Mamici norocoase de sept-oct 2008(34)
Raspunsuri - Pagina 15
musettepink spune:
Laureta merci mult
!7 ani de forum,oau esti veterana!tin pumnii luni la TT!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
16+

anca81 spune:
Musette, Andy, Laureta, Monica - va multumesc
Am citit mai atenta prospectul de la Gynipral, nu se recomanda in hipertiroidism si cred ca de aceea nu mi l-a recomandat doctorul. Daca viitoare cand ma intep trebuie neaparat sa-mi fac iar FT4 si TSH-ul, hormonii asta tiroidieni pacatosi. La mine e un amalgam mare de probleme: hipertiroidism, uter retrovers (si inca neintors in pozitie normala) si hipercontractil, greutate sub cea normala, colecist malformat. Offff, offff, cred ca d'aia sunt si asa stresata.
Ma duc sa pap ciorbita de cartofi si orez cu ciupercute. Apoi fuga inapoi in patut cu mana pe burtica sa vedem daca nazdravanul/nazdravana da vreun semn.
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
17+
laureta spune:
quote:
Originally posted by Codruta27
Fetelor, voi luati, sau ati luat Magne B6? Mie mi l-a recomandat dr. sa ma linistesc!
Am schimbat si semnatura!14+
Vlad
Bebe mic
Codruta eu stiu ca magne B6 e bun pt linistite,dr Tutunaru recomanda cam 4 pe zi. Eu am luat dupa ce am nascut cand am facut "depresia postnatala" si plangeam din orice
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Delphinas spune:
o zi minunata va doresc si eu din pat. am fost de dimineata la perforat bucutza si tanti dr m-a chemat dupa amiaza la eco ca in spital era o nebunie de nedescris. toate bune si frumoase. ajung acasa si sa lesin...sange in toata regula. am sunat dr si asista o nastere. mi-a spus sa ma linistesc si sa-mi iau pastilutele si ne vedem la cabinet.
imi vine sa plang de disperare si de teama, dar cred ca nici lacrimi nu mai am. totusi o mica bucurie am primit azi, mi-a venit comanda la hainute. sarafanul e minunat si bluza. si pantalonii 3/4 sunt frumosi. imi vin foarte bine.
am vorbit noi mai de mult de babisme. intr-o zi mama s-a intalnit cu o fosta asistenta de la sala de nasteri si i-a zis ca sunt insarcinata. si a invatat-o tanti ce sa-mi faca sa vada ce o sa am. si ieri fara sa stiu mi-a turnat un pic de sare in cap fara sa vad sau sa simt eu. si m-am scarpinat la nas, si cica va fi baietel. daca m-as fi scarpinat la gura era fata. cica asa faceau inainte moasele la gravide pana sa apara si la noi eco. sau am mai auzit si faza cu acul invelit intr-o hartie si daca il apuci de varf e baiat, daca il iei de ureche e fata. asta a facut-o vara mea si a apucat de varf si a fost baiat.
si mai era o chestie cu verigheta atarnata de un fir de ata si o tii deasupra burtii, dar acum nu mai stiu cum e, daca se invarte in cerc e fata si daca se misca inainte si inapoi e baiat. sau invers, nu stiu exact asta.
incerc sa mai linistesc si eu un pic si ma las la mila Domnului
ps. cine a zis ca are cablu pt laptop sa il ia in pat. si mie cei de la rcs mi-au dat 1,5 m de cablu si ce sa fac eu cu ala??? mi-am cumparat eu 10 m de cablu, l-a mufat si ma pot duce cu laptopul prin toata casa. spre exmplu acum stau in pt cu el.
poze
9+
Doamne ai grija de mazarica mea
primele hainute
anca81 spune:
Delphinas, eu ziceam de cablu la calc. Zgarciomanii aia de la RDS mi-au lasat doar un capat. Am sa cumpar si eu cablu sa rezolv odata problema. Ai grija de tine, imi pare tare rau ca ai probleme cu sangerarile astea pacatoase. Bine ca mazarica ta e bine, stai in pat si urmeaza tratamentul dat de medic 
Pui mic
17+
andreea_and spune:
Fetele am intrat sa va spun ca mi-a revenit sangerarea, maro de data asta..am sunat doctorul si mi-a zis sa iau no-spa si sa stau linistita. Am luat dar parca acum a inceput sa ma si doara burta si sa se stranga, parca ar fi contractii. Ma duc la camera de garda ca numai linistita nu pot sta. Doamne ajuta!
16+
Poze
denisa.g spune:
Delphinas, multa sanatate!! Daca baietel iti doresti, atunci baiat sa fie!!
Important e sa ai sarcina usoara si sa fiti sanatosi amandoi!
Noi ne-am luat dispozitiv wireless si am net-ul acum peste tot. ( 2 mil. costa) Dar tot trebuie sa-l tin in priza ca al nostru tine doar 1 ora fara baterie si tot cu cablu stau pana la urma :))
viitoare mamica de septembrie 2008
16 +
felicic76 spune:
anca 81:
burtica mica!(si daca dau de un fundulet, nu-i bai![]()
![]()
musettepink: eu nu mergeam in carrefor, dar de cand s-a deschis unirii, aici fac cumparaturi. Ieri, liniste si pace, lumea la summit, fac ceva cumparaturi, ma asez la o casa, in fata mea nimeni, in spate nimeni. Pun produsele pe banda si aud o voce de mascul: Nu va suparati, aici este pentru gravide? Eu zic:Da, "vinovata", da' de unde v-ati dat seama? Ca nu se vede, etc La care el, cu o fata gen" esti sarita de pe sine, cucoana"! zice :De acolo! Ridic privirea si vad semnul "gravidele au prioritate!" Sa mor de rusine dupa aia ca m-am bagat asa in seama cu omu'!
10+
aluna
foto
anca81 spune:
Andreea, du-te neaparat la medic. Am stat si eu cateva zile cu contractii si mi s-a scurtat colul. Mai bine sa te vada un medic. No-spa si repaos la pat iti va da cu siguranta, dar ce e sigur e sigur. Ai grija de tine 
Felicic76, multumesc. Mica mica da' cu bebe voinic
(dupa spusele doctorului)
Pui mic
17+
denisa.g spune:
Andreea_and multa sanatate. Succes la dr - sa fie bine!! 
viitoare mamica de septembrie 2008
16 +