Mamici norocoase de sept-oct 2008(34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Andy, sarumana m-ai linistit. Chiar nu intelegeam treaba cu placenta. Atat Iosup cat si dr meu imi spusesera sa stau linistita ca nu e problema. Dar mai multe explicatii nu.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Mmimi, felicitari pentru fetitza si nu te ingrijora pentru boala ta transmisibila genetic. Nu aven noi niciodata de unde sa stim cum va fi viatza copiilor nostri ca sa incercam sa alegem cel mai bun moment si cea mai buna varianta. Sotz desumflat de ce? Sotzul meu cred ca e mai impacat decat mine daca o sa avem fetitza. Saptamana viitoare ma duc si eu la pliu si abia astept ca intr-o luna sa aflu si eu ce vom avea!

Codrutza pai e momentul sa iti schimbi semnatura!

Kllemi angajatorul este obligat sa iti asigure conditii bune indiferent de specificul jobului tau. Adica sa iti asigure suficient stat jos ca si suficient stat in picioare. Cu medicul de medicina muncii ai vorbit ? Apoi poti cere oricand reducerea normei cu 1 patrime. Ai grija de tine!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna dimineata burticute!!

Codruta, feliictari pentru bebelus sanatos si voinic
Claudina, feicitari pentru bebelus si pentru rezultatele bune
Mmimi, felicitari pentru fetita!! Sa-ti traiasca si sa se faca mare
Monica-dicut, felicitari pentru bebe sanatos si in grafic!!

O zi buna tuturor gravidutelor

viitoare mamica de septembrie 2008

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

moni am uitat sa iti spun ca ai o burtica frumoasa, frumoasa
denisa, fresanana, alinush fetele ....cum sunt burticile noastre azi?????

Andreea14+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

multumesc denisa . Sti ca fata mea va fi tiza ta

M-am lamurit cu institutul, e in cladire cu EMILIA Irza

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

andy, sti vorba aia romaneasca, grasa si frumoasa
Acvum ma mamdresc cu ea, pana acum ma chinuiam sa o ascund...

POZNICI CU NOI
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andy-garlo, azi bebe cred ca e cam nervos ca imi transmite si mie starea lui :))
Nu prea ma mai odihnesc: adica dorm de dormit dar ma trezesc f. obosita, intoarsa pe dos.. nu prea stiu ce am. Sper sa-mi treaca!
Sotul meu imi zice ca probabil ca dorm prea mult dar nu pot, mi se inchid ochii!!
Sper sa treaca mai repede perioada asta ca ma abtin foarte mult ca ma enervez f..f repede si sunt cam prea stresata!

multi pt tine!!

viitoare mamica de septembrie 2008

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

multumesc denisa . Sti ca fata mea va fi tiza ta

M-am lamurit cu institutul, e in cladire cu EMILIA Irza

POZNICI CU NOI
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Moni cand faci analiza? Si mie imi va da doctorita mea trimiterea (formularul) pt acolo sambata ( fac si echo). Eu nu i am zis nimic ea s a oferit sa dea trimitere Eu ma duc luni cred sa ma intepe.

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Va salut burticute! Felicitari tuturor celor care ati fost la eco si v-ati vazut puiutii si tin pumnii celor care urmeaza sa mearga la control sau asteapta rezultate la teste.

Eu tot in pat...azi noapte am avut ceva mai multe contractii, nedureroase dar puternice. Voi ce stiti de Gynipral? Medicul meu nu mi-a spus nimic, ar trebui sa-l intreb oare? In prospect scrie ca se da in iminenta de avort pentru relaxarea uterului si am vazut ca multe gravidute cu probleme au luat.

Am pus niste pozici noi cu burtica mea, care este inca mica mica. Doar daca stau culcata se simte cu adevarat gogoloiul. Dar crestem noi mari!

Pup toate burticile, intru mai tarziu sa va citesc

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

17+

Mergi la inceput

laureta, tu ma intrebasei, asa-i? Nu eram foarte sigura si n-am vrut sa fac gafe.

Eu ma duc maine dimineata cu eco de azi. Sa vedem in cat timp mi-o da rezultatul.

POZNICI CU NOI
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput