Brailaaaa (2)
Raspunsuri - Pagina 7
dianalaura spune:
l-am filmat si eu 30 de secunde ![]()
Am fost iar la medic cu el, mi-a mai dat o tura de 5 zile de antibiotic, pt ca parca iar a luat-o de la capat cu raceala...
L-am si tuns, am fost la coafor, a plans dar asta e...
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
maria_bunica spune:
Buna !!
Dianalaura..felicitari lui Stefan pt rostirea numelui tau!!Si sa ii fie de bine tunsoarea!!Multa sanatate si poate isi revine dupa tura asta de antibiotic!!
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
why_not109 spune:
buna dimineata,fetele...
dianalaurace simptome are baiatul? stii ca eu sunt impotriva antibioticelor...lui andrei i-am dat doar de 2 ori pana acum...fina mea este medic pediatru la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti si ea ma sfatuieste cum sa-l tratez...cand am inceput gradi a fost bolnavior vreo 3 luni,am fost la medicul lui de familie,i-a dat un antibiotic...nu i-a trecut...am mers la alti doctori de aici...alt antibiotic...ii dadusera chiar injectabil...bineinteles ca nu i-am facut injectii niciodata... in cele din urma l-am pus pe picioare fara antibiotic...asta se intampla in toamna 2007, de atunci nu i-am mai dat deloc...fina mea nu ma lasa sa dau antibiotic la copil...a spus ca totul e viral,si antibioticul e de prisos...de atunci ii fac cure cu laptisor de matca si trece mai usor peste virusi...
dianalaura spune:
Why_not, Stefan tuseste foarte rau..are tuse productiva..si are si muci, de aia mai galbeni...lumea trecuta cand a inceput inceput tratamentul nu tusea asa rau, dar avea muci grosi galbeni, si haraia, se auzea clar ca e plin de muci in piept. I-am dat tratamentul cu antibiotic si aerosoli si mergea spre bine. Sambata dimineata am terminat cele 5 zile de antibiotic, insa greseala mea a fost ca l-am dus la tara, si peste zi nu i-am mai dat tratament. Si acolo si sambata si duminica a alergat, o fi transpirat, a tras aer rece pe gura cum nu putea sa respire f. bine pe nas...plus ca si taica-sau tuseste....asa ca a recidivat boala. Dar acum tuseste mult mai rau, si peste zi, dar mai ales noaptea...saracu asta noapte asa mila mi-a fost de el cum se chinuia...il tot bat pe spate...saracu tuseste pana ii vine sa vomite, dar nu stie sa scuipe, el inghite la loc. acum i-am luat si sirop de tuse Prospan, mi-a fost recomandat cu caldura de mai multe mamici, sper sa ii calmeze un pic tusea.
Nici doctorita asta la care merg eu nu prea da antibiotic decat ca ultim remediu, si aici sunt tot felul de doctori care un-doi zic antibiotic, asta nu. Dar acum este necesar. Eu am mai avut probleme cu Stefan, pt ca de la muci si raceala mi-a dat in otita, si a avut otita purulenta, de 3 ori in 2 luni de zile la urechea stanga. Asta a fost acum un an, dec-feb 2007-2008, si de atunci doar o singura data mi-a mai fost racit usor. Insa acum e mai grav, si nu vreau D-ne fereste sa i se traga iarasi puroi la ureche si sa dea in otita.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
why_not109 spune:
Si Andrei are tuse productiva si muci de vreo saptamana...mi s-a recomandat ACC100 la plic,sa-l dizolv in apa si sa-l bea pentru fluidificarea secretiei...cica e o panarama de virus care da manifestarile astea...a tusit vreo 2 zile,acum s-a linistit,nu mai tuseste, a ramas doar cu mucii...o sa treaca si astia.E problema la ei pentru ca sunt mici si nu stiu sa sufle nasul,de-aia se aduna mucii in gat,doar virusul ataca pe toti,dar cei mari stiu sa-si curete nasul...dar ...lasa,ca ne facem noi mari!!!
V-ati baut cafeaua?
why_not109 spune:
maria_bunica cum e vremea acolo?
am si eu finii (prima pereche) in Valdemoro (langa Madrid) de vreo 8 ani...in luna mai mergem la ei...
dianalaura spune:
Eu ii fac aerosoli cu ACC. Si de ieri i-am cumparat si Prospan pt tuse, si asta noapte a fost mai bine
uite aici cum vorbeste http://family.webshots.com/video/3078423260087361649FigMEt
si aici poze facute ieri.http://good-times.webshots.com/album/569668756bwyQqK?start=48
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
why_not109 spune:
Am incercat sa postez o poza a lui Andrei la 3 anisori...sa vad daca am reusit...
...
http://community.webshots.com/album/570805915bZCmDm
dianalaura spune:
Ce bauietel mare si frumos ai!!! Seamana un pic cu stefan,. cel putin la culoarea parului si la tunsoare
, la ochi nu se distinge bine culoarea. Sa-ti traiasca!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi