Mamici norocoase de sept-oct 2008(34)
Raspunsuri - Pagina 3
monica_dicut spune:
Eva, esti o frumoasa cu toate "rotunjimile"
tale 
alinush sa sti ca si eu poftesc la un anumit lucru cand vorbeste cineva. De ex, a fost o prietena la targ vinerea trecuta si mi-a zis ca a papat gogosi (eu de fel nu bag asa ceva in gura, le urasc). Sambata dimineata ce crezi tu ca imi cauta al meu injiner?? ![]()
Bineinteles: gogoshi. Am adulmecat una de parca eram nemancata de 2 saptamani dupa care mi-a trecut. Dar sincer, pana acum e singurul lucru care am simtit ca lesin daca nu mananc. LA restul uit dupa juma de ora
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
felicic76 spune:
monique:stii de ce mi-e jena mie? de incurajarile pe care i le-am oferit eu(si alte fete)gen :" stai linistita ca o sa fie bine, bebe este in burtica, venele proiemintente de pe sani sunt sigur de la sarcina" etc, cand mie personal imi trebuia un pampers de frica ce-mi era si mi-era jena sa ma lamentez(recunosc ca am mai scapat si eu boii cateodata),. De unde naiba stiam eu ca o sa-i fie bine, cand eu pluteam intr-o incertitudine completa? incurajarile nu au fost false, au fost oarecum "neadevarate", iar eu nu am spus niciodata omului doar ce-a vrut el sa auda si de aceea parca mi-e mie "rusine", iar daca intra sa ne anunte rezultatul final as fi simtit ca nu au fost in zadar. Dar asa, este cel mai prost pentru mine si am o oarecare retinere la incurajari acum si toate avem nevoie de ele! Nu stiu daca am reusit sa ma exprim coerent, dar gata, capitol inchis pentru mine!
ps sper sa intre, sa citeasca si sa inteleaga ca asa nu se face!
10+
aluna
foto
monica_dicut spune:
Andreea, cel mai bine suna doctorul si vezi daca poti merge la el/ea. Nu te impacienta, poate nu-i nimic grav. POate e de la hematom. Dar pt linistea ta, mergi si vezi despre ce este vorba.
Am uitat, diseara promit sa il pun pe injineru sa-mi faca poze la burtoi. Sper sa nu mai pic la fel ca musca-n lapte de somn ![]()
Auziti, era o fata din UK parca de avea gemeni. Mai stiti careva ceva de ea?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
andy_galro spune:
alinush da mi-am luat ceva haine de gravi ...2 perechi de pantaloni si o hainutza de primavara....bluzitze inca nu am gasit sa imi placa...in rest....ce sa fac? nu prea bine....la analize mi-a iesit o anemie destul de severa dar mi-a dat dr. vitamine(Centrum Materna) si la contr. gineco bebe este bine dar eu am un polip pe col si din cauza asta (mi-a zis dr) am niste scurgeri maronii. Acum el a zis ca poate fi si de la Utrogestam dar putin posibil. Eu am citit despre polipul pe col si am aflat ca o sa cada la nastere dar totusi de a aparut?.....ma ingrijoreaza....deci sunt un pic trista dar totusi optimista ca va fi bine pana la urma si pot sa duc sarcina la termen.
Andreea
14+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
anca81 spune:
Multumesc tuturor pentru urari si sustinere, sunteti foarte dragute. Va pup pe toate!
Contractii din pacate mai am si ma si doare burta, parca am o piatra acolo, ma apasa. Nu reusesc sa-mi duc calculatorul in pat din cauza ca nu am cablu atat de lung (deh, astia de la RDS sunt cam zgarciti)asa ca nu am intrat azi. Bine ca nu am sangerari, stau cuminte si astept sa-mi treaca, nu prea am altceva ce sa fac. Sunt insa foarte speriata si mi-e teama de ce-i mai rau.
Am sa intru maine sa vad ce-ati mai scris, inca o data multumesc pentru urari 
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
17+
a-rose spune:
felicic76,
!
prezent la datorie ! tocmai am finalizat de citit din urma si am avut placuta surpriza sa vad ca te-ai gandit la mine !
