Brailaaaa (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns why_not109 spune:

Multumesc,asemenea!!!Are ochii albastri...Da,seamana,am vazut si eu...Poza e mai veche...de un an jumate,acolo avea 3 ani, acum are 4 luni si 5 luni(aproape)...o sa descarc ultimele poze facute,dupa tuns...

Mergi la inceput

scuze...4 ani si 5 luni...
apropo de tunsoare...la noi toata familia e tunsa asa, de fapt,aem si acelasi frizer...tati se tunde nr.2, andrei nr.3 si mami nr.4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

eu nu am mai trecut pe la frizer de vreo juma de an daca nu mai bine...de vopsit ma vopseste mama, iar de tuns...o sa ma duc pe la sfarsitul lunii asteia sa imi mai dea forma un pic, iar in 16 mai la aranjat, ca ma duc de nasa

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Am vazut pozele si filmuletul..aveti dreptate ca seamana un pic baietii la trasaturi..doar sunt pui de braileni nu?Aveti baieti foarte frumosi,sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!
Stefan e un scump cand zice Dia-Dea..
Why_not109..eu locuiesc la vreo 400 de km de Madrid si acum s-a mai racorit un pic..de vreo sapt..dar am avut deja o luna de caldura pana acum(maxima ajungea si la 25 de grade)Dar pana in mai se va incalzi sigur..Aici in martie si aprilie,specific este sa bata vantul,asa ca nici anul acesta nu ne-a ocolit..

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

dianalaura , tot pe 16 mai ne-am propus si noi sa plecam in vacanta...plecam dimineata,si seara ajungem la Zalau sa te vedem
maria_bunica, speram si noi sa se incalzeasca...noi am mai fost pe acolo si in noiembrie 2005 si in octombrie 2007....si era mult mai cald decat aici, de fiecare data am fost si cate o saptamana la mare, puteam face si plaja,puteam face si baie...speram si anul asta sa fie la fel...

Mergi la inceput

Maria, multumec de aprecieri. Stefan a avut mari sanse sa iasa blodu cu ochi albastri, intrucat toti din partea mamei sunt blonzi cu ochi albastri, iar din partea sotului tot asa. Numai Auras al meu cica a fost un roscovan cand era mic, morcov nu altceva. Acum i s-a facut blond mai inchis, e culoarea pe care o are Stefan acum. Poate cu timpul i se va mai inchide culoarea si lui Stefan, eu tot asa nuanta asta l-am avut cand am fost mica, dar acum il am (naturalul sub vopsea ) un saten mai inchis.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Why_not, linistit puteti veni . De fapt, chiar o sa fie cineva la nunta din Braila, vin si finii mei din Braila la nunta aici. La noi aici nu e obiceiul sa aiba nasii invitati, dar daca finii din Braila vor sa vina la nunta, cu cea mai mare placere ii invitam. Oricum, este un prilej sa ne mai vedem, si cu ocazia asta il sarbatorim si pe Stefan, ca pe 14 mai face 2 ani.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Asa e,e un prilej sa va vedeti...si finii mei din Spania au venit la nunta,anul trecut,cand am cununat din nou...apoi am plecat in voiaj de nunta cu totii...(nasii cu toti finii)...a fost super...

Mergi la inceput

Buna dimineata. Poftiti la cafeluta.
Si pt ca tot e weekend, va poftesc si la un corn si la o cosita, facute de mine aseara.
http://community.webshots.com/album/570217626kypeqI
va pup! Sa aveti o zi frumoasa!

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Bunaaaaaaaaaaaa!!!!
dianalaura , m-ai terminat!!!!
arata delicios....da' baga si niste retete pentru nepriceputi...

Mergi la inceput