FIV 172
Raspunsuri - Pagina 10
buluna spune:
Imi place de voi. Sunteti super. Cu voi uita omul de necazuri...dar nu de tot...
Va multumesc pentru raspuns. Am intrat si la FIV la Szeged, am vorbit si cu fetele de acolo. Acum astept. Vreau sa stiu si cum se procedeaza la FIV. Eu nu am mai facut si sunt in ceata.
MONILAND - imi pare nespus de rau. Ce este de facut? La mine sotul meu are cam naspa. Concentratie mica de tot. Dar ti-au zis care este cauza de nu reuseste fertilizarea? Banuiesc ca, la tine, zic ca este bine. Acum mergi tot la Cluj? In situati noastra cum decurge procedura? Lor, sotilor, ce le fac? Le fac punctie? Cat timp dureaza procedura?
Cam atat pentru azi, mai intreb si maine sa vad ce mai spuneti.
Sper sa nu va inebunesc prea tare, dar imi vine sa va iau acasa si sa-mi povestiti cu lux de amanunte.
Pa, va pup.
Blanche25 spune:
Kineta super vesti!!!!! Linistita la patut si cu multa incredere
pisix
doris nu iti mai face ganduri negre. Sunt cu pumnii stransi
goggy spune:
Doris nu ziceai ca e z10 de la ET sau mi s-a parut?
Pai in ziua 10 mi se pare mult prea devreme pt test de urina. De ce nu faci bhcg? Testul de urina nu cred ca e concludent decat dupa vreo 14-15 zile.
goggy spune:
Hai ca m-a apucat paranoia cand am vazut ce parere aveti de gonal, nu de alta dar eu cu el am facut tratament. Dar banuiesc ca daca au rezultat embrioni, nu e problema nu? Ma gandesc la cei 5 puiutii congelati...sa reziste...
claudia_prea spune:
Goggy, la medicamentele de generatie mai veche se poate intampla sa nu raspunzi la stimulare la fel de bine, dar o data ce ai trecut de faza asta, nu mai ai motive sa-ti faci griji. Stai linistita acum!
smoly spune:
Buna seara fetelor fivoase! PISIXmersi pt raspunsul tau de ieri acum m-am mai linistit.As vrea sa stiu cine mai face FIV de iunie-iulie nu de alta dar sa am cu cine sa ma stresez desi sper ca nu se va intampla asta.O seara buna va urez si cat mai multe rezultate pozitive pt fetele care sunt in focuri
VREM BEBE!! E CLAR?
catalina2307 spune:
Buna fetele. Am primit si rezultatul la BHCG nr.2 (ET pe 25 martie) - 111.S-a triplat in doua zile. Se pare ca puiul cerste.
Luca cum stai?
Doris nu te descuraja. Mai asteapta putin. Sau fa bhcg. Si la mine au iesit negative primele teste de urina.Si oricum testele care se gasesc in farmaciile de aici nu sunt asa sensibile. Nu vreau sa fiu ipocrita dar am facut in aceeasi zi 2 teste acelasi producator din tari diferita.(unul de aici).Si te rog sa ma crezi ca nu exagerez cu nimic .Diferenta colosala.Probabil de aceea sunt si de trei patru ori mai ieftine.Poate totusi este prea devreme.
Fetele care deja au embrionii la purtator, succes.Bucurati-va de ei, odihniti-va si in primul rand rugati-va.
Pe mine m-a ajutat f mult Acatistul Sf. Ioachim si Ana.In primul rand psihologic. Dac vreti...incercati.
http://www.crestinortodox.ro/acatiste_Acatistul_Sfintilor_si_Dreptilor_Dumnezeiesti_Parinti_Ioachim_si_Ana-130-5018.html
Va pup si multa grija de voi.
ana_p spune:
Fete dragi, aveti idee la cata vreme dupa o operatie deschisa de fibrom pot incerca un nou FIV? DR. mi-a spus ca uterul este deja vindecat, dar eu cu gandurile mele negre vreau sa fie totul cat se poate de "safe".
O seara frumoasa!
Ana
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Catalina2307 felicitari pentru triplarea beta HCG-ului, e super vestea!!!
Valeria72 multumesc pentru farmacii si adrese!!
Kora-pop multumesc pentru urari si multa bafta la injectat si tie! Nu cred ca ajung sa fac vreo eco maine, pentru ca peste tot e nevoie de programare cu mult timp inainte si nu stiu unde as putea merge s-o fac. Oricum mai am putin, de azi adaug si Menogonul!
Doris71 stai linistita iubita pina la betaHCG, nu te mai gandi la nimic, ca mai ai putin! Multa bafta!!
Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008