FIV 172
Raspunsuri - Pagina 14
LAVINUTZA spune:
Buna fetele! Am cam lipsit de la apel pt ca am fost plecata....dar am recuperat. In primul rand FELICITARI celor 2 mamici Eu nu ma mai facut mare lucru....am senzatia ca bat pasul pe loc....am vb cu dr meu si o sa fac laparo pt hidrosalinx la Giulesti - am inceract toata sapt trecuta sa ma programez la dna Viorica fara nici un succesdar sapt viitoare daca nu imi raspunde ma duc peste ea...pt ca nu mai vreau sa mai astept......
In alta ordine de idei - am ajus la o lista de 2 clinici unde sa merg pt FIV ramane sa ma hotaresc - intre timp unul dintre medicii caruia i-am scris mi-a zis ca val la FSH este f mare 13.78 in ziua 4 - si eu am stat senina si cretina pt ca nimieni nu mi-a zis nimic si nici eu nu m-am uitat.....o sa refac analiza dar din ce am vazut pe net e nasol cam astea-s vestile - scuze dc am parut aiurea dar simteam nevoia sa spun cuiva.........
Lavinia
Moniland spune:
Lavinutza, fa analiza in ziua 3 a CM. < 6 e excelent, 6-9 bun; 9-10 relativ bun, 10-13 rezerva diminuata; > 13 greu de facut stimularea.
Anto, uite ce am gasit:
Progesterone (P4) Day 3 < 1.5 ng/ml Often called the follicular phase level. An elevated level may indicate a lower pregnancy rate.
Progesterone (P4) 7 dpo > 15 ng/ml A progesterone test is done to confirm ovulation. When a follicle releases its egg, it becomes what is called a corpus luteum and produces progesterone. A level over 5 probably indicates some form of ovulation, but most doctors want to see a level over 10 on a natural cycle, and a level over 15 on a medicated cycle. There is no mid-luteal level that predicts pregnancy. Some say the test may be more accurate if done first thing in the morning after fasting.
luck spune:
Eu am venit astazi de la prima eco cu vesti nu prea bune.
Am un chist destul de mare si 3-4 foliculi cam de 7-8 mm.Mult mai slab decat data trecuta cand aveam in jur de 10 dar erau si multe ovocite imature.
Ma gandesc ca si acum ar mai fi fost 1-2 foliculi care nu se vad din cauza chistului.Dr. mi-a spus ca nu ne incurca cu nimic chistul ca il punctionam dar eu ma gandesc ca el poate ascunde foliculi la care nu se poate ajunge nu ???De endometru a fost super multumit.
Am stabilit ca mai fac injectii azi si maine si luni la eco sa vedem daca cresc corespunzator sau nu.
Ce ziceti sa-mi fac luni o dozare de estradiol in conditiile in care nu primesc rezulattul in aceeasi zi????
bafta tuturor fetelor aflate in plin proces sau in pregatire
pupici si un weekend cat mai placut
Ioanatugs spune:
Luck multa bafta luni la eco!
Lavinutza nu fi trista, trebuie sa fie o rezolvare, o sa-ti spuna medicul ce e mai bine de facut!
Maria215ro multa bafta luni la punctie!
Kora-pop multa bafta si tie marti la eco!
Se pare ca pentru multe fete luni va fi o zi mare, asa sper sa fie si pentru mine, cand voi afla cati foliculi am si cat e endometrul! Multa bafta la toate fetele in focuri si celor care se pregatesc de-un FIV!! Sa fie cu noroc !!
Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008
betty78 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare la voi, mai ales pentru cele care au facut deja tratament pentru Fiv. La mine tratamentul si ET au fost un succes, dar m-am ales cu 2 fibroame, micute ce-i drept dar nu se stie cum vor evolua in momentul in care imi va veni CM-ul (inca alaptez). Pana la stimulare am avut uterul curat....
Va pup si va doresc multa bafta
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
claudia_prea spune:
Kora, spre deosebire de data trecuta cand toate analizele si pozele de la eco stateau la mine, acum stau la ei. Imi spune exact ce si cum, mi-i arata, ii numaram impreuna, dar cand ies de acolo nu le mai stiu exact, de aia v-am dat vestile in mare.
Si eu ma gandeam cu 2 ET la 3 si la 5 zile, o sa vedem in functie de embrioni cum e mai bine.
Maria multa bafta la punctie!
Tuturor fetelor aflate in focuri, le urez mult noroc si numai vesti bune!
Zouzou, chiar n-ai nici o veste pentru noi? Te asteptam!
Pupici
maria215ro spune:
IOANATUGS,CLAUDIA bafta si voua.Claudia tu cand ai ET?Ideea ta nu e rea.Sansele de reusita cresc mult mai mult.
Kora tu luni ai eco?Succes
gabitoni spune:
buna
sa va spun putin povestea mea: de 2 ani (in mai se implinesc) incerc sa raman insarcinata. Anul trecut am facut o laparo, rezultat: endometrioza pelvina si sactosalpinx stang.
Acum ma gandesc la FIV, dar mi-e teama de sactosalpinx stang, deoarce sanse sunt cam mici, nu?
puteti sa imi spuneti daca cunoasteti pe cineva care a ramas cu FIV chiar daca a avut diagnosticul meu?
va tin pumnii pentru ziua de luni...
multumesc
claudia_prea spune:
Fetelor am uitat sa va spun, am lasat ieri listuta cu nume la manastirea Ghighiu.
Mult noroc tuturor!