FIV 172
Raspunsuri - Pagina 11
ladyxe spune:
Kora mult succes si lasa-l incolo de FSH marit ca se poate si asa, hai ai incredere si DD sa te ajute, ai ajuns pana aici, inseamna ca inca mai crezi in sansele tale.
zouzoule cat de cuminte stai tu in cuibusorul tau, sa dea DD saa vi cu vesti bune, te asteptam
Kineta, am trait si eu asemenea moment,din pacate, nu mai poti face nimic acum, doar sa ai credinta,speranta moare ultima.
Multi la toate
nico
maria215ro spune:
KINETA, felicitari! La asa embrioni ai toate sansele sa se prinda toti!Sa fie cu noroc!Acum sa fii cumintica si sa ai grija de voi!
Eu sunt intr-o ceata totala.Pana la urma merg pe schema care mi-a dat-o si gata.Fie ce-o fi.Cu dr nu pot vb,iar tanti Geta e foarte acra.Sper ca diferenta asta mare de timp de la ultima inj de stimulare si pana la pregnyl(37 ore) sa nu-mi afecteze f mult.Nu stiu exact care este procesul, dar mi-e teama sa nu se declanseze ovulatia in acest interval.Fetele care au mai trecut prin chesia asta, poate ma lamuresc si pe mine.Le-am mai rugat o data, insa vad ca nu-mi raspunde nimeni.
maria215ro spune:
KINETA am uitat sa te intreb cat timp ai stat in pat la spital dupa ET?Scuza-ma ca abuzez atat de bunavointa ta si te stresez cu atatea intrebari.
Arina21 spune:
MANUMANU, cum stai??? Zi-ne si noua, ca suntem curioase
KORA, sa stii ca stau cu ochii pe tine ca pe butelie. Iti doresc multa bafta!!
Bafta multa fetelor, eu va urmaresc din umbra, habar n-am ce sa fac, cand zic ca ma detasez, cand incep sa-mi fac planuri marete! Asta e...
MA bucur mult cand vad ca reusiti, se pare ca e o perioada buna pentru reusite FIV.
Va pupic
Arina
Moniland spune:
Kineta, Bravo! Acum nu ramane decat sa stea acolo 9 luni. Iti tin pumnii sa fie asa.
Catalina, foarte bine a crescut hcg-ul.
Doris, si eu zic sa nu te agiti si sa faci hcg-ul.
Buluna, la unul din FIV-uri am vb cu dr. Coman pentru punctie testiculara si a fost de acord sa o faca, dar nu a mai fost cazul ca s-a descurcat bine cu proba. Ultima data cand nu s-a vb pt. punctie nu s-a gasit niciun gigel viabil. A mai dat si proba 2 in care cat decat a fost ceva, dar FIV-ul nu a fost reusit. Sunt convinsa ca din cauza gigeilor.
Si la punctia testiculara exista riscuri ca sa nu se mai formeze gigei, de aceea aceasta e chiar ultima solutie. La sub. azospermie se discuta despre problemele masculine. Intra la acel subiect si poate intelegi mai multe. Dar nu ai spus cum sta sotul tau cu analizele hormonale, cu spermograma... daca a trecut prin toate etapele sa descopere cauza? Ce diagnostic a primit la spermograma? Poate, poate... Hai la Azospermie ca sunt fete pricepute.
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by maria215ro
KINETA, felicitari! La asa embrioni ai toate sansele sa se prinda toti!Sa fie cu noroc!Acum sa fii cumintica si sa ai grija de voi!
Eu sunt intr-o ceata totala.Pana la urma merg pe schema care mi-a dat-o si gata.Fie ce-o fi.Cu dr nu pot vb,iar tanti Geta e foarte acra.Sper ca diferenta asta mare de timp de la ultima inj de stimulare si pana la pregnyl(37 ore) sa nu-mi afecteze f mult.Nu stiu exact care este procesul, dar mi-e teama sa nu se declanseze ovulatia in acest interval.Fetele care au mai trecut prin chesia asta, poate ma lamuresc si pe mine.Le-am mai rugat o data, insa vad ca nu-mi raspunde nimeni.
Draga mea, eu am facut suprefact dimineata, iar stimularea seara. In ziua cu pregnilul am facut suprefactul dimineata, gonalul si menagonul pe la pranz, la 2,30 dimineata pregnyl si nimic altceva pana la punctie. (36ore)Dar fiecare medic probabil are o alta metoda. Cel mai bine este sa nu iti pese cat de acra e tanti nu stiu care si pe banii tai (sa nu mai vb de restul aspectelor) sa suni pana te lamureste cineva. Nu te juca si nu risca.
Ma revolta la culme cand vad ca fetele au asemenea probleme si cand fac comparatie cu ce se intampla prin alte parti.Mi-am sunat si dr. si asistenta acestuia ptr. toate rahaturile. Si intotdeauna au fost la fel de amabili.Iar daca nu sunam eu sunau ei.Numai la noi toti sunt domni.
Pup
Pup
LucaLuca spune:
Mo'niiing!:)
Kineta, ti-am spus io? La fel ca la mine - un start greoi si apoi se dolofanesc in regim de urgenta. Sa dea Dumnezeu sa continue tot asa.
Doris, azi faci BHCG-ul, da? Haaai cu vestea buna!
Catalina, felicitari pentru evolutie! Te mai doare burtica? Eu in continuare nu simt NIMIC.
Am facut si eu ieri BHCG2, Z13 = 516 (deci, azi, la Z14, ar fi sa am peste 700, pe buletin scrie ca valorile normale pentru saptamanile 1-2 de sarcina sunt intre 50 si 500), deci acum imi storc creierasii sa gasesc nume pentru a doua fetita. :) Pana una-alta, am sarbatorit prin shopping intens!
manumanu spune:
ARINA, fetelor, eu deocamdata... stau... Maine plec in Franta pentru cateva zile, e si in interes de serviciu, dar o iau si ca pe o relaxare, mai ales ca vine si sotul cu mine... E o detasare pe care o astept demult si sper sa fie "de bine"! Testul il fac cand vin.
Blanche25 spune:
Catalina, Luca felicitari inca o data! Sigur se lasa cu gemeni la amandoua!
Doris tin pumnii stransi! Sa se lase si la tine cu gemeni!
Pupici tuturor