FIV 172
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
maria215ro spune:
BETTY imi imaginez prin ce treci si imi pare foarte rau pt tine,insa trebuie sa fii tare si ai sa vezi ca data viitoare se va lasa cu o mare reusita care sa-ti compenseze esecul de acum.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
medamaya1 spune:
Doris, draga mea, , dar mergem inainte, trebuie sa fie si la noi bine , intr-un final
Dream, dupa cit timp de la histero incepi treaba?
Multa bafta tuturor fetelor
iana_mari spune:
Nusy nu pot sa cred ce ti s-a intamplat.D-zeu sa-ti dea putere sa mergi inainte.
Kineta si eu mai am probleme cu hemoroizii si folosesc Proctolog este un unguent f. bun,dar nu stiu in situatia asta ce sa faci.
Ioanatugs mult noroc.Data viitoare trebuie sa creasca si ceilalti.
Luck
Doris
Maria felicitari pt. ovocite!
Kora asteptam azi de la tine vesti bune.
Antosit sper sa-ti rezolvi problema progesteronului
Fetelor ce se intampla ,prea multe vesti proaste !!!
kineta spune:
DORIS,IMI PARE RAU ,ORICUM ma bucur ca ai puterea sa o iei de la capat ,f bine,asa trebuie sa fim,sa nu cedam,pt ca odata si odata va trebui sa fie bine
. OANA,referitor la ceea ce am scris ieri,nu cred ca a reusit sa-mi sparga parola,desi e posibil,pseudonimul este cunoscut de mai multe persoane,dar nu are importanta,ii las sa-si satisfaca si ei curiozitatea sa fie pusi la curent ce zic,si ce mai fac,ca daca nu au alte treburi de facut...e problema lor,dar cred ca e una legata de cap,oricum nu ma intereseaza,. MARIA,astept vesti,despre ovocite
.iana
Karla
cami30 spune:
fetelor cu asa vesti "bune" zau ca nu ma mai simt in stare de nimic. Stau eu dupa perdea si va urmaresc si tot sper tot sper, ca de vi se intampla voua bine, va fi bine si pentru mine.
Liana tu ai vreun medic bun la craiova care stie sa citeasca niste hormonale ca eu le-am declarat razboi aproape tuturor si sunt disperata pana reusesc sa ajung la bucuresti la o programare
cami
claudia_prea spune:
Nusy, Doris, Luck, imi pare rau. Mult curaj si forta sa mergeti mai departe!
Maria, te asteptam cu vesti.
Kora, cand ai primele rezultate la stimulare?
Mult succes tuturor celor aflate in focuri!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
Doris imi pare sincer rau...te imbratisez.
cami am un doct daca vrei te trimit la ea.e vorba de Tanase cea tanara..ca banuiesc ca Vaduva e prea ocupat sa citeasca neste hormonaleca si el e bun..in rest nu stiu pe altcineva care sa dea importanta unor "hormonale"stii cum e la noi..inca nu s/a ajuns pana acolo
putini sunt care stiu
va pup pe toate..si pt cele care sunt in focuri tin pumniiMiauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
dream1971 spune:
Doris draga mea, imi pare rau Fii tare si nu te lasa. Trebuie sa fie bine odata si odata.
Oana eu astept...sa vad cand pot incepe si deasemenea vesti bune de la tine
Meda normal trebuie sa treaca 2 CM de la histero operatorie. Azi sun sa vad daca pot face pe 22 aprilie histero de control si daca imi dau ok-ul. Tu cum esti?
Liana olteanca luptatoare!
Kora sunt cu pumnii stransi {ruga]
Va pe toate fara nici o exceptie.
Dream
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by kinetaAM o problema,s-a mai confruntat cineva cu asta?
,mi-au revenit acum cateva zile problemele mai vechi legate de niste hemoroizi interni,pe care cred ca-i am,si odata cu acestia mi-au aparut si sangerarile la scaun,si care sunt destul de accentuate,nu stiu ce sa fac,am mai folosit niste unguent Hemorzon(dar care contine si tetraciclina),si cateva caps detralex,este bun pt insuf venoase si pt hemoroizi,si are si putin fier. DACA nu as fi fost in per de dupa ET ,nu-mi faceam probleme prea mari pt ca stiam ce sa fac,dar asa,nu stiu ce am voie sa iau si ce nu,in pierderi de sange oricum se mai si fier-tardiferon,ca altfel ajung la anemie mare,nu stiu ce parere aveti,daca sun la spital unde sa intreb sau pe cine? CA daca continua totusi sangerarea ,nu stiu daca e bine sa nu iau nk.
Karla
Unguent de galbenele, bai calde (nu fierbinti) cu ceai de pelin.
In ceea ce priveste pierderile de sange...cam nasol. Incearca sa eviti sa mananci carne. Peste si legume.(verdeturi, fasole,linte).
Daca mananci ok sangerarea trebuie sa se opreasca.
Felicitari tuturor ovocitelor de ultima ora. Sa se transforme toate in bebei frumosi si sanatosi.
Pup