Mamici norocoase de sept-oct 2008(34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

buna seara burtici.
Vad ca sunteti foarte harnicute.
Eu sunt cea mai lenesa dintre lenese. De fapt de la lucru nu intru deloc ca nu am vreme. Cand ajung acasa prioritatea numarul 1 este sa mananc altfel pic de foame apoi intru aici si ce gasesc? 10-11 pagini noi de citit.
Si uite asa ajung sa dau si eu un mesaj pe zi.

Ma regasesc in cele mai multe dintre mesajele voastre. Si eu am burtica mica de dimineata iar seara zici ca explodez. Oricum eram dinainte mai grasunica asa ca acum nu e mare diferenta. Sunt in saptamana 16 si am luat pana acum cam 1,5kg, nu e rau, dar avand in vedere ca deja aveam multe multe kilograme in plus nu e nici bine. Oricum acum bb are prioritate.

MMimi buna ideea cu cafeluta. Data trecuta doctorul trebuia sa masoara pliul nucal si bb numai nu statea la masurat.

_giulianna_ multumesc si eu pentru site. Si eu sunt din timisoara asa ca imi prinde bine adresa de la scoala mamei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hello burticoase!!!!!va mai aduceti aminte de mine?

Scuze ca nu am mai intrat dar m-am procopsit cu o raceala care m-a tinut cateva zile la pat.A fost ingrozitor.....efectiv ma simteam asa rau ca nu aveam chef nici sa deschid ochii....acu e ceva mai bine dar nua trecut de tot.Sper ca bebe sa fie bine si sa nu-l fii afectat....

Eva bine ai venit,ce burtica frumoasa ai...vreau si eu sa se vada,la mine nu se vede inca decat daca te holbezi super atent,cum sa fac sa se vada si la mine asa o burtica de gravida?????

Felicitari tuturor care au fost la eco,noi nu am mai fost si mi se pare o vesnicie pana cand o sa ajungem.....

Felicic am vazut ca m-ai "atentionat" sa intru sa dau raportul asa ca uite-ma!

Ma duc sa mai citesc din urma ca nu am apucat decat asa pe sarite si revin.
Va pup pe toate!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Mmimi, asa e...circula o groaza de virusi odata cu primavara asta, oricum m-am simtit groaznic, sper sa-mi revin cat de curand...Ma bucur pt. ta, ce repede ai aflat ce vei avea, aici afli ce e intre 18-20 saptamani daca coopereaza bb-ul, in nici un caz mai devreme ...si numele ales e frumos, si poti sa-ti doresti sa aiba mintea lui DeGeneres, nu si behaviorul ...o sa te trec in listuta cu pink stroller

Musetttepink, eu te inteleg perfect cum te-ai simtit, pt. ca am trecut prin acelasi lucru , multe citrice, lichide si odihna..ai grija de tine si de bb

Andreea, si la mine e la fel burtiq, dar ma bucur ca se dezvolta bb

Alexa, ma uitam la locatia ta...si eu am locuit in Pitesti inainte a de veni aici

Mishi, merci ca ai impartasit cu noi intamplarea ta....m-a ingrozit....parca e din filmele de groaza cu vecinul badaran....multa lume anapoda

Kid, Anisia, voi pe unde umblati? Toate bune?

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna dimineata burtici!

va mai aduce-ti aminte de mine, am cam fost ocupata zilele astea cu niste analize cu un eco, sa stiti ca toate sunt bune si frumoase,tocmai acum vin de la o alta analiza sper sa iasa si asta bine,dr. ieri mi-a zis ca s-ar putea sa fie dar inca nu se stie sigur si atunci nu vreau sa ma gandesc deja la nume pt. ca nu stiu nimic deocamdata.

Va rog frumos sa imi spune-ti si mie cum va semna-ti voi ca eu inca nu m-am prins......multumesc...... pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna dim burticutze
la ce semnatura te referi klemi ? la cea cu si sau ?

18+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Da freshanana, exact de aia va intreb....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna dimineata burticute! Cate un pentru fiecare!

Pe voi a inceput sa va doara mijlocul? Ca pe mine de vreo doua zile nu ma mai lasa Ce sa fac sa-mi treaca? Exista vreun remediu? Posibil sa fi tras vreun curent?

kllemi mergi in bara deasupra la contul meu optiunea profil personal bagi parola se deschide o fereastra si undeva jos in dreapta o sa fie un chenar corespunzator semnaturii

pentru scrii [ gravi ] fara spatii
pentru scrii [ fetita ] fara spatii
pentru scrii [ baietel ] tot fara spatii

Apoi OK si gata! Ai semnatura! Felicitari!

PS: nu uita sa scrii si numarul saptamanilor de sarcina! Adica [ gravi ] 18+ sau in cate saptamani esti tu

18+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

giulianna mi-ai luat-o inainte :-)
ma apucasem si eu sa scriu dar nu mai tineam minte un pas (daca trebuie sau nu vreo bifa la semnatura ca sa o afiseze mereu) si cd am reintrat am vazut mesajul tau
sper sa fie ok klemi

18+

puiutz
pui

Mergi la inceput

multumesc mult giuliana, cat despre miljoc si pe mine ma doare putin, mie mi-a spus dr. sa iau no-spa deocamdata nu am luat ca nu ma doare asa de tare, dar cine stie poate mai incolo......

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Bvooooooo kllemiiiiii !!!
Uite ce frumos arata acum semnatura ta!

Freshanana scuze, n-a fost cu intentie! A durat ceva si la mine pana m-am mai uitat o data daca mai trebuie si altceva bifat in afara de pasii pe care-i stiam eu.

18+ cu Eduard

Mergi la inceput