Mamici norocoase de sept-oct 2008(34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

va multumesc mult fetelor

acum va las putin vreau sa intind putin in pat, ca nu mai am mult si plec la munca si nu de alta dar la munca stau cam mult in piciore, poate intru mai tarziu sa va mai salut o data inainte sa plec, multumesc innca o data.....

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neata burticute!

Teomaria: imi dai voie sa fac oficiile de gazda? cafea, ciocolata si ceai pentru toate! Si mai ales eu ma servesc cu si apoi un pic de cafea.
Mmimi felicitari ptr. si klemi la fel pentru posibil
Mishi; ce sa zic, urata intamplarea cu vecinul, adevarul ca se duc adevarate lupte de guerilla pentru un loc de parcare! Eu am show in fiecare seara sub ferestre pe tema asta! Eu cred ca , in afara de enervare, te-a cuprins si frica un pic. Apropo, i-ai multumit vecinului (cu ranga pe dintisori) pentru cele 2 luni de stat in spital?

10+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Buna dimi fetelor!!!! .....asa mai cu intarziere de la mine ca am stat sa citesc sa recuperez ce ati scris aseara si in dim.asta:
zambet_mic felicitari pentru mogaldeata miscareata!!!!!....multa sanatate in continuare
andreea_and ma bucur ca esti bine si nu mai sangerezi....ai mare grija de tine
mami a lui alexa draga mea sper sa intri mai des ca ne esti draga mult, mult si asteptam pozici cu tine si cu printesica aia mica
felicic dragutzo lasa greturile nu le mai astepta ca nu sunt bune de nimic, crede-ne pe cuvant
Mmimi felicitari pentru fetita....lasa ca dupa ce vine pe lume sa vezi cum o sa fie sotiorul tau topit dupa ea...stii tu cum sunt fetele cu tatii in general
mishi imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva cu prima sarcina dar ma bucur ca au trecut toate cu bine si ai un baietzel sanatos. Sper sa iti fie mult mai bine acum cu a doua sarcina
musette pink hello mamiico!!!!! imi pare rau de raceala....sper ca a mai trecut acum si esti mai bine....ai grija mare
kristin cum mai esti cu raceala???? sper ca mai bine
kllemi felicitari pentru bebe baietzel si la mai mare!!!!
giulianna te inteleg perfect cu durerile de spate ca si pe mine ma iau cateodata ca nu ma pot ridica din pat...dar asta e...toate trec
pentru toate burticile!!!!!!

Andreea14+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Neata, in sfarsit si de la mine! Probleme infernale cu netul!

Fetelor, bebita al meu este super. Am fost aseara la echo. L-a masurat pe toate partile. Ieri am implinit 14 sapt., si in urama masuratorilor, bebita era de 14 s5z. Un grasan. are 10cm! Sunt foarte fericita! Bine ca e bine!

Fug sa citesc din urma!

Va pupez!

13+
Bebe mic

Mergi la inceput

Codruta27 felcitari pentru bebe barosan!!!!!

Poze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

codrutza ma bucur ca bb e ok

azi am citit pagini ce nu le citisem de ieri pana azi si mi-ati facut o pofta de mancare...am comandat paste la o pizzerie ( nu mai stiu cine spunea de macaroane si mor de pofta). si precis am sa fac zilele astea si mancarea de masline ca suna bine.

o sa citesc de acum forumul numai cu burta plina ca sa fiu sigura ca nu ma apuca iar vreo pofta

18+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata burtici!
Am promis ca revin aseara,insa m-am luat cu diverse treburi si s-a facut ora de somn. Oricum, in ultima saptamana am devansat ora de somn, inainte ma culcam pe la 8,30-9,30, iar acum ma prinde chiar 11.
Vad ca tot vb de mancare si ce ma uimeste e faptul ca nici macar nu poftesc la bunataturile pe care le pomeniti voi aici. De fapt nu poftesc la nimic special, simt doar nevoia sa mananc ceva dulce in fiecare zi. Insa nu cine stie ce sau cantitati mari. Bineinteles ca toate acestea ma fac fericita, avand in vedere ca eu am plecat de la inceput cu 5-7 kg in plus, din care am dat jos 2 kg pana acum.

