FIV 172

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FETELOR,va multumesc din suflet pt incurajarile voastre sper sa aveti dreptate macar unul sa transfer si eu daca nu 2,am urmarit ceea ce mi-ati scris"ca asta e textul ei"adica ce face spune la majoritatea fetelor ca sunt lenti,si ca sunt de 2 -3 celule ,sau cum ca nu inteleg,sincer nu mi-se pare normal,care este interesul?
SI acum stau sa ma gandesc ,ca nu stiu daca pot fi de 3 celule,nu sunt de 2,4,6,8 si 10? NU stiu ce sa mai cred? ORICUM va multumesc pt incurajari,si sper maine sa vin si eu cu ceva acasa! VA pup pe toate!

Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by LucaLuca

Super, Catalina. Trei blastocisti! Parca te vad ca te iei de manutza cu Kittyke! :):):)

Auzi, la testele alea de sarcina ti-a iesit liniutza doi la fel de intensa ca linia-martor?

Nu cred sa fie trei. Unul era frumusel foc dar nu perfect, unul asa si asa si celalat mic si pricajit. Atat au reusit din 18 ovocite.
Ieri a doua liniuta a necesitat lumina puternica, veioza, lupa si ochelari. Nici asa sotul meu nu a fost convins. Glumesc.Era f slaba.Azi amandoua erau la fel.Dar de ce mai esti ingrijorata?Ai facut BHCG care oricum este mai relevant decat orice alt test. Maine repet si eu BHCG sa vedem daca totul decurge normal.
Iar in ceea ce priveste tripletii nu uita ca tu ai val. BHCG mult mai mare decat a mea. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Fetelor, maine ma duc la eco z12 si voi afla in sfarsit cand voi face punctia.(sambata cred eu)Apropos, v-am citit ca dr Cocei nu este in tara.Aveti idee cand se intoarce, pt ca eu ar trebui sa fac FIV-ul cu ea.In cazul in care nu vine pana sambata, ce se intampla cu mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

Ieri a doua liniuta a necesitat lumina puternica, veioza, lupa si ochelari. Nici asa sotul meu nu a fost convins. Glumesc.Era f slaba.Azi amandoua erau la fel.Dar de ce mai esti ingrijorata?Ai facut BHCG care oricum este mai relevant decat orice alt test. Maine repet si eu BHCG sa vedem daca totul decurge normal.

Nu eu sunt ingrijorata, ci co-autorul. :)) Oricum, liniuta nu era tocmai slaba, era cam la 80% din intensitatea celei dintai; iar daca este paranoia - este, motive se pot gasi, caci cine cauta gaseste (oprire din evolutie etc., nici nu mai zic, pushchea pe limba, desi nu superstitioasa).
O sa fie bine. :)

quote:
Iar in ceea ce priveste tripletii nu uita ca tu ai val. BHCG mult mai mare decat a mea. :)

...asta ar fi chiar culmea-culmilor, in conditiile in care am transferat doi embrioni. :))

Mergi la inceput

Sunt curioasa cum ai stabilit procentul de 80%. :)

Cred ca toti barbatii sunt la fel. Mai da cu pixul peste liniuta existenta sa il linistesti.
Parca maine repeti si tu BHCG, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Fetelor, am inceput sa intru in panica, sa ma stresez si stiu ca nu-i bine. Incepand de ieri seara mi-a venit o durere de cap care spre dimineata a devenit acuta( cu senzatie de voma si diaree). Eu sufar de dureri de cap puternice pe sistem hormonal zic eu vazand ca le am inaintea CM si in perioada ovulatiei. Am sunat la clinica dimineata sa intreb daca pot lua ceva ca nu mai puteam si eram cat pe ce tentata sa iau niste supozitoare puternice pe care le iau eu de obicei. M-au sunat ptr. raspuns abia dupa ora 14,00. Norocul meu ca intre timp a devenit mai lejera durerea. Acum intevine stresul, daca am durere de cap inseamna ca vine CM. Atunci eu va intreb pe voi, ca sa nu mai lungesc agonia vazand ca eu am facut punctia vineri 21 si ET luni 24 pot maine sa fac un test de urina si apoi bhcg? Mie mi-au zis sa ma duc abia luni sa-l fac dar nu mai rezist macar stiu una si buna. Va si iertati-ma dar simt ca explodez intre durere de cap si stres.....

Multumesc din nou la toate, nu stiu ce m-as face fara voi.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DORIS_71

Atunci eu va intreb pe voi, ca sa nu mai lungesc agonia vazand ca eu am facut punctia vineri 21 si ET luni 24 pot maine sa fac un test de urina si apoi bhcg? Mie mi-au zis sa ma duc abia luni sa-l fac dar nu mai rezist macar stiu una si buna. Va si iertati-ma dar simt ca explodez intre durere de cap si stres.....

Multumesc din nou la toate, nu stiu ce m-as face fara voi.

toate FIV-oasele.

Eu am facut punctia pe 20 si ET pe 25. Ieri cand am facut testele au iesit pozitive toate. Eu cred ca poti incerca.
Succes.

Mergi la inceput

Luca, nu vreau sa devin stresanta, dar imi poti spune te rog....pe tine te doare burtica?
Am si eu o problema :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Doris maine esti z10..iti spun io de parca tu nu ai stii-...au mai fost fete care au facut in aeasta zi..nu-s ce va manaca sa il faceti asa devreme...test de urina nu te sfatuiesc sa faci..poate sa iasa neg si betahcegeul pozitv..si cu durerea aia de cap..io zic ca e un semn bun..dehhh spun si io din experienta mea..io am avut o durere cumplita...si eram deja da nu stiam..ca io am asteptat 14 zile ca dehhhsi mie mi-a venit si Cm cu turle si trambitee..asa ca stai matalutza in pat cuminticaa..si daca te hotarasti sa il faci maine io tin pumnii dupa cum stii..
Luca te puppppp
va pup pe toateeeeeeeeeeeee..

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

fetelor, va rog mult de tot sa-mi sugerati si mie unde sa fac FIV ca nu prea stiu. Oscilez intre Szeged si Cluj unde este mai ieftin. Umblu de ani de zile prin doctori ca nu mai pot.
Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.

Mergi la inceput