Mamici norocoase de sept-oct 2008(34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Anca81, La Multi Ani, sa fii fericita, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Of am lipsit putin si deja ati scris 6 pagini in timpul acesta. Foarte harnicute sunteti azi. Dar ce e mai rau pentru mine e ca vorbiti de mancaruri sfinte iar eu nu gasesc aici asa ceva. De exemplu gogosi asa bune ca in Ro sau rosii asa gustoase nu gasesc nicaieri aici. Sa nu mai zic de prajituri , evident ca si aici sunt prajituri foarte bune dar uneori am pofta de prajiturile de la noi, mai ales de cele pe care le mancam eu in copilarie .

Asa ca mai mananc niste biscuiti si inghit in sec.

12+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Fetelor pe mine sa nu va suparati ca intru mai rar, dar am zile cand ma simt tare rau, mai am si pe Dragos care e intr-o verva de zile mari si in putinul timp care-mi ramane pt forum abia apuc sa citesc!
Nu pot raspunde fiecareia, sunteti si multe, la unele subiecte nu ma pricep, iar sa dau cu presupusul nu-i stilul meu.
La capitolul kg eu am luat doar 1 kg in primul trimestru pe care-l inchei sambata.Credeam ca la sarcina asta voi fi o balenuta, dar se pare ca asta e constitutia mea slaba.
Va pup pe toate si bebeii din burtici!

11+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaLucia spune:

Buna fetelor !
Tocmai am venit de la cumparaturi si imediat m-am lipit de calculator. Am reusit sa citesc tot ce ati scris cam intr-o ora... Sunt foarte bucuroasa ca mi-am luat niste pantaloni draguti, tineresti si confortabili pentru burtica. Ultimii pantaloni mai larguti pe care ii aveam ajunsesera la limita asa ca era nevoie de haine noi. Cu bluzitele mai vedem, deocamdata ma mai descurc.

Anca81 La multi ani si toate urarile de bine pentru tine si pt bebe

AndyGarlo si multumesc pentru urari, dar eu sunt de mai de mult cu voi, va citesc cu constiinciozitate, doar la scris sunt mai lenesa. Mea culpa.

Nushulica ce serviciu super fain ai daca poti sa te mai invoiesti cate o zi. Cred ca in sarcina toate am avea nevoie de un program asa, mai flexibil.
Ar fi super sa ne vedem, poate mai vor si alte iesence: Teomaria, Aly etc. (stiu ca lista era mai lunga)
Eu pana acum am fost la cabinetul de la Billa. Daca tu spui ca ti-ai facut programare peste o saptamana inseamna ca la omniclinic nu este asa de aglomerat. Eu faceam de obicei programarile cu cel putin 2 sapt inainte. Sa stii ca ma tenteaza si pe mine sa vad cum e pe acolo. Daca ai cumva programul doamnei doctor la Omniclinic da-mi-l si mie. Daca nu, nu-i nimic, am nr si pot sa dau un telefon sa aflu.
Succes luni la eco. Si eu tot la 12 sapt si ceva am fost pt pliul nucal. Poate iti spune si daca e sau !!!

VA pup pe toate.

15+ cu
omuletul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

daaa...ce fain ar fi sa ne vdm intr o zi la o apa plata:P
dar sa se mai incalzeasca afara.
ma bag in pat sa dorm putin:P
la taote fetele
16+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by Piersicutza

Of am lipsit putin si deja ati scris 6 pagini in timpul acesta. Foarte harnicute sunteti azi. Dar ce e mai rau pentru mine e ca vorbiti de mancaruri sfinte iar eu nu gasesc aici asa ceva. De exemplu gogosi asa bune ca in Ro sau rosii asa gustoase nu gasesc nicaieri aici. Sa nu mai zic de prajituri , evident ca si aici sunt prajituri foarte bune dar uneori am pofta de prajiturile de la noi, mai ales de cele pe care le mancam eu in copilarie .

Asa ca mai mananc niste biscuiti si inghit in sec.

12+

Piersicutza

Piersicutza, incerc eu sa te consolez. Cata vreme am locuit in Franta am descoperit trei delicatese frantuzesti de care nu ma mai satur: foie gras, branza Comté si inghetata. La Strasbourg, parca "Frenchie" se chema magazinul de inghetata, mergeam f des cu sotul meu si ieseam cu un cornet imens de "cannelle-after eight". Yummy!!!Au atatea sortimente de inghetata si de sorbet cate nu exista sub nici o forma in Ro. Cred ca si elvetienii sunt tari la inghetata, am fost o sigura data in Elvetia la Bale(Basel)-e la 30 de minute de masina de socrii mei-(si ff putin la Zurich unde m-a impresionat curatenia) si mi s-a parut ca sunt si ei inspirati la dulciuri.

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mai pe la film, mai un pic prin oras dar intr-un final am terminat si eu de citit.
anca81 la multi ani si multa sanatate. sa ai un bb sanatos, voinic, voios si sa va bucurati de el.
si eu mi-am facut griji pr anca(voicu) dar am vazut ca nu a mai intrat si am banuit ca ceva nu e in regula cu ea. dar sa nu ii vina cm 3 luni si sa stea linistita????????? my god dar cu asa ceva nu e de glumit. in fine...este alegerea ei.
si eu sunt o sufletista incurabila. ma atasez foarte repede de cineva si pun foarte mult suflet. de foarte multe ori am avut de pierdut din cauza asta, dar de fiecare data, asa cum m-am atasat foarte repede, la fel de repede mi-a si trecut. eu sunt foarte fericita ca am intrat la aceasta odisee. imi fac griji pt fiecare dintre voi cand nu intrati, ma bucur enorm cand veniti cu vesti bune de la eco, sufar enorm cand se intampla cate o nenorocire. si ii povestest si sotului si el rade. zice ca traiesc pe net. dar eu ma simt asa atasata de voi.
multa bafta la fetele care mer maine la eco, va asteptam cu vesti bune
la fiecare dintre voi

poze
9+
Doamne ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello gravidutze!

Eva, da, poate chiar am trecut una pe langa cealalta fara sa stim
eu am fost de luni pana joi in Paris (m-am plimbat pe la Les Halles si Place d'Italie), dupa care am mers in Clermont-Ferrand si in weekend am fost in Mont Dore (la ski, dar mai putin pentru mine..)

Referitor la Dublu Test - eu tocmai mi-am luat rezultatul de la Euroclinic si era interpretat. Rezultatul e bun, spre bucuria mea.

Eva, tie nu ti-au corelat testul de sange cu o ecografie? La mine asa au facut - mai intai o eco, am completat un formular impruna cu dr., si a doua zi mi-au luat si sange.

Azi mi-am luat si rezulatele analizelor de sange - la rubeola IgG a iesit reactiv, din cate stiu inseamna ca am avut-o in trecut si am anticorpi.

Luni merg la dr. sa vad ce-mi mai spune si sa vada si ea analizele.

Aaa... si pentru ca tot am trecut prin zona, m-am oprit si la Chic Maman, magazin cu hainute de . Mi-am cumparat o camasutza verde , tare haioasa, abia astept sa se mai incalezeasca vremea sa o port. Recomand magazinul, desi e cam mic, au lucruri dragute si preturile mi se par ok. Din pacate, pantalonii nu imi veneau la lungime, cred ca pana la urma imi voi comanda ceva.

Pup toate vorbaretzele

15+

Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

EvaF multumesc mult de consolare. Ai dreptate si elvetienii au multe dulciuri si variatiuni mai ales pe ciocolata dar mai bine nu ma gandesc la ele ca pe urma nu ma mai pot abtine.
Dar gustul la legume tot nu e ca in Ro, ca sa mananc si eu ceva rosii cu gust, cumpar rosii cherry din acelea foarte mici si foarte scumpe ca sa nu uit gustul rosiilor.
Mmmmm si cand ma gandesc la rosiile din gradina bunicii mele .

La kilograme as zice ca stau bine, am luat doar 1.3kg in 3 luni dar as zice ca sunt si greturile de vina pentru ca nu aveam pofta de nimic. Acum au trecut (sa speram) si mi-e foame tot timpul.

va pe toate si o seara plina de veselie

PS. La mine tocmai a nascut o prietena si nu stiu ce sa-i cumpar cadou sa-i duc la spital.

12+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

ma bucur ca s-au adunat gravidutele si au pus mana sa scrie !

nush daca interesa pe cineva, dresing-ul arata foarte bine si patutul are loc!

cred ca am devenit dependenta de odisee, sotul zicea sa merg sa-l iau ca este cu bagaj si catel dupa el, eu nu si nu ca tb sa ajung acasa! El: de ce? sa vad ce face andreea, anca si daca a aparut Delphinas. El: inteleg de anca si andreea, prietene sau cunostinte de ale tale, da' Delphinas cine este? Mi-am dat seama de situatie, seara cand stau pe DC il mai mint ca-mi citesc mail-ul, stie de DC si este oarecum gelos ca nu-i acord lui timpul! Asta este! Am o noua preocupare si sa se impace cu ea, ca si eu ii caut in coarne destul! Plus ca parca si el este gravid, imi bea laptele si, inainte sa-i spun ca ma doare in partea stanga, imi spune el ca-l doare jos in partea stanga! Daca continua sigur am de-a face cu sarcina prin empatie..
daucu: nu tb sa fii timida, eu is coada listei, am intrat pe la mijloc si apoi am citit in urma, imi amintesc ca claudina a deschis odisee iar alinushca era la optimiste, sper sa nu ma insel si sa incurc borcanele.....

andreea; daca ajungi la camera de garda te sfatuiesc sa-ti iei cu tine toate analizele si ecografiile, eu am avut dureri care nu au cedat cu no-spa, dr. mea fusese de garda, am fost la spital si mi-au facut papaverina si s-au calmat! Nu fugi de camera de garda, ti se da toata atentia!Gravidele au prioritate si se poarta toata lumea cu ele ca si cu oua.
piersicutza: unde stai de nu exista gogosi? Auzi, tara fara gogosi, ce nashpa....... Si vine mama la mine si o pun sa mi faca"tranc cu lingura"....yami yami

10+

aluna
foto

Mergi la inceput