Eva,, dc bb va ramane tot fetita pana la final, avand in vedere ca medicul nu mi-a zis cu exactitate sexul, ai toate sansele sa ai o tiza. Chestia e ca numele asta mi-a trecut pe langa urechi de mai mukte ori, dar niciodata nu mi s-a aprins beculetul. Acum insa... ai fost o sursa de inspiratie.
In rest, salutari si pupici tuturor,nu va pot nominaliza pt ca sunteti foarte multe si din pacate nu va pot retine pe toate .

Andreea
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza burtici

M-am inors si io de la eco. Mi-a scris asa:

CRL = 98, DBP = 38 mm, LF = 24 mm, Varsta gestationala 17 sapt +/- 6 zile ????
Placenta perete anterios, grad 0, MAF prezent, cord ritmic, LA normale, pliu nucal sub 1 mm.

Buuun, nelamurirea mea cea mai mare este, daca ma puteti ajuta vreuna din voi. Stiu ca a fost discutia referitoare la gradele de maturare ale placentei. LA iosup cand am fost aveam placenta fundica, grad de maturare 2. Acum e grad de maturare 0. Isi poate revni oare placenta la un grad inferior? PEntru ca stiu ca gradul 2 pentru trimestrul 1 era cam mare. Acum vad ca si-a revenit.

Miruna merci, daca mi-ai zis ca e langa fac de constructii mi-e foarte clar . Ma duc maine dimineata.

Stiu ca m-a intrebat cineva la un moment dat (imi cer scuze ca numai tin minte cine) daca trimiterea pentru TT gratuit mi l-a facut pe o foaie speciala. DA, de la el de la cabinet imi daduse doar o foaie sa stie el despre ce este vorba cand ma duc la spital. DAr acum mi-a dat trimitere pe un formular special al institutului.

Later edit: sunt putin mirata. Acum vad ca scrie defapt Inst pt ocrotirea mamei si copilului "Alfred Rusescu". Deci nu e Emilia Irza. POsibil insa sa fie in acelasi loc ma gandesc pt ca la cabinet de Emilia Irza imi zisese.

Hai ca m-am intins

Codrutza, felicitari pt bebe sanatos.
zambetmic, si tie. Bravo. Ma bucur ca ai scapat de stres.
danucu, eu cand am zis ca sunt multe fete care nu mai intra, am spus-o in sensul ca as vrea sa stiu ca sunt bine si ca doar nu mai au timp sa intre. Sincer, la un mom dat si eu m-am simtit cam in plus la odisee (ca dovada ca am si lipsit o perioada) insa eu cred ca pentru asta suntem aici. SA vorbim, sa ne sfatuim, sa fim alaturi una de alta. Nu ai de ce sa te simti in plus. EU cred ca ne bucuram una pentru ceallata intotdeauna cand aducem o veste buna si suntem alaturi de cele care au probleme sau sunt doar speriate.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am uitat sa va spun ca am pus poze proaspete cu burtoiu

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

monica_dicut sa stii ca mie dr mi-a explicat asa:
1. pana in saptamana 30-31 bebe poate parea mai mare sau mai mic pentru ca nu creste la fel in fiecare saptamana, dar dupa 30-31s se regleaza.
2.gradul de maturitate al placentei la fel se poate schimba pentru ca la inceput este mai vascularizata ca sa-l sustina pe bebe si apoi de prin trim.II se mai regleaza.....desigur ca exista si exceptii dar trebuie sa ne rugam si sa speram la ce e mai bine. multi pentru tine!!!!!!

Poze:

Mergi la inceput