.
eu va scriu de la serviciu, desigur, aici este nebunie mare... abia pot sa mai citesc ce mai scrieti voi ! acasa, cand ajung, sunt atat de satula de calculator de la lucru, incat nici nu pot sa ma uit catre el. si apoi, sotul meu are diverse preocupari care implica numai calculatorul... el, la serviciu nu lucreaza pe calculator si cand vine acasa e maniac...
nu am vesti noi. mergem la eco abia in 10 aprilie... ceva paranoia exista dar m-am gandit sa nu va stresez.
mi-e drag sa va citesc, sa va vad atat de vesele.
sunt trista pentru ca vecinii care stau deasupra noastra au o fetita, de cateva zile, iasmina care se pare ca are caracteristicile sdr. down. ceea ce este surprinzator este ca mama isi facuse TT si ii iesise risk minim. acum au luat o proba de sange de la fetita si intr-o saptamana vin rezultatele. ei sunt distrusi si eu nu ma pot gandi la altceva... mi-ar parea tare rau sa fie asa...
cam asta e..., va pupic pe toate.
14+
rose
EvaF spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Auziti, era o fata din UK parca de avea gemeni. Mai stiti careva ceva de ea?
POZNICI CU NOI
16+ Mami de
Denisa
EL NINO
Chiar asa, si Nally pe unde o fi ca si ea are tot gemeni...
Felicic, Moni, pai Anca (voicu_bebi) a intrat si ne-a anuntat ca testul de beta HCG era negativ.Eu nu cred ca este de condamnat, totusi, este ff tanara si isi doreste cu atata ardoare un bebe, Doamne, nu am mai vazut asa ceva. Si cred ca se agata de cel mai mic semn sa creada ca e
. Acum si eu am vazut-o la aspirante. Cred ca nu a mai intrat la noi ca e prea indurerata sa accepte ca nu era gravida. Lasati-o, mititica, speranta oricum moare ultima, nu?
16+ 
Poze cu noi
BEBE
andy_galro spune:
andreea_and mie dr mi-a recomandat sa iau utrogestan pe cale orala pana la sapt. 20 cel putin....sper sa nu fie nimic grav...daca vezi ca sangerezi mai mult du-te imediat la dr. Bafta multa!!!!
Andreea
14+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
laureta spune:
Eu tocmai am papat pizza si fac poc, mai am cremsnitul si zboooor ca un balonas 
Anca La Multi Ani!
Eva io vin la salata ca sunt inebunita dupa rosii

andreea_and, nu te speria. In primul rand sigur este sangerare din vagin? ( ma gandeam la vreun monstrulet de hemoroid) , daca da bagi utrogestan si fugi la doctor. Utrogestan se ia toata sarcina nu e nimic e doar progesteron. Te pupic asteptam vesti bune
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
monica_dicut spune:
felicic, iubita, te inteleg, esti o sufletista. Sincer, nu stiu ce sa-ti spun. Si pe noi ne-a deranjat ca ne-a mintit. Eu vorbeam cu ea si pe mess. Eu am evitat sa o incurajez tocmai din motivul ca aveam o banuiala (si speram sa fie doar banuiala mea, pt ca ea chiar isi doreste mult un copil). Nu a procedat corect, pe noi s-a suparat ca i-am spus crudul adevar in fata.
Nu are de ce sa-ti fie jena pentru ca nu aveai de unde sa sti. Eu m-am prins pt ca am vb mult cu ea pe mess si am observat ca "fura" simptome. Tot ce aveau alte fete avea si ea.
Nu te mai gandi tu la ea. Ai grija de tine si de bebe ca voi sunteti cei mai importanti. Si nu trebuie sa-ti fie jena sa ne spui durerile tale. Toate avem. SI pe mine ma dor toate cele, sunt speriata de plang zilnic. Dar cred ca de asta suntem aici, sa ne sustinem .
Ok? 
multi. Esti o dragutza si o sufletista si imi place mult asta. 
POZNICI CU NOI
16+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO