FIV 172
Raspunsuri - Pagina 12
catalina2307 spune:
Bravo Luca. Burtica nu ma mai doare .Am numai niste dureri sporadice asemanatoare cu durerile musculare.Si mananc groaznic de mult. M-am ingrasat intr-o luna de la inceputul stimularii 6kg. Deocamdata nu se cunoaste pt ca oricum sunt f slaba.
Ar tb sa ma ingrijoreze val. bhcg-ului? Prin comparatie cu a ta ma gandesc...Esti de 5 ori mai mare. (la hormoni :) ).
Pup
antosit spune:
Mi-a iesti progesteronul in z 21 = 5.94 ng/ml. valori de ref f luteala 1.7-27ng/ml. Ce parere aveti?
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
smoly spune:
Antosit,am sa indraznesc sa-ti raspund eu in leg cu progesteronul.Stiu ca in faza luteala ar tb sa fie in jur de 15 ca sa fie ok.Daca gresesc sa ma corecteze fetele
VREM BEBE!! E CLAR?
KoraPop spune:
Catalina, Luca super vesti,super bhcg-uri, super gravidute!!!!!!!Felicitari inca odata!!!!!!!!!!Aveti grija de voi si de burtici!
Kineta minunate vesti,bafta multa in continuare,vezi ca e sezonul "vacilor gestante" vorba lui Luca!
Anto am facut si eu luna trecuta progesteronul in zi 21 si avea valoarea 19 si ceva,dar Cocei mi-a spus ca nu o intereseaza valoarea din zi 21 pe cm natural ci valoarea din ziua de dinaintea ET-ului( cu o zi inainte de ET) si in functie de aceasta valoare va stii sa imi spuna ce doza de prog injectabil voi lua in continuare.
claudia eu iau pt endometru ( sunt in zi 2 de stimulare) cate 1 pastila de l-arginina/zi ( de la naturashop, l-arginina pura fara alte combinatii) si cate 2-3 pastile de laptisor de matca royall jelly de la Forever Living,astea pe langa vitamina E forte pe care o iau o zi da,o zi nu,pentru ca nici prea multa nu e buna si omega3 o pastila/zi.Succes!
Eu ma injectez in continuare,iau pastile si pastilute,mananc cat se poate de sanatos ,dar tot mai trag si cate o tigara,mai rar ce-i drept...nu ma certati prea tare va rog...
Kora
CARPE DIEM!
CameliaBianca spune:
mie mi-a zis dr. la un moment dat ca progesteronul in z21 ar fi bine sa fie macar in jur de 10, eu avand 4.
Kariris spune:
Kora parerea mea e ca acea tigara pe care o mai tragi tu din cand in cand nu iti face nici un rau. iti aduci aminte ca eu ma lasasem de fumat de tot inainte de tratament, nu? Stii ce mi-a zis Cocei? "Ce credeti doamna ca va foloseste la ceva? A... poate pe viitor dar in nici un caz acum la fiv".... moment in care m-am reapucat de fumat, ceea ce voi nu cred ca ati stiut pentru ca prea militasem antifumat. si uite asa am fumat eu pana la 4 luni de sarcina vreo 10 tigari pe zi, ca daca Marinescu a zis ca am voie maxim 5 tigari, eu am inteles ca 5 tigari "de caciula" si cum aveam gemeni...
Bafta multa si tie si tuturor fetelor care sunt in pregatiri sau in asteptari!
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
LucaLuca spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Bravo Luca. Burtica nu ma mai doare .Am numai niste dureri sporadice asemanatoare cu durerile musculare.Si mananc groaznic de mult. M-am ingrasat intr-o luna de la inceputul stimularii 6kg. Deocamdata nu se cunoaste pt ca oricum sunt f slaba.
Ar tb sa ma ingrijoreze val. bhcg-ului? Prin comparatie cu a ta ma gandesc...Esti de 5 ori mai mare. (la hormoni :) ).
Nu am pus nici macar un kilogram in timpul stimularii si nici apetit deosebit nu am. Ceea ce nu inseamna ca nu am cumparat ieri pantaloni si fuste masura 38, anticipativ. :)) Chiar, doamnelor, ati remarcat tendintza actuala la bluzitze, pana peste fese, lalâi si cu cordon lat sub sani? Voua nu vi se pare ca e un semn? :))
ManuManu, sa profiti de sejurul din Fr si sa faci provizii. :)
Cat despre hcg, Catalina, cred ca glumeai. Nici un motiv de ingrijorare! Limitele normale sunt foarte laxe, variaza mult, singura chestie cu adevarat importanta este sa creasca in mod constant, iar pentru asta trebuie sa te compari strict cu tine insati. :)
PS: Sorry, fivettes, fumatul in timpul sarcinii este un semn clar de iresponsabilitate. Si v-o spune *une grosse fumeuse*, am fumat mai bine de un deceniu un pachet+/zi. Dar exista limite. M-am otravit pe mine, dar copiii nu am dreptul sa mi-i otravesc deliberat.
manumanu spune:
LucaLuca, ! Si eu astept cu nerabdare sa ajung in Fr!
Fetelor, o sa lipsesc o saptamana de pe forum! Sper sa revin cu vesti bune si sa gasesc vesti bune!
Pup pe toata lumea!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Lachione sa-ti traiasca printesele frumoase!
Antosit e in limite si deci e bine, nu te ingrijora. Conteaza foarte mult cel dintre puncte si ET, asa ca stai linistita!! Multa bafta in continuare!
Ca tot vorbeati de Giulesti, eu una nu am ce sa reprosez nimanui nimic. De fiecare data am primit raspunsul potrivit la momentul potrivit. Iar astazi chiar am ramas surprinsa cand am primit telefon de la Giulesti, era o asistenta care m-a intrebat cum merge stimularea, daca ma simt bine, ca voia sa stie dl. Prof. daca totul e in regula si sa nu uit luni la ora 07:30 sa vin la eco. Sincera sa fiu nici nu mai stiu cand le-am dat nr. meu de tel.
Atunci am profitat de ocazie si am intrebat daca pot sa vin la Giulesti sa-mi cumpar cateva fiole de Difereline, daca dau si la bucata si mi-a zis ca pot sa vin sa-mi cumpar si doar o fiola.
Asa ca am fost si mi-am cumparat cate fiole i-mi trebuiau, ca am alergat zilele trecute de la o farmacie la alta si tot nu am gasit: nici la Help Net, nici la Sensi Blue.
Eu ma simt bine de la tratament si nici nu m-am ingrasat deloc, am tot 50 Kg, ca in prima zi de Difereline si in afara de durerile de oase, care nu m-au lasat, de la atata Difereline, nu am nimic(am facut pina acum 4 cutii de Difereline de 0.1 mg.). Mai am putin...
Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008
catalina2307 spune:
Fetelor sunt de acord cu Luca. Si eu am fumat in draci pana in ziua ET-ului. De atunci nu m-am mai atins de tigari.
Luca, gandeste-te la o persoana de 1,78 si 49kg. Cand s-a trezit bebe-ul inconjurat de oase s-a pus pe treaba sa fie sigur ca or sa existe resursele necesare sa se faca mare.Multumesc lui Dumnezeu acum am 55kg. Aproape uman. :)
Pup.