FIV 172

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie va rog, ce doza de acid folic luati voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

doris, nusy, luck imi pare nespus de rau....si stiu ca toate cuvintele sunt de prisos. Sper din tot sufletul sa depasiti momentul si sa aveti puterea de a o lua de la capat.

Acid folic - o tableta/zi

Luca...esti ok?

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persephonna spune:

Buna fetelor,

Incep in a va ura multa bafta la BB. Am observat ca sunteti ff multe (din nefericire)care recuregeti la FIV.

Am ramas uitmita cand am descoperit acest forum cate femei romance se chinuie sa conceapa bb. Imi pare asa de rauuuuuuuuu

Revenit la subiect, prietena mea cred ca o sa faca si ea un FIV si doream sa va intreb daca pentru voi nu este un sacrificu material.

Intreb pentru ca un FIV costa cam 2000 de euro si se poate sa faci si de 2-3 ori.

Prietena mea cred ca o sa faca rate ca sa isi poata perimite....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Maria eu iau acid folic de 5 mg, 1/zi. Si tu poti lua tot o tableta iar gramajul daca este mai mare nu prea conteaza pt. ca organismul asimileaza doar cat are nevoie iar restul se elimina.
Nusy...cuvintele sunt de prisos! Multa putere sa treci peste toate si sa o iei de la capat!
Iana !

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Nusy: nu pot sa cred ce se intampla... Am ramas blocata in fata calculatorului si plang de una singura ca nebuna. Eram asa fericita de reusita ta. Dumnezeu sa te intareasca sa poti merge mai departe.
Doris, luck: imi pare rau, fetelor, stiu atat de bine senzatia
Kora: te asteptam cu vesti bune de la echo.

Eu nu mai fac nimic, doar va citesc zilnic, ma bucur pentru putinele reusite si plang pentru foarte multe esecuri...
Persephonna: bineinteles ca este un efort financiar mare, din cauza asta incercam acum sa luam atitudine, sa facem un proiect de lege si in Romanica, prin care statul a suporte macar partial procedurile. Daca vrei sa ne ajuti, citeste mai multe aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117821&whichpage=17
Va pupic pe toate si sa speram ca viitorul capitol va fi mai norocos!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Fetelor,am sunat la spital si din 5 s-au fertilizat 4.Sun si maine sa vad cum evolueaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Nusy- Nu am cuvinte! Sunt cu tot sufletul alaturi de tine si ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere sa depasesti aceste momente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Maria, foarte bine. Iti doresc sa se edzvolte frumos in continuare si sa fie lipiciosi de mama lor!
Cand faci ET, maine, poimaine? Te anunta ei in functie de cum cresc frumuseii?
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Nusy nu pot sa cred....mi.a inghetat sufletul cand am citit....Imi pare tare rau....
Luck, Doris...
Sa aveti puterea de a trece peste toate aceste dezamagiri.....Doamne de ce atat de multa suferinta????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persephonna spune:

quote:
Originally posted by cristal1995
Persephonna: bineinteles ca este un efort financiar mare, din cauza asta incercam acum sa luam atitudine, sa facem un proiect de lege si in Romanica, prin care statul a suporte macar partial procedurile. Daca vrei sa ne ajuti, citeste mai multe aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117821&whichpage=17
Va pupic pe toate si sa speram ca viitorul capitol va fi mai norocos!

Aly-"Inca mai sper..."

Chiar daca nu sunt in situatia asta NORMAL ca vreau sa va ajut. Acum citesc tot ce s-a scris si promit ca o sa dau mai departe la alte cunostinte.

PS: Nu exista chiar nici o reducere???? Daca iti faci FIV a doua oare tot atat platesti?

Mergi la inceput