FIV 172

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Cam slaba activitatea pe aici...

Ioanatugs multa bafta maine la eco,sa vii cu vesti bune!
maria215ro eu marti am prima eco, zi 6 de stimulare va fi atunci.Multa bafta maine la punctie!
gabitoni bine ai venit printre noi!Parerea mea e ca intai trebuie sa faci laparo pentru clipsarea sau extirparea trompei cu sactosalpinx,nu risca sa faci FIV asa.Mult succes!

Despre mine nimic nou deocamdata,ma injectez,iau vitaminele si restul,simt tot felul de dureri vagi pe la ovare si prin burtica,mai ales cand stau relaxata in pat si abia astept ziua de marti...

Dumineca frumoasa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna
multumesc KoraPop.
Am facut laparoscopie anul trecut, atunci mi-a prins trompa stg.(asa mi-a zis T).
asa am mai multe sanse?
DD ajuta- marti, iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Gata,
am revenit si eu din minunata romania:) am supravietuit si la summit si la sniperi si controale si stress,si traduceri ..so, men..i'm so happpi tu bi home:)

Felicitationes fetelor care au adus vesti bune aici!sarcina usoara si bebei sanatosi si norocosi!!!
Colegelor mele de suferintza- fruntea sus, cu capul in pamant nu vezi niciodata frumuseteza vietzii!

Noi pe 21 ne ducem la gesprek cu nenea doftorul si am facut zilele astea pe o lista ditamai plomelnicul de intrebari si cerintze nu plec de acolo pana nu ma lamureste:):):)

Intrebare pt fetele din ro: daca vreuna din voi are ceva cunostintze in domeniul adoptiei de copii romani- exista vreo lege care intrezice sau restrange adoptia de copilasi romani de catre cupluri straine sau roman-strain?

whisk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by gabitoni

buna
sa va spun putin povestea mea: de 2 ani (in mai se implinesc) incerc sa raman insarcinata. Anul trecut am facut o laparo, rezultat: endometrioza pelvina si sactosalpinx stang.
Acum ma gandesc la FIV, dar mi-e teama de sactosalpinx stang, deoarce sanse sunt cam mici, nu?
puteti sa imi spuneti daca cunoasteti pe cineva care a ramas cu FIV chiar daca a avut diagnosticul meu?
va tin pumnii pentru ziua de luni...

multumesc

Gabitoni eu am facut laparo pentru hidrosalings..nu stiu daca exact este acelasi lucru, dar oricum doctorul nu a vrut sa ma lase sa fac FIV pana nu am rezolvat situatia

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

SALUTARE fetele,am murit de plictiseala in weekend-ul acesta,pt ca am avut probleme cu netul,si nu am putut intra,va multumesc tuturor pt cuvintele frumoase de incurajare,sper si eu sa va pot da vesti bune pe 15 Aprilie,iar cele mai bune la eco,peste alte ink 2 sapt. CE va pot spune ,ca acum inteleg fetele care erau in asteptari dupa ET,si intradevar este dificila perioada,vrei nu vrei te gandesti,la diverse lucruri pozitive sau negative,iar timpul parca sta in loc,dar trece el fie ce o fi,pana acum nu simt nk,(nici nu am ce,e prea devreme),nu stau sa-mi caut simptome,ma invart intre pat,living,bucatarie si baie,beau ff multa apa,si petrec ff mult timp in toaleta,este greu si cu mancatul fara sare-pt ca iau Medrol,si m-am umflat putin la fata,dar asta e,chiar absolut deloc fara sare,e dificil de indeplinit.SINGURELE stari pe care le am: mananc si usoare tensiuni nervoase ,nu am motive dar nu stiu,probabil progesteronul este de vina,in rest nk,sper sa fie bine in continuare.MARIAimi pare rau ca nu am putut sa ti raspund mai devreme,bafta multa.MONI,KORA,LADIXE,iana,DORIS,LUCALUCA.

Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Kora_Pop multumesc pentru urari!! Si eu am dureri usoare de ovare, mai ales dimineata pina merg la baie. Cred ca se umfla foliculii aia si apasa pe vezica, pentru ca si abdomenul mi s-a marit. Sper doar sa nu dau in hiperstimulare, asa ca beau foarte multa apa si ziua si noaptea...non stop. Sa bei si tu multa apa si multa bafta marti. Te inteleg ca esti nerabdatoare, eu ce sa mai zic, cred ca nu dorm in noaptea asta deloc, ca sa se faca mai repede 07 dimineata sa plec la Giulesti si sa vad ce-am produs dupa 8 zile de stimulare.
Gabitoni bine ai venit iubita aici si sa dea Domnul sa incepi repede FIV-ul dorit. Daca ai trompa clipsata deja, cred ca poti incepe pregtirile. Unde vrei sa faci FIV???
Maria215ro multumesc frumos de urari!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

IOANATUGS,SUCCES MAINE,

Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

ioanatugs,korapop bafta la punctii,si bineinteles dupa.

OFFtopic sa va zic ce mni s-a intamplat:sambata noapte spre duminica am visat ca aveam in brate doi gemeni si erau ai nostri ;nu va zic ca era bucurie mare ii multumeam lui D-zeu ca ne-a implinit visul cand la un moment dat a sunat soneria si in vis si in realitate; bineinteles ca m-am trezit si mi-am dat seama ca era doar un vis nu va zic ce duminica am avut.

Mai bine mai dormeam putin;daca n-am injurat-o pe sora-mea ca m-a trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza! Fetelor, vad ca vorbiti de rezerva ovariana scazuta, problema de care sufar si eu. Eu stiu asta din rezultatul biopsiei facuta in urma laparoscopiei pentru decorticarea ovarelor. Rezultatul spune ca in "piesa" analizata, adica invelisul ovarelor care la mine era f gros, s-au gasit foarte rari (unul) foliculi ovarieni primordiali, iar dr. Cocei mi-a spus ca asta inseamna rezerva ovariana scazuta.
Aici vad insa ca rezerva scazuta este in directa legatura cu FSH-ul. La mine FSH-ul din z3 la BIOS este 6,98, intervalul de referinta fiind 3.5-12.5. Ce parere aveti?

Maine ma duc si eu la Giulesti cu toate analizele si sper sa intocmim dosarul si sa imi spuna ceva concret. Nu stiu inca cand vine CM-ul asta (la mine e f neregulat)si nu stiu daca Niculescu va vrea sa fac si histero. Cele care ati facut histeroscopie, este o operatie dificila? Din cate stiu eu nu este cu anestezie generala. Ce se vede la ac. interventie? Starea uterului? Scuzati ignoranta, dar m-am zapacit si eu cu atatea analize si investigatii

Va pup si mult succes fetelor in "focuri"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Pisik FSH-ul tau este bun,dar se pare ca nu intotdeauna acest FSH are relevanta cu privire la rezerva ovariana.Anticorpii antimullerieni si inhibina B iti pot spune mai multe despre rezerva ovariana.Se pot face la Unisyn ( vezi pe prima pagina).Histeroscopia nu este dificila,dar trebuie facuta inainte de FIV.Eu am facut-o cu anestezie generala ( la cerere) la prof. Marinescu.In timpul investigatiei se vizualizeaza cu o camera video minuscula cavitatea uterina,orifiiciile tubare,cavitatea cervicala.Se pot depista polipi,fibroame,sinechii uterina,sept uterin care pot fi rezolvate in timpul operatiunii sau te poate programa la o alta data pentru histerocopie operatorie.Iti doresc bafta si sa fie totul bine!

Ioanatugs te astept azi cu vesti bune de la eco!

Kineta asteptarea dupa ET mie mi se pare cea mai grea perioada a FIV-ului,incearca sa gasesti diferite preocupari ( tv,carti,prieteni care sa te viziteze).La mine oricum nu a tinut nimic din toate astea non-stop ma gandeam la acelasi lucru...Tin pumnii!

Oanademunck succes la nenea doftoru'!Nu stiu cum e cu adoptiile in Romania ( pt cupluri din strainatate),dar poti ruga rudele sa se intereseze.Stiu ca pentru cuplurile din Romania dureaza cca un an de zile pana se intocmeste si se depunde dosarul si pana se ia atestatul.Nu mai incerci FIV,v-ati hotarat deja pentru adoptie?Mult succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput