Brailaaaa (2)
Raspunsuri - Pagina 9
dianalaura spune:
Why_not, multumesc.
Eu am invatat foarte mult de pe siteul www.culinar.ro, la sectiunea forum. Sunt atatea retete de mancare, de dulciuri, unele facute pas cu pas, la retete in imagini, apoi este o sectiune cu tehnici de decorare...ce sa-ti spun, o nebunie. Eu cand am descoperit culinarul stateam cu orele si ma uitam (mai mult la dulciuri) ce de bunatati sunt. Daca te uiti la pozele mele, in albunele de torturi sunt poze cu torturi facute de mine, nu sunt "meseriasa", dar toate le-am facut furand cate o idee de la fetele de pe culinar. Un blat, o crema, o modalitate de decorare...Am invatat tot de acolo sa imi ac singura pasta cu care ornez toturile, dar si tehnici de decorare prin fisca. Si toate doar de 2 ani, de cand il am pe Stefan, ca mvrut sa ii fac singura torturi si prajituri.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
why_not109 spune:
Neatza,fetele! O saptamana excelenta va doresc!!!
Diana, o sa caut retetele acolo unde m-ai trimis...sper sa-mi iasa la fel...vreau sa fac niste cornuri din alea, sa manance Andrei intre mese...cu ce le-ai umplut?
dianalaura spune:
eu cu ciocolata, dar ma gandesc ca poti pune si rahat, si branza, si budinca...cred ca merge orice
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
dianalaura spune:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/11297/cornuri-moi-moi-moi/
aici ai linkul direct la reteta. Bineinteles, tu poti face si altfel de aluat.
Spor atunci si pofta mare!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Dianalaura...
arata foarte bine si sunt sigura ca sunt si bune!!Felicitari pt indemanare si rabdare!!
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
why_not109 spune:
Buna, maria_bunica !Hehehe...mai e putin,mai e un pic..
...o sa fiu in Spania in perioada aia,o sa fiu un pic mai aproape de tine ...si fizic,si spiritual...asteptam!!!
dianalaura , deja mi s-a facut o pofta de nu mai pot ... ti-am spus ca azi fac cornuri, sper sa ma lase baietii mei...sa vad cum negociez sa mearga singuri in parc...noi parca am fi siamezi, numai impreuna peste tot![]()
dianalaura spune:
Maria, cred ca abia astepti sa treaca timpul cat mai repede...asa eram si eu ![]()
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
maria_bunica spune:
Da..aveti dreptate..devin din ce in ce mai nerabdatoare..
Saptamana viitoare pregatim si lucrusoarele lui bebe..asezam coltul lui din camera noastra...pt ca va sta cu noi in aceeasi camera..Cred ca atunci cand vor fi toate asezate va fi si mai grea asteptarea!!
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui why_not109 Buna, maria_bunica !Hehehe...mai e putin,mai e un pic.. ...o sa fiu in Spania in perioada aia,o sa fiu un pic mai aproape de tine ...si fizic,si spiritual...asteptam!!!dianalaura , deja mi s-a facut o pofta de nu mai pot ... ti-am spus ca azi fac cornuri, sper sa ma lase baietii mei...sa vad cum negociez sa mearga singuri in parc...noi parca am fi siamezi, numai impreuna peste tot |
Ne vor desparte doar 400 de km...vor ajunge gandurile de bine mai repede la mine..

32+
Darius NicholasAMR 8 saptamani

Buburuza noastra