FIV 172
Raspunsuri - Pagina 13
LucaLuca spune:
Geez, Catalina! Da, bebelusul a simtit corect, aveai urgenta nevoie de kilogramele alea. Si mai ai loc pentru destule, dar asta nu inseamna sa nu fii atenta la ce mananci. Eu am 54 la 1,68m - si asta de la iesirea din adolescentza, fara sa fi tinut vreodata dieta, am un metabolism norocos. Insa nu stiu ce va urma, chiar sunt curioasa. Cel mai greu imi va fi insa sa imi abandonez tocurile, pentru care am un fetis... Si sa imi dezvat motanul sa mi se urce pe burta!!
Dar, cum ziceam, m-am lasat eu de tigari (acum vreo opt luni, cand am inceput sa ma gandesc serios la fiv), restul este fleur à l'oreille. :)
buluna spune:
MONILAND, multumesc mult. So#355;ul a facut operatie de varicocel, dar nu a crescut concentratia f mult. La noi in oras are 7.500.000/ml iar la Timisoara iese mereu ff mic: 5000/ml, 1000/ml, mobilitate relativ buna si restul, dar...Cred ca o sa ajungem la Szeged.
Sper din tot suflotul sa reusim...Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
CATALINA2307 multumesc de mesaj, acum este bine, nu? Sper sa ai un bebe frumos si sanatos. Cred ca il meriti. Te pup si sanatate.
Fetelor bafta la tot si sa fiti fericite #351;i bucuroase de bebelusii pe care o sa-i aveti. Va pup.
dream1971 spune:
Blanche am vazut ca m-ai intrebat de histero...Iarta-ma ca raspund asa de tarziu dar in ultima vreme sunt tare prinsa la serviciu. Sper sa o pot face peste 2 saptamani si va fi una de control sa vada cat de reusita a fost extirparea septului. Tu ce mai faci? Cum stai?
Pisix, Miki va astept cu drag la mine. Eu sper sa fie insa in scopuri turistice. Daca insa trebuie sa fie si cu DR in preajma o facem si pe asta. Daca aveti intrebari va raspund in masura in care ma pricep. Asa cum v-am mai povestit astia aici au o problema in ceea ce priveste comunicarea. E foarte limitata! Bafta multa!
Luca felicitari pentru gemeni, sigur asa e la o astfel de valoare!
Teodoran asta da minune! Felicitari din tot sufletul, draga mea!!!!
Flori ce faci?
Kora o sa fie cu noroc de data asta! Am nevoie de reusita ta asa ca nu ma dezamagi!
Liana !!!
Ma pentru voi toate care sunteti acum in focuri sa veniti numai si numai cu vesti bune!
Dream
KoraPop spune:
Lachione multumesc ca ti-ai facut timp desi cred ca nu prea ai, sa intri pe forum sa imi scrii si mie!Cu tigarile,asa e,nu prea rezolv cred mare lucru acum, ca nu "se ingrasa porcul in ajun",le-am mai redus,am si plasture antifumat pe brat ( ca am zis ca mai bin bag numai nicotina prin piele decat si gudron si alte tampenii ce mai contin tigarile) si daca va fi sa reusesc am sa ma las de tot,sper.Dupa cum vad mai sunt si alte fumatoare care au reusit ( si sunt convinsa ca si alte fete de pe aici fumeaza). Lachi si pe tine si pe micutele printese!
Dream n-as vrea sa te dezamagesc nici pe tine,nici pe mine,nici pe sotul meu,nici pe ai mei parinti dragi etc....Bafta la histero!
Zouzou astept vesti bune!
Cristinici si de la tine astept o veste bunaaaaa!
Fetelor eu sunt zi 3 de stimulare azi,am uneori o senzatie ciudata prin burtica,ba o jena pe la ovare,ba nu stiu ce mai simt eu pe acolo senzatii ca si la cm, o fi de la psihic sau se lucreaza pe acolo,nu stiu, abia astept marti dimineata sa merg la eco sa am primele rezultate.
Weekend frumos tuturor!
Kora
CARPE DIEM!
claudia_prea spune:
Kora, e bine ca simti ceva inseamna ca ovarele lucreaza.
Iachione, superbe fete!Sa fie sanatoase si fericite si sa va aduca numai bucurii in viata! Cred ca au personalitati diferite, nu?
Fetelor eu vin cu vesti mai bune azi, am vrut sa va scriu de aseara dar a picat net-ul si n-am mai reusit.
La monitorizarea de ieri, endometrul 7.5 mm, foliculii sunt mai multi intre 16.7 cel mai mare, cativa de 14 si apoi restul 13,12,11. Estradiolul de ieri 550. Prin urmare mai fac stimulare pana duminica inclusiv si ne vedem luni la eco din nou. Sunt foarte fericita pt endometru, abia astept sa-l vad luni.
Ieri dupa amiaza, au facut un ET cu blastocist, ceea ce nu stiam ca au mediile necesare si mi-a zis ca au tot ce le trebuie, si asta si aparatul de congelat si pt ICSI.
Asa ca pe mine m-a pus pe ganduri, deoarece nu stiu ce sa fac, as tinde sa fac ET la 2-3 zile si sa mai congelez embrioni decat sa astept pana la 5 zile si sa risc sa-i pierd. Oricum asta se va stabili in functie de calitatea lor, si sa astept intai punctia sa vedem ce si cum va fi.
Va pup pe toate si va urez un week-end placut!
Sper sa fiu la fel de fericita si spre sfarsitul lunii cand voi afla rezultatul.
KoraPop spune:
claudia super vesti!Spune-mi te rog la eco nu ti se spune exact nr de foliculi si dimensiunea lor?Iti spune doar asa ai cativa pe dreptul intre atat si atat si cativa pe stangul?Sau nu ne-ai scris tu noua detaliat?Iti doresc un final de FIV cu II!!!
Kora
CARPE DIEM!
maria215ro spune:
KORA,mie doar in z9 mi-a zis nr lor.In z12 mi-a zis doar cateva dimensiuni.Luni am punctia si am niste emotii de mor.
KoraPop spune:
maria eu speram ca la eco proful dicteaza dimensiunile si Geta scrie pe biletel,ca pt noi e f important....sa nu ai emotii pt luni,totul va fi bine,ai sa vezi.Mai grea e asteptarea dupa ET,crede-ma ca stiu ce spun....
Kora
CARPE DIEM!
maria215ro spune:
Da KORA.Dr dicteaza si Geta scrie, insa ultima data nu a mai numarat.A dictat doar cateve dimensiuni.Eu aveam si vreo 3 de 16-17,5 pe care mi-e teama ca-i pierd pana luni.
Moniland spune:
Claudia, poate ii intrebi daca nu au varianta un ET la 3 zile si unul la 5 cu blastocisti. La Gynera am auzit ca se practica.