Mamici norocoase de sept-oct 2008(34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Freshanna, o intrebare!!
Stii cumva un magazin care face mobila la comanda ? Adica de fapt vreau sa intreb daca imi recomanzi vreo unul. Noi suntem cu casa varza - am cumparat apartametul de curand, l-am renovat si acum il mobilam si vreu sa fac pe comanda la bucatarie si hol - am fost la casa ROMA si preturile sunt cam exagerate pt. buzunarul nostru acum, iar la un magazin de la TIC TAC e OK. Dar poate mai primesc vreo recomandare de la cineva :))
Cred ca si de-asta am starea asta: m-am saturat sa stau cu oalele pe jos, pe scaune.....

viitoare mamica de septembrie 2008

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

moni draga cum sa ascunzi burtica???? ca doar esti gravidutza nu e altceva....si ar trebuie sa fie cea mai mare mandrie si tie!!!!
denisa eu cred ca tu transmiti acea stare de nervozitate bebelui....asa ca incearca sa fii mai relaxata si o sa vezi ca te vei simti mai bine...stii tu...gandirea pozitiva conteaza foarte mult
anca ai o burtica frumoasa si nu fii trista ca e mica...lasa ca o sa creasca ea mare si sa vezi atunci ce mandra vei fi

Andreea14+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

andy, inainte de a fi gravi o ascundeam ca era mare si grasutza. Acum ma mandresc cu ea Din prima luna deja vroiam sa se vada ca e bebe acolo

anca, foarte dragutza burtik, la fel ca si mamik. Nu te supara ca o sa creasca si o sa se vada. Dar tu esti mai slabuta si e normal sa nu fie ca la noi cele mai cu sunculite. Eu la un momentan ziceam ca burta mea este 90% grasime si 10% bebe. Acum cred ca s-a mai schimbat proportia.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Asa e Andy_garlo, dar mai sunt si zile de-astea.
Imi trebuie o vacanta dar stii cum e . Astept sarbatorile sa ne odihnim relaxam, plimbam.. parca nu mai am rabdare!! Voi ce faceti? Plecati pe undeva de sarbatori sau acasa, cu familia?

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

andy multam de intrebare. burta mea vine bine dispusa la birou dar are sefa grija sa o streseze zilnic. sper sa nu se supere bb prea tare.
denisa sincera sa fiu nu am facut mobila la niciun magazin , eu am gasit prin cunostinta unei cunostinte un tamplar care mi-a facut holul, un fost coleg de facultate mi-a facut dormitorul. colegele mele si-au facut la yukka, menoti sau au gasit la elvila mobila la pret convenabil. sper sa gasesti pe cineva care sa te multumeasca. eu zic sa mergi cu desenul tau - ideile tale - la mai multe firme si sa vezi care dintre ei iti cere un pret convenabil si daca au showroom sa vezi care cum au mobila. la cec-ul vechi de pe stefan cel mare (langa metropol) am mai vazut ceva magazine cu mobila la comanda. si la metropol la subsol.
m-am cam intins, m-as intinde si la serviciu dar nu am pat. abia am mancat niste paste carbonara si m-as culca.

18+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Buna burtici
scuze ca n-am mai intrat de cevatimp!!!
Suntem bine, doar ca vreo 2 zile mi-a jucat feste netu (cadea din ora in ora), apoi vreo 2 zile am avut niste dureri de cap infernale (acu m-au lasat) si-abia ce mai apucat sa citesc noutatile voastre...n-am pierdut nimic, dar n-am fost in stare sa scriu...sper sa-mi intru din nou in ritm.
Felicitari celor care ati venit cu vesti bune bune de la eco (cu bebei in grafic)si pentru rezultatele analizelor!!
M-am intristat cand am vazut ca ne-au mai parasit vreo doua burtici, sa va dea DD putere sa treceti usor peste si bebei sanatosi cat mai repede
Codruta, condoleante
Am vazut toate pozicile noi cu burtici...am sa fac si eu cat de curand
Era sa uit...am simtit si eu bebelina de vreo 2-3 zile (cred ca facea tumbe)
In rest ...ar trebui sa merg la dr. azi -maine(a zis ca ne vedem dupa 14 zile)si azi ar cam fi 14 zile ...da' o las pe luni
felicic76, un special ca te-ai gandit la mine

Pupici dulci la toate fetele, fara exceptie

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">15+ cu Ana(deocamdata)
uite cum crestemfilmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Freshanna, multumesc fumos. O sa mai caut , o sa merg si la Metropol, ca nu am fost.
Leneveala placuta dupa masa si sa-ti fie de bine.

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

De povesti din forum sotul meu e deja "satul"
Am o gramada de prietene de pe forum cu care ne am si intalnit si tinem leg stras.
Si nu va spun de cate ori am ars mancarea in astia 6-7 ani de forum

Piersicuta imi pare rau ca ti am facut pofta cu prajiturile

andreutac ma bucur ca ai primit vesti bune in leg cu brida

claudinna felicitari pt TT bun

khristin bine ai revenit, imi pare rau ca puiu mic a fost bolnavior. Stiu cum este, Inisa imi aduce de la gradi tot felul de virusi, am si fost toti bolnaviori pe rand la inceputul lui februarie cand eu a trebuit sa iau antibiotic.

July felicitari pt miscarile bebelinei

andreea_and si eu am doua burtici, aia de seara e burtica gravida si aia de dim e un pic balonas

zambetmic felicitari pt bebelica miscator si bafta la DT

alexa si mami, ai vorbit repede repede, te mai asteptam sa stai si jos

Felicitari MMimi pentru fetitza

musette refacere rapida

Anis cum mai esti?

kllemi felictari pt baby boy

giulianna eu am dureri de spate la birou, banuiesc ca e din cauza pozitiei. In afara de repaos nu ai ce sa faci

codruta felictari pt bebe grasunel

anca imi pare rau de contractii, eu am luat la Inisa Gynipral de la 20-22 de sapt pina la 35 de sapt. Iti da palpitatii dar n ai ce face. Eu zic sa mai vorbesti cu doct neaparat sa iei sau Gynipral sau perfuzii.Bafta
Apropo burtica se vede deja si esti slabutica

Moni super burticutza cu Delfinas. Astept parerea ta de la Emil Irza.

Freshana mai stiu alti sefi care supara burtici , da mie imi trece repede ca deh bebe e pe primul loc

teomaria felicitari pt bebe miscator

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!!!!!!

Kristin sanatate multa si sa ne treaca cat mai repede pacatoasa asta de raceala!

Andy garlo e pe trecute raceala dar tot ma mai jeneaza gatul.Tu ce faci mamico?

Anca asa de mica e si burtica mea ,ca a ta,dar lasa ca ne facem noi mari .....eu mereu sunt ofticata ca nu se vede burtica ca sa ma pot duce in Carrefoure sa intru in fata la casa de gravidutesa nu mai stau la coada dar asa daca ea nu se vede ma cert cu aia ca o sa zica ca nu sunt gravida....astept sa creasca si recuperez.imi plac tare mult pozele tale mireasa,ai fost f frumoasa!

Monica eu cred ca depinde de fiecare ecografie in parte si de aparat si de persoana care o face,daca te vei duce la 3 ecografii in aceeasi zi pe pariu ca prea multe lucruri nu vor corespunde,dar eu zic ca nu e nimic grav,pana la urma ti-a zis de bine si poate chiar s-a schimbat ea(placenta).Tin pumnii la TT.Am vazut si burtoiul,f frumos!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor, voi luati, sau ati luat Magne B6? Mie mi l-a recomandat dr. sa ma linistesc!

Am schimbat si semnatura!

14+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput