupa 14 saptamani nu am auzit. Dar cred ca daca ai nevoie poti lua. Este doar supliment de progesteron, iar daca placenta nu se descurca inca singura, sigur poti sa o ajuti. Mie asa mi-a zis ginecologul meu cand l-am intrebat cum o sa intrerup Utrogestanul. Si mi-a zis ca in functie de cum o sa reactionez: daca am sangerari sau nu dupa.....

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andy_galro. O sa ma gandesc la tine sa iti fie bine. Bineinteles ca vei duce sarcina la termen.

Andreea_and , vazut si eu poze de fata frumoasa foc, nu stiu de ce nu le-am vazut inainte. Dar nu ti-am vazut si burtica...
Cat despre sangerare, repejor la medic, el stie mai bine dupa un control ce sa iti spuna. Si eu m-am gandit la un pardalnic de hemoroid, cum a zis Laureta, dar daca era cheag...nu stiu

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andreea, mie dr-ul meu mi-a zis ca la orice pata cat de mica de sange sa il sun imediat, indiferent de ora. Nu poti sa-l suni acum sa-i zici ca sa te linistesti? Cel mai bine ar fi asa

Andy_garlo, felicitari pt bebe si multa sanatate.
Delphinas, multa sanatate si sa iti revii repede tu si bebe

viitoare mamica de septembrie 2008

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

a-rose bine ai aparut . Imi pare tare rau pentru vecinii tai ca trec prin asa ceva. Asta e cu testele astea.... incep sa ma conving din ce in ce mai tare ca sunt niste tampenii, n-au fost studiate suficient sau inca n-a fost inventata metoda aia de screening care sa fie sigur un diagnostic si nu probabilitate, asa cum sunt acum.

Nu stiu voi ce parere aveti, dar mie disperarea asta despre care povestiti nu-mi suna bine. Adica niciodata in viata nu mi-au placut excesele, de nici un fel. Iar cand ajungi sa inventezi simptome, sa zici ca e sarcina cand stii ca menstruatia nu mai vine de la alte belele, apai doamne-iarta-ma, cred ca mai bine ca nu esti insarcinata. Si eu imi doresc un copil, vreau sa fie bine, ma mai pandesta paranoia uneori... cateodata o exprim aici, cateodata ii dau in cap in timp ce fac ture prin casa..... dar NU dorinta de a avea un copil ma defineste. In fine... aiurez si io p-aci...

_
Our future determines our past
Fasolica de S18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

a-rose, tinem pumni sa nu fie adevarat diagnosticul vecinei tale mici

monica_dicut, de felul meu sunt slabanoaga, tot timpul am vrut sa pun keteva kile pe mine. Dupa nastere am fost si eu "buna"cateva luni doar.

Delphinas, felicitari pt mugurasi

Nally este bine se plimba ba la parinti ba la socri. A stat si in pat o perioada. Bebelini sunt amandoi bine si zbenguiti
Noi ne stim de la mamici, ea e soacra lu Inisa , adica Sebi a ei e ginerica al meu

anca81 sa stai cumintica in pat

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

monique: mersi mult! Eu sunt mai "barbata" la invelis, dar inauntru tot femeie se cheam ca sunt si ma feresc de angoase si depresii, dar de la hormoni se pare ca sunt mai sensibiloasa si pun la suflet(si nu trebe)Revizuiesc comportamentul........
anca81: fa-te bine ca diseara te asteapta in trei!
andreea: aprob pozitiv ce-ai zis fetele, fuguta la doctor!

eva: eu tin dieta disociata doar cu ziua de carne nu ma atrag garniturile si nici painea. Si ghici, am mai putin cu 1/2 de kg decat acum o luna! si ador micii, dar facuti la gratar cu lemne! Sotul zice ca-mi rezerva restaurantul de jos(este al lui florin calinescu) sa-l nasc pe bebe direct in carciuma, eventual langa gratar! Asezonat cu bere, apropo, aia fara alcool este nashpa rau!

a-rose: sper ca diagnosticul fetitei este usor pripit! La un bebe mic este greu sa se faca toate investigatiile repede si sa se afle rez! Sanatate multa!

fug ca mi-au adus dresing-ul acasa si daca nu mi-au lasat locul ptr patut, "ii sparg"!

10+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna, fetele!
am o stare asa naspa, cred ca din cauza vremii:(
andreea, suna dr si vezi ce zice!cel mai bine sa o iei din timp!
anca, La multi ani!sa fii sanatoasa si u si bb!
la toate burticutele!
imi pun si eu in album foto cu burticuta mea cea micuta...dar ieri a fost la mine sora mea si a zis ca incep sa seman cu o gravidutza!asa ca m am mai bucurat:))
16+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Andy multumesc, am trecut multe nume pe lista la inceput. O aveam lipita pe frigider si cum ne mai venea o idee o treceam acolo . Aveam lista de fete si de baiati. Dar pana la urma am ramas la Alexandru.
Eu sunt tare fericita . Va spuneam ieri ca mi-am comandat ceva pe net la mothercare si ieri mi-a venit pachetul acasa direct. Profi, nu ? Asa m-am bucurat.. Am comandat impreuna cu o prietena care e si ea gravi asa ca am si impartit taxa de transport. A iesit super bine !!

Si acum ca sa ma si plang. Ma doare noada de nu mai pot cand stau pe scaun. De fapt cum stau toata ziua la birou si fundul mi se lipeste de scaunul asta. Si cand ma ridic in picioare de abia merg, zici ca am 150 de ani ..
Sa va zic ca mi-am adus aminte ce mi-a mai zis dr ieri legat de kg (sper sa nu lovesc toate corzile sensibile de pe lumea asta). Cica in primele 3 luni trebuie sa iei 1kg, in urmatoarele 3 trebuie sa iei 5 si in ultimile 3 sa iei 6 kg ... Teoria e una, practica ne va omori, stiu asta

